Evet arkadaşlar Galatasaray - Ankaragücü'nü barış alper ve gomis'in golleriyle 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Ankaragücü'nü barış alper ve gomis'in golleriyle 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Maçı nasıl buldunuz?

Gs çok rezil oynadı orası ayrı konuda. Takımın orkestra şefi, savunma amirali ve Korgenerali olmadan oynadı ona rağmen 3 puan.2. si Aanholt ve Berkanı bırak burdan futboldan anlamayan erkeği Ksde ki kızlardan 2 kişi al onlar daha iyi oynarlar bu ikisinden oyun zekaları ve beyinleri yok aanhol ve taylanın. Takım ayağında topu çok fazla bekletti onuda anlayamadım. Ayrıca Sacha boey nerdeydi onuda bilmiyorum. Berkanın pozisyonunda berkan orada el yapmasa Nelsonun pozisyonuna büyük ihtimal penaltı verilcekti gri bir pozisyon gerçi ama 🤔
Sinirden Berkan yazcağıma taylan yazmışım bak 😂😂
Gs nin kazanması gerekiyordu kazandı bu kadar
Biliyorsun winnerlık bizim takımda var rezilde oynasa çok iyide oynasa 3 puan her zaman 😂
Cevap
13Cevap
Sıkıcı bir maçtı zaten son haftaya kadar yarış devam eder
Kafaların derbi karşılaşmasında olduğu bariz belli. Normalde Galatasaray agresif oynar ve genelde 7-8 belki daha fazla gol pozizyonuna girer örnekleri mevcut. Bazen kötü oynayıncada kazanmak gerekir öyle de oldu. Derbi öncesi moral oldu. Kadıköy'de bu skor tabii yetmez. Bu maç ideal kadroda değildi ayrıca. Skoru alıp çok iyi futbol ortaya konmadan alınan bir 3 puan.
Kadıköy'de bu skor değil oyun yetmez*
Her zaman her yerde en büyük Cimbom.
Derbi öncesi moral oldu.
Kazanmamız gereken bir maçtı
Güzel bir galibiyet ayağınıza sağlık aslanlar 🦁
Netice önemli olan bence
Fanatik gs liyim qma bu futbol ile asla olmaz fener maçında kaybederiz
Galatasaray hep aynısını yapıyor skoru bulunca geri yaslaniyo fener affetmez gelecek hafta
Gs top mop oynayamıyor
Ama kazanıyor sinsi gülümseme
Gs yarışın içindeyse şampiyon olur ya da hiç o topa girmez yıllardır süre gelen bir şey
orada olay biraz farklı gelişti Bjk nin ikramiyesiydi bence her görüşe saygı duyarım tabi yine
@Okan_Akarsu1992 sonuç olarak GS kötü oynuyor. Bu oyun ile hiç bir şekilde yarışa ortak olamak. Şans sayesinde 3 maçtır kazaniyor. Üstelik yusuf yusuf kazanıyor. Net pozisyonlar bulamıyor. Tek oynayan mertens vardı. Mertensin kart cezalısı ya da sakatlik durumunda oynamadığinda ne olur sen düşün. Ankaragücü oyuncuları orta sahada maç başından sonuna kadar üstündü üstelik deplasmana rağmen. Biraz becerikli olsalar 3 4 gol bulacaktılar nerdeyse. Adam boş kalede dışarı atıyor.
@Kâl-Ell @Okan_Akarsu1992 güzel atışıyorsunuzda iki takımında bu hafta nasıl hakem rezaletleriyle kazandığını gördük! Ali koç ile erden timur sağolsun, işleri güçleri var'ı ve hakemleri baskı altına almak! Sonra'da yalandan var'a yabancı hakem gelsin ama orta hakem yerli olsun! Peki nedenini soran var mı? Yok, çünkü orta hakem yerli olursa eyyamlara istedikleri gibi devam edecekler! Onun için boşuna palavradan ekranlara çıkıp ağlamasınlar 😅
Relax kanki Mertens yoksa Mata var Berkan sinir bozucu yalnız aman Gs bize ekmek mi veriyor eğlence işte
Fener maçındaki hadise çok basit. Attığı 3. gol tertemizdi boşuna iptal oldu üstelik inceleme yapılmadı bile 10 saniyede oyun başladı tekrar. Ve yedikleri 2. golü de ordan kestiler. Ben hep hakem adil yönetsin derim. Antalyanın attığı 2. gol verilsin mesela ama fenerin attığı 3. gol de verilecek o hesaba göre. Ve sivasın galatasaraya attığı ilk gol de verilecek bu kadar basit. Ofsaytımsı bir şey var diyerek bir gol iptal olmaz böyle kovulur hakemlikten.
