Spor Sporda önceliğin ideal kilonu korumak mı, vücudunu şekillendirmek mi oluyor öncelikli olarak? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Sporda öncelikli amacın kilo vermek mi, vücut şekillendirmek mi?#tubasueda Sporda önceliğin ideal kilonu korumak mı, vücudunu şekillendirmek mi oluyor öncelikli olarak? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı. Vücudum şekillenince, formumu da korumuş oluyorum zaten. 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Spor benim için yıllarımı verdiğim herşeyim ondan genç kalırsın fitte kalırsın vucudunda şekillenir unutma 1 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl vücudumu şekillendirmek yağ azaltıp kas eklemek. bunun için neredeyse hiç ekmek yemiyorum denilebilir. 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kafamı dağıtmak için.. yürüyüş yaparım. açık havada yapılan.. en güzel spordur 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İdeal kiloda olmak benim için daha öncelikli. Fiziğim istediğim gibi ama kilom düşük biraz. 1 0 Yorumla
Lady_Elly Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl ilk önce ideal kiloya ulaşıp sonra vücudumu şekillendirmek... 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aslinda sağliklı yaş almak ondan ama tabii kilo verecegim anlarda oluyor 😀 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kilom ideal olduğu için vücut şekillendirme ile uğraşıyorum. Zaten hep dengede kalır kilom. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Spor konusunda 474 cevap paylaştı. Kilomu arttırmak ve vücudumu şekillendirmek.. 2 0 Yorumla
oguzzz35 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Sadece spora gitmeye devam edilmeliVücuda çok stres yaptıracak düşünceler ve hareketler yapılmamalı (Kortizol salgılanmasın)Kendi olmak istediğin vücud şekline göre ant. Yapılmalı 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sekillendirmrk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Vücudum şekillenince, formumu da korumuş oluyorum zaten.
Spor benim için yıllarımı verdiğim herşeyim ondan genç kalırsın fitte kalırsın vucudunda şekillenir unutma
vücudumu şekillendirmek yağ azaltıp kas eklemek.
bunun için neredeyse hiç ekmek yemiyorum denilebilir.
Kafamı dağıtmak için.. yürüyüş yaparım. açık havada yapılan.. en güzel spordur
İdeal kiloda olmak benim için daha öncelikli. Fiziğim istediğim gibi ama kilom düşük biraz.
ilk önce ideal kiloya ulaşıp sonra vücudumu şekillendirmek...
Aslinda sağliklı yaş almak ondan ama tabii kilo verecegim anlarda oluyor 😀
Kilom ideal olduğu için vücut şekillendirme ile uğraşıyorum. Zaten hep dengede kalır kilom.
Kilomu arttırmak ve vücudumu şekillendirmek..
İdealini korumak oluyor. :)
Sadece spora gitmeye devam edilmeli
Vücuda çok stres yaptıracak düşünceler ve hareketler yapılmamalı (Kortizol salgılanmasın)
Kendi olmak istediğin vücud şekline göre ant. Yapılmalı
Önceliğim sağlıklı olmak
Sağlıklı yaşam için
Vücut şekillendirmek oluyor.
Kilo korumak öncelikle
Tabiki vücudumun şekli önemli
Önce fazla kilolardan kurtulmak
Sağlıklı olmak.
İkisi birden.
Kilo vermek
Saglikli olmak
Her ikiside