Evet arkadaşlar Fenerbahçe'den güzel bir galibiyet geldi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe'den güzel bir galibiyet geldi. Maçı nasıl buldunuz?

Maçı izlemedim. Ben bir futbolsever olarak bu takımın daha önce hiç adını duymadım. Telaffuzunu bile yapamam. Hangi ülkenin takımı bilmiyorum. Fenerbahçenin dengi bir takımı değil. Yani yenmesi normal. Aksi bir durum anormal olur. Zaten Avrupanın 3 numaralı olan konferans ligini kazanması gerekir ve bu da çok büyük bir başarı olmaz.
Kupa tahmininde Aston villa 1. Sırada FB ikinci sıradaydı ama aston yenildi. Ülke puanı icin Umarım final oynar. Gs olarak kıskanmam cunku bir ust kupa bizde 😊
3. golden sonra fener dağıldı. Rehavete kapıldılar. Daha başlarda böyle yapılırsa ilerleyen maçlarda bu büyük sıkıntı yaratabilir. Rehavet iyi bir şey değildir.
Cevap
19Cevap
iyi buldum
fenerbahçeli değilim fakat başarılarından dolayı tebrik ederim
Fenerbahçe'nin Avrupa sahnelerinde özlenen görüntüsü bu , bir zamanlara geri dönüş için Konferans ligi önemli bir basamaktır , Fenerbahçe kuvvetli bir şekilde geliyor
Maçı gayet güzel buldum. Tebrikler, Fenerbahçe. 💛💙
Konferans ligi statüsünün gelmesi sanırım en çok bize yaradı ülke puanı açısından
İnşallah böyle devam eder bu akşam Beşiktaş da güzel sonuç alırsa güzel olur
Anadolu takımı Fenerbahçeyi tebrik ederim bende ona oynadım
Gsyi delik deşik eden kopenhagı geçtiğimiz haftasonu domine eden nordsjaellandı yendi fener. Olaya biraz da böyle bakalım
Kadrosunu dinlendirmiş Kopenhag nordshealland maçında
Danimarka ligini her sene Kopenhag kazanıyor
Delik deşik mi etti 😂😂 2-2 maç uzayda mı oynandı acaba 😂 istatistikte GS neden hep daha önde bu nasıl delik deşiklik arkadaş 😂
@Handsomehell01 kırmızı yemese okansız diye ağlıyodunuz şimdi mk ahshsjd
Türk hakemler o kırmızı kartları hiç çalmadı işte geçen sene ve Gs sarı kartlık pozisyonlarda bile kırmızı kartla cezalandırıldı hep
9 yıldır ağlayanlar belli 😂😂😂😂 rütbenizi bilin önce siz,😂😂😂
Tebrikler fenerbahçeeee🥳🥳
Biz hep kazanırız 🥳🥳🥳🥳
Rakipler fenerin dişine göre değil..
Takır takır oynadılar maşallah
güçsüz rakibine karşı rahat bir galibiyet bence
Fenerbahçe yani. Yine Avrupa gediklisi.
Fenerbahçe’ye tebrikler. Güzel başlangıç
uyy koymusuz anam
beğenmedim
İzlemesi çok zevkliydi maçı
Tebrik ediyorum