Gym fiyatı artınca bıraktım hedef kiloma ulaştım ama kaslı ve şekilli bir vücut ıstiyorum evde kol kası ve karın kası yapabilir miyim beslenme düzenime dikkat ederek birde eğer böyle bir şey mümkünse günde kaç saat ve hangi kanalları önerirsiniz
Gym gitmeden evde şekilli ve kaslı bir vücut yapabilir miyim?
Bir çok youtube kanalı bu işten anlıyor zaten. Sandalye kullanarak, dambıl seti alarak çok iyi hava alan bir odada sporunu sürdürebilirsin. İstikrarı bozma yaparsın
5,6 ve 10 kg var direnç bandı ile sırt çalışıyorum sandalyeye bağlayarak işey yarıyor gibi ordaki yanmayı hissediyorum ama gym de ağırlık olunca daha bir hissediyordum acıya duyarlıydım evde direnç bandı hafif geldiğinden galiba pek hissedemedim işey yaramıyor diye düşündüm ilk başta
Bir bant daha alabilirsin senin için uygunsa. Ekipman yetersiz gelirse boşa kürek çekmiş sayılırsın. Kendi ağırlığını kullandığın hareketleri daha çok yap
Galiba almak zorundayım sırtıma annem sağ olsun 10 kg koyup şınav ve plank yapıyorum 3 set şeklinde genelde ac karınla yapıyorum spor sonrası tavuk gömüyorum birde carnitine kullanıyorum onu kullanayım mi sence
Vücudum iyi tek sıkıntı bacaklarım kalın genetik birde alt karın problemi sıvı besleniyorum o yüzden sindirim sistemim her şeyi kabul etmiyor maalesef pirinç yersem mesela karnım şişer hatta cok sert olur misal o yüzden sabahları 1 muz yulaf cia carnitin ile smothie yapıyorum öyle akşama kadar idare ediyorum ama hala yağ var karnımda gitmiyor aynı şekilde sırt ve arka kolumda kötü durmuyor hatta yok gibi 1.68 boyundayım 56 kiloyum ordaki yağları yakıp kas yapmak istiyorum
Tam yağlı bölgelerindeki kasları yakana kadar spor yaparsan oradaki yağlar eksilir aslında. Ben de senden daha iyi anlamıyorum. Vücudunun şu anda bile iyi olduğunu tahmin ediyorum
Görüntüsü hoş onda problem yok vardır ya şu sporcu estetik kafinlar onlar gibi olmak isterim duz karin yerine kaslı bir karin daha hoşuma gider bir kadında
Ben her gün yapıyordum yapıyorum da. Ama siz yine de belirli günler yapın yeni başlıyorsunuz çünkü. Bir de başlangıç seviyesinden başlayın sakatlanma riskiniz olabilir yoksa