Herkese Merhaba
Ben 58 kiloyum 65 kiloydum daha öncesinde Akşamları yemek yemeyerek 58 kiloya kadar düştüm vücudunda çok fazla farklılık yok 50 kiloya düşmek istiyorum ve iç bacaklarımı beğenmiyorum şimdi ben bu şekilde 50 kiloya düşersem iç bacaklarım gider mi Yoksa aynı kalır mı Kısacası iç bacaklarımı nasıl yok edebilirim Bu şekilde diyet yaparak mı yoksa spor ile mi
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ♡
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Spor ve diyet yap zaten vereceğini vermişsin diyetle devam edersen biçimsiz olur.
Peki tesekkurler aslinda herkes bacaklarimin iyi oldugunu soyluyor ama baba kalin geliyor
Sen kendin nasıl mutlu güzel hissediyorsan onu yap :)
diyetle birlikte spora da yaparsan daha iyi olur formun
Eğer gerçekten ciddi anlamda yemeyi azaltırsan diyet qma çok etkili yapıp aldığın yüm kalorileri yakabilirsen de spor
İkiside. Merhaba konuyla alakası yok ben takıntılıyım maalesef sence yüzüm nasıl çok mu çirkinim 25 yaşındayım kendimi beğenmiyorum rica etsem profil fotoğrafıma bakabilir misin objektif bir şekilde yorumlarsan sevinirim.
Hayır Bence çirkin değilsin Ayrıca çirkin demek çok yanlış bir tabir bana göre Herkesin kendine has bir güzelliği vardır hem güzellik geçici bir şey dünyanın en güzel kadını veya dünyanın en yakışıklı adamı da bir gün yaşlanıyor bu kadar kafana takmamalısın sonuçta hepimizin sonu Kara Toprak. Ama madem bu kadar önemsiyorsun bu konuyu Bence gayet iyi görünüyorsun kardeşim
Haklısın teşekkür ederim ama iyi değilim bence kırmamak için iyisin dedin dimi
Hayır arkadaşım emin ol ki ben o kadar sivri dilliyim ki dediklerim çok acıtır yani gerçekleri saklamam söylerim şu anda bu söylediklerimin hepsi gerçek ama benim Seni beğenmem ile senin kendini beğenmen çok farklı şeyler insanlar seni çok övseler seni çok beğenseler bile sen kendini Beğenmiyorsan ve kendini sevmiyorsan emin ol ki bu hiçbir şeyi değiştirmez Çünkü şuradan örnek vereyim insanlar benim fiziğimi çok beğeniyorlar bacaklarımı çok beğeniyorlar ama ben beğenmiyorum ve yolun sonunda bunu kafama takıyorum ama insanlar beni övse dahi bu umrumda olmuyor aynı şekilde sen kendini seviyorsan beğeniyorsan ama insanlar sürekli senin hakkında bir şeyler söylüyorsa onları Umursama Çünkü o senin bedenin veya O senin hayatın Sen bir kere geliyorsun bu hayata ona göre yaşa kendini nasıl beğeniyorsan ona göre yüzünde bir yerini mi beğenmiyorsun estetik yaptır şimdi onu mu beğenmiyorsun zayıfla veya kendini hiç gelişmemiş mi görüyorsun kendini geliştir Örneğin bir dil öğren yani kendinle barışmak için elinden geleni yap Ben daha 18 yaşındayım Belki benden büyüksündür sana bir kardeş tavsiyesi
Teşekkür ederim
Rica ederim Eğer yararım dokunduysa ne mutlu bana ve bence Allah'a şükür etmelisin Çünkü bazı insanların engelleri var ama Allah seni bu şekilde yaratmış engelsiz bir şekilde sen ona bu şekilde saygısızlık yapıyorsun bence ondan özür dile ve Allah'a teşekkür et
Şunu da söylemek isterim Daha doğrusu sormak isterim kendini beğenmemenin neden çevre olabilir mi çevrendeki insanlar seninle dalga mı geçiyor zorbalığa mı ugruyorsun
Boyum kısa 170 psikolojik sorunlarım var bu yüzden 🙏
Anlıyorum kendini çok daha kötü hissedersen Eğer bir doktordan destek almanı öneririm çünkü bu seni depresyona kadar sürükleyebilir Umarım hayatın boyunca mutlu olursun
Allah razı olsun 😊👍🙏
Diyet başlangıçta iyi yavaş yavaş kilo verdikten sonra spora başla ikisini de düzenli olarak uygulaman gerekiyor
Diyet yap ve sporla destekle
Salamancalar diyet yapmaz
Dediginizi anlamadim
İKİSİDE
İkisi beraber