Spor Haftanin bir günü fitnesa gitsem kas gelişir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Meşguliyetten ötürü haftada bi kez gitsem kol kası ve omuz gelişir mi not 64 kiloyum 19 yaşindayim Haftanin bir günü fitnesa gitsem kas gelişir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. En az 3 gün sistematik bir sekilde gitmen lazm 0 0 Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Gelişmez başka sorun var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl belediyenin fitnes salonuna havlu götürmek şart mı? Yorumla Aşil_Han +1 yıl Şart Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl haftada 1 cok cok az, gelisim imkansiz 0 0 Yorumla
Dişi_dev Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl gelişir ama yavaş gelişir 1 1 Yorumla berkaayy2 +1 yıl kaç yıldır sporla ilgileniyorum ilk defa duyuyorum ya geliştiğini tebrikler hocam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En az 3 gün sistematik bir sekilde gitmen lazm
Gelişmez başka sorun var mı
belediyenin fitnes salonuna havlu götürmek şart mı?
Şart
haftada 1 cok cok az, gelisim imkansiz
gelişir ama yavaş gelişir
kaç yıldır sporla ilgileniyorum ilk defa duyuyorum ya geliştiğini tebrikler hocam
Gelişmez
Hayır