Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda 3-0 kazandı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda 3-0 kazandı. Maçı nasıl buldunuz?

ilk yarıdan fişi çekim rahata geçtiler yorgunlar va perşembe avrupa maçı var..
şuna deyinmeden geçemm bu sene hakemmler icardiyi resmen yok ediyorlar kaç tane golü boş yere sayılmadı kaç tane müdahalesine penaltı verilmedi.. bu sene İCardinin 10 golünü resmen yediler..
Cevap
25Cevap
iyi buldum ben
Goller aksam yemegimizde basladi bittiginde bitti. Oldukca lezzetliydi 😁
Keşke Ankaragücü de bir gol atabilseydi, ya da izin verselerdi, taraftarlarının önünde ayıp ettiler bence
Hakederek. 45 dk oynayip , 45 dk dejenerasyon idamni gibi oldu
Rize golcü oyuncularını yedek bırakırken eski fener oyuncusu kaleci dandik goller yerken şike olmuyor maç satılmıyorda GS'ye gelince satılmış oluyor. Kendileri sanıyorlar herkesi nerde koysak sesi Kadıköy'den geliyo hep 🤣
Çok rahat maç oldu şanlı Galatasaray'ım tüm kulvarda yoluna devam ediyor
Vurdu geçti aslan yine ıy şan zoru kolaya çevirdi aldı macı
İlk yarı yeteri kadar oynadık gerisinde hazırlık maçı gibi geçti
Dün rize maçı fb ye satmasından sonra Galatasaray maça iyi ce asıldı ve 3 puanı ilk yarıda bitirdi. Helal olsun <3
Ankaragücü Galatasaray için hiç bir zaman zor bir deplasman olmadı… fair play açısından iyi bir maçtı…
3-2 alıcak dedim 3 aldı jdndjsnd
Ankara 'ya 0 almak yakışmamış bari bir tane at 🤦🏼♀️
Maç hakkında fikrim yok
Gs şampiyon olacak bunu sana uzun zaman önce dedim ben yanılmam
Fener bi 10 sene daha şampiyon olamaz
İlk yarı iyiydk. İkinci yarı biraz zevksiz olsa da 3 puandı önemli olan
Maci nasıl buldum 🤔
kumandadan 77 ye bastım buldum 😂
Bu bjk denilen fenerin yalakası takımı da yenersek benim gözümde artık şampiyonuz 😄
ICARDI nin golünü yediler yine 🤬
Yine şikenin kralı dönüyor. Eski Galatasaray'lı futbolcular Galatasaray'a çalışıyor.
Galatasaray çok mu şanslı çok mu güçlü çok mu şikeci? Futbol çok takip etmiyorum ama onu hep bu skorlarda görüyorum
Çok güçlü
@essekfaruk23 Anladım teşekkür ederim 🧡
Çok şansız ama çok güçlü
Şikeci Emre Belezoğlu fanatik gs li gene as kaleciyi oynatmadı 2 3 tane as oyuncuyu
Emre Belözoğlu fener e çalışıyor ne anlatıyon? Galatasaray a aşırı bagli Melo bile ona dil çıkararak defol diye işaret çekmişti.
Asıl Rize spor un fenerle yaptigi şikeden bahset sen. Kaleci bilerek topu içeriye alıyordu iki defa
Güçlü falan değil… Türk futbolunda güçlü falan yok… kendini güçlü satmayı biliyor diyelim 😁 tüm takımlar için geçerli
Türk futbolunda güçlü zaten bir Real Madrid Liverpool demedik ama mayerne karşı kaybetsede çok iyi futbol oynadı bayernden iyi oynadı hatta
@SonSamuraii akıllı futbolcular Boe gitti işte …
O gider başkasi gelir mesele yetiştirmek karakterli çalışkan akıllı futbolcu getirmek
geçmiste 0-8 skor aklıma geldi şike söylentisi olan bi maçtı...
Golü saymadılar köhn süper
Şampiyon Galatasaray 😎
Klasik Emre Belezoğlu Okan abisine geçen seneki gibi maç satıyo fbye kapanır ama
ilk yarı güzeldi
ikinci yarı skoru korudu
Güzel maçtı
Güzel maçtı
Rahat.
hızlı başladılar
Normal değil mi şampiyon 😉
Emre Belözoğlu saolsun
Yaşa galata sarayım ❤️
Şike yoksa ne olayım
Şampiyon Sahada
izlemedim