@Kâl-Ell Bu mudur yorumun? Evet fenerbahçe'nin golü bencede gol ama hakem batshuayi eliyle faul yapıyor diyor çok ucuz bir faul ama hakem yorumuna giriyor, ama yinede bence gol! Ancak antalyaspor'un golünde çizgiyi topla alakası olmayan bir oyuncudan çekmek ne ya? Bıraksın bu işleri! Iki takımda hakem rezaletleriyle kazandı! O hata bu hatayı kapadı demekle haklı gol iptal edilemez! Galatasaray sivasspor'u, fenerbahçe'de antalyaspor'u hakem kepazelikmeriyle yenmiştir!
Evet yorum bu. Hatadan hata doğar. İlk hata olmazsa ikincisi tekrar etmez. Tertemiz iptal edilen ilk gol için eliyle itme var dedi ve temiz çıktı pozisyon. İkinci gol için ise pasif ofsayttaki oyuncu topa koşan defans oyuncusunu engellediği için aktif ofsayta düştü dedi. Ona bakılırsa ikisi de hakem yorumuna giriyor. Bana göre ikisi de gol zaten ve dediğim gibi hatadan hata doğar. Maçın içinde hata yaptığını bildiği için psikolojik olarak etkilenir ve telafi etmeye çalışır. Oysa hatayı hiç yapmadan adil yönetse hiç bir sorun olmaz.
Hakemler de insan hoşgörmek lazım herkes ekmeğinde
@Kâl-Ell Tertemiz gol değil! Erman toroğlu'da pozisyonda faul var dedi! Bırak eyyamı işiniz gücünüz taraflı yorum ama ben yemem! Videoyu 1saat 05 dakikada oynat hoca rossi'nin golünü yorumluyor... Öyle bence faul yok demekle objektif olunmuyor! https://youtu.be/InzE0okCqSs
Bence ucuz faul dedim ama hakem yorumu ve faul yok demedim! Ama erman hoca faul var diyor, erman hocada senden benden bu işi daha iyi biliyor! Onun için o hata bu hatayı kapattı demekle bu eyyamın üstüne örtemezsin! Fenerbahçe'nin golüne faul var diyenler var, ama antalyaspor'un golünde yorum falan yok, top atılan oyuncu ofsayt değil
Erman hoca yorumlayınca da objektif olunmuyor. Premier ligde hiç bir şekilde iptal olmayacak goller bizim ligde iptal oluyor gerçek bu kadar basit. Bu ligin kaliteli bir seviyeye çıkması gerekiyorsa kaliteli ligler örnek alınacak. Saçma sapan uyduruk hatalarla goller iptal edilip ardından iptalin gerekçesini haklı çıkarmak için kırk takla atarak bir yere varmaz bu lig.
Yav ona bakılırsa bu işi senden benden daha iyi bilen futbol yorumcularının bazıları da Antalyanın golüne pasit ofsayttaki oyuncu topa hareketlenen savunma oyuncusunun koşusunu engelleyerek aktif ofsayta düşüyor diyor. Sen bana böyle yorum yaparsan bende sana böyle yorum yaparım ve bir yere varamayız. Ben adam gibi hatasız yönetilsin diyorum sen erman hoca böyle söyledi bitti diyorsun. Erman hoca öyle söylediyse başka hoca da antalyanın golünü farklı yorumladı bende bunu söylerim.
Erman hoca bu işin duayeni! Artı premier lig diyorsun ve senin gibi diyenler var, ama ne hikmetse her haltada penaltı çalınsın kendinizi yırtanda sizsiniz! Eğer maçlar premier lig seviyesinde yönetilse fenerbahçe şimdiye kadar 9-10 tane değil maksimum şu ana kadar 3 penaltı alır, galatasaray ise ya 1 ya da penaltı dahi alamazdı! Ama her ele değmeye penaltı dediğiniz için her maç komik penaltılar çalınıyor, onun için boşuna premier lig örnekleri verme! Premier lig seviyesine gelmek için önce faul ve penaltı standartını onlar gibi uygulamamız lazım. Ama bu ali koç ve erden timur gibi her halta ağlayan yöneticilerle imkansız, onun için boş konuşuyorsun
Sen onu penaltı diye ağlayanlara söyle beni de boş insanlarla karıştırma. Her yerde aynı konuşurum ve saygı çerçevemi bozmam eğer senin yaşın doğruysa (Ki doğruysa çok yazık) tartışma üslubun asla yok ve söylemediğim şeyleri ben söylemişim gibi yalanlar söyleyerek adapte ediyorsun. Ben her yerde her maç hatasız adam akıllı yönetilsin topunu oynayan kazansın diyorum. Benim demediğim şeyleri bana diyerek boş suçlamalar yapamazsın. Erman hocaya tapmandan dolayı senin troll olduğunu bile düşünüyorum bırak yaşının doğruluğunu düşünmeyi.
