Benim kilo verirken günlük almam gereken kalori 2500 makro olarak incelersek
320 gr karb
140 gr protein
70 gr yağ
Bu değerleri ben haftada 5 gün spor yapan birisi olarak spor yaptığım günler aldığımı düşünelim.
Geri kalan 2 günde karbonhidratı max 50 gr alalım. Bu 2 günde almam gereken kalorinin yani 2500 ün baya altında almış olacağım haliyle.
Bu durumda spor yapmadığım günler kaloriyi 2500 e çekmek için protein miktarını artırmam mi gerekir yoksa o 2 gün aşırı düşük kalori alımı sıkıntı yapmaz mı?
320 gr karb
140 gr protein
70 gr yağ
Bu değerleri ben haftada 5 gün spor yapan birisi olarak spor yaptığım günler aldığımı düşünelim.
Geri kalan 2 günde karbonhidratı max 50 gr alalım. Bu 2 günde almam gereken kalorinin yani 2500 ün baya altında almış olacağım haliyle.
Bu durumda spor yapmadığım günler kaloriyi 2500 e çekmek için protein miktarını artırmam mi gerekir yoksa o 2 gün aşırı düşük kalori alımı sıkıntı yapmaz mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dostum ne dediğini anlamadım ama sanırım kilo vermek istiyorsun sana kısa özet geçeyim. Kilo verirsen amacımız kas kitlesini koruyup yağlardan vermek bunun içinde bolca protein tüketmeli günde en az 30 dk cardio yapmalı ve ağırlık çalışmalıyız. Tabi birde diyet boyutu var ki bence spordan daha çok önemli diyetini iyi yaparsan çok rahat kilo verirsin sayılara çok takılma matematik yapmıyoruz spor yapıyoruz;))
Bence arttırılmalı
Boy kilo kaç koçum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!