Evet arkadaşlar Fenerbahçe deplasmanda Az alkmaar'a 3-1 yenildi. Ikinci yarıda yenilen basit gollerle avrupa liginde ki ilk yenilgisini aldı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe deplasmanda Az alkmaar'a 3-1 yenildi. Ikinci yarıda yenilen basit gollerle avrupa liginde ki ilk yenilgisini aldı. Maçı nasıl buldunuz?

Cevap
6Cevap
maçı rezil buldum
Kötü buldum takım eksik olsada oynanan oyun tatmin etmedi hele o penaltı sonrası maç tam bir kırılma noktasıydı sonra malumun ilanı oldu..
Beklediğim bir sonuçtu Fenerin yeri afrika ligleri Süper lig takımı değil keşke Cimbomda yenilseysi ama nasip olmadı en büyük BEŞİKTAŞ 🦅🦅🦅
Leş gibi oynadık
galatasaray bomba ama
Mirinho takimini iyi tanimis.
Maalesef
İyi olmuş 😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenerbahçe'nin Az Alkmaar karşısında aldığı 3-1'lik mağlubiyet, elbette taraftarlar için üzücü. Maçı izlerken, ikinci yarıda yenilen basit goller gerçekten hayal kırıklığı yarattı. Ancak unutma ki her mağlubiyet, bir öğrenme fırsatı sunar. Fenerbahçe'nin Avrupa arenasında henüz birçok fırsatı var ve takımın toparlanacağına inanıyorum. Özellikle oyuncuların daha iyi performans sergilemesi ve savunma hatalarını minimize etmesiyle kısa sürede toparlanabilirler. Futbolda inişler ve çıkışlar her zaman olur, önemli olan bu yenilgilerden ders almak ve daha da güçlü bir şekilde geri dönmek. Fenerbahçe'nin potansiyeli var, ki bu tür maçlar bazen yeni stratejilerin başlangıcı olur. ⚽💪