Alp pehlivan ile nihat kahveci'den bahsediyorsun ikiside eski oyuncu ve hakem değil! Bunlar daha kuralı bile bilmiyor... Erman toroğlu ile bu iki yorumcuyu bir tutma! Herşeye kılıf uydurmayın adam gibi hakemle kazandık deyin, çünkü yarın obür gün aynı şekilde Fenerbahçe veya galatasaray yenilince ilk ağlayanlar yine sizler olacaksınız ve palavradan yabancı hakem diye ağlayacaksınız! Ama yine sadece var için çünkü orta hakemin herkes türk olmasından yana eyyamın devam etmesi için 😂
@Kâl-Ell Aklı sıra bana inceden ayar vermeye çalışıyorsun ama ben yemem bu numaraları! Sırf antalyaspor'un hakkı yendi dememek için kendini yırtıyorsun, başkanın gibi ancak bahane arıyorsun! Halbuki doğru bir tane var, o pozisyonun hangi takımın lehine olursa olsun goldür, aynı sivasspor'un galatasaray'a attığı gol gibi! Ama işin ucu senin takımına dokunduğu için gerçekleri görmezden gelip bana üslüptan bahsediyorsun, tekrar ediyorum ben bu ucuz numaraları yemem! 😂
Yine aynısını yapıyorsun. Bahsettiğin isimleri referans bile almadım. Benim hiç söylemediğim şeyleri hala ben söylemişim gibi veya söyleyecekmişim gibi konuşuyorsun. Cidden karşımda bir ergen var gibi görünüyor. Eski hakem yorumu arıyorsan pozisyonu yorumlayan eski hakemlerde var ve mesele bu değil. Ben ısrarla hatasız herkes düzgün yönetsin diyorum sen hala seviyesizce konuşuyorsun. Muhtemelen yaşın küçüktü dikkat çekmesin diye büyük girdin nede olsa kimse fark etmez diye. Çünkü imkanı yok 38 yaşında birisinin bu olgunsuzlukta olmasının
Yahu iki yorum yukarıda fenerin iptal edilen golü gol dedin iki yorum sonra karar doğru erman hoca böyle dedi dedin ne dediğin belli değil kendinle çelişen yaşını büyük girmiş troll bir insansın sadece seni ciddiye almam bile bir olgunluk belirtisi aslında ama sen böyle şeylerin ne olduğunu bilmezsin.
Sen okuduğunu da anlamıyorsun senin biraz kitap okuman lazım. Ben zaten antalyasporun golüne gol dedim kaç kez yukarıda. Fenerbahenin atıtğı gol de gol dedim sivasın attığı gol de gol dedim. Ben en başından beri adam gibi hatasız yönetilmeli dediğim halde ergence bana sataştın aklınca ağzımdan farklı bir şey çıksın diye. Bu arada korkma ifşalamam seni yaşın fake ve troll diye.
Ikide bir yaşım ile alaklı yorum yapmayı bırak. Eğer tartışmayı beceremiyorsan yazmayı bırak ama aklı sıra bana bel altı işlerine girme, tavsiye etmem. Bence fenerbahçe'nin golüne gol dedim, ama hakem ucuz da olsa faul verdi yani hakem yorumu ve erman hocada faul dedi! Yani fenerbahçe'nin golünde ucuzda olsa bir faul tartışması var hakem yorumu var, ama antalyaspor'un golünde hakem yorumu falan yok çünkü pozisyon ofsayt değil! Sen ise ilk yorumunda fenerbahçe'nin golü verilmedi diye antalyaspor'un da golü verilmediye lafı getirdin yani hata hatayla kapatıldı iması yaptın.
Hadi oradan yaşım yanlışmış! Sana yalan borcum mu var benim? Artı böyle nazik bebeler gibi futbol konuşulmaz, futbolda argo kelimede olur, gerekirse sert tartışmalar da olur! Küfür, hakaret vesaire gibi kişisel yorumlar olmadıktan sonra türkiye'de futbol böyle tartışılır. Abdülkerim durmaz'ı hiç mi izlemiyorsun? Ister beğenirsin ister beğenmezsin ama ben mesela hep o yorumcuyla aynı düşüncede olmasam bile yorum tarzını beğenirim ve bu demek değildir ki o insan kötü yorumcudur veya futbol bilgisi yetersizdir diye aksine herkesin kendine göre bir yorum tarzı vardır.
Şu yorumuna ve savunma şekline sadece gülüp geçiyorum. d Örnek aldığın insanlardan belli oluyor türkiyede futbolun ne kadar acınası halde olduğu. Neyse sana kıyak yaptım zaten yaşını vs ifşalamıyorum başkları ile kavga edebilirsin bay kocaadam çünkü aradığın kavgayı ben vermem
Başarılarının devamını dilerim Galatasaray’ın.
Galatasaraylıyım ama futbol berbattı
Umarım haftaya da böyle rezil oynarlar.
Galatasaray şampiyon olur herkes bakar
👏 👏 👏 👏
💛❤️
❤️💛 aa birim matris 😊
Bu yol şampiyonluk yolu
Emre kılınc sağolsun
Tebrik ederim
helal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?