Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Ankaragücü'nü deplasmanda 3' batshuayi 25' irfancan kahveci ve 90+1'de Diego rossi'nin attığı gollerle 3-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Ankaragücü'nü deplasmanda 3' batshuayi 25' irfancan kahveci ve 90+1'de Diego rossi'nin attığı gollerle 3-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Oyun olarak diğer maçların gerisinde kaldı ama Ankaragücü kalecisinin 1-2 hatası ve kalite farkıyla maç kazanıldı. Bu tür deplasmanlarda kazanmak kolay bir iş de değil kucumsemiyorum ama Ankara gücü de limitleri belli bir düzeyde olan birtakım, hakem kararlarının Fenerbahçe lehine olduğu söyleniyor. Ozellikle irfancanın kırmızı görmesi gerektiği ama hava topuna çıkarken hücumda rakibe kasti olmayan bir dirsek sarı kart olur en fazla, kırmızı ağır olurdu bence, ofsayt pozisyonunu ise kimse çözemez milimetrik olarak değişebilen bir şey, top ayaktan bir saniye geçte çıkabilir, erkende bunu çözebilen varsa bu tür cm lerle ölçülen ofsaytıda çozer ama imkansız, ben bu tür muallak pozisyonlarda golün verilmesi taraftarıyım. Bence verilmeliydi Ankara gücü nün golü.
Evet hakemlik durumlar var... Golde taban var diyenler var ama fenerbahçe'nin birinci golü temiz. Irfancan'ın pozisyonu sarı kart olabilirdi dolayısıyla golü iptal edilmeliydi. Ve ikinci yarıda tolga'ya basıyor çift sarıdan kesinlikle atılmalıydı. Ankaragücü'nün golü bencede ofsayt değil erman hocada golün verilmesi gerektiğini söyledi...
Şu sarı kart verilse burada atılırdı gibi şeylere katılmıyorum. İlk sarı verilse ikincisinde daha temassız oynardı. Şahsi fikrim ikiside sarı kart ama bizdeki hakem kaliteside bu, bir haftada hakem konuşulmayan bir maç olsun şu ligde diyorum ama olmuyor. Artik herkes öküz altında buzağı arıyor. Bu kadar para dökülüyor futbola madem, tartışılmayacak yabancı hakemlerde gelsin, başka türlü çozulmez bu işler, artık hakemlerin hata yapma lüksü bile kalmadı. Kimin lehine veya aleyhine hata yapılsa art niyet aranıyor belkide art niyette vardır bilemem ama tartışılmayacak hakem gelmeden bu işler olmayacak, getirsinler yabancı hakemleri, parasını da 4 büyüğüz diyen takımlardan alsınlar, büyüklük lafta olmasın sadece.
Iki senedir söylüyorum bende yabancı hakem getirilsin diye ama sanki bizim hakemlerden şikayet eden büyüklerin pek işine gelmiyor yabancı hakemler... Çünkü hepsi kendi lehlerine karar veren eyyamcı hakem seviyor ve yabancı hakemlerle bu imkansız! Bunun en güzel örneğide bazen var olmasına rağmen bile eyyamcı karar veren hakemlerimizin olmasıdır...
Olay hakem boyutundan çok farklı, sen olsan o hakemlerin yerine sende onlar gibi olmak zorunda kalırsın, aşırı bir baskı var üzerlerinde belkide tehdit var, derbileri beraberliğe bağlamak için çok uğraşıyorlar. Kisaca olay sahadaki birkaç adamın kararı ya da eyyami değil, ne zaman hatırlamıyorum. Trabzonda hakemleri silahla ali koydular ve Trabzonspor başkanı Recep Tayyip Erdoğan rica etti öyle saliverdim dedi. Senin hukukun, kanunların kalmamışsa biz istediğimiz kadar burada birkaç hakemin hür iradesi ile maç yönetmesini beklesekde bu olmayacak, yabancı hakem gelse onuda bukerler bence, tek anlamadığım her zaman aynı takım kayrilmiyor bu bugün Fenerbahçe olur, daha önce Galatasaray olmuştur veya Trabzonspor Beşiktaş olmuştur. Hepside oluyor, Galatasaray bugün açıklama falan yapıyor ama daha yakın zaman önce oynanan Rizespor maçı dün gibi aklımda, hakem korkudan düdük calamadi. O yüzden bu açıklamalar pek samimi gelmiyor. Bir arada Fenerbahçe yapmıştı aynı açıklamayı birkaç hakem hatası için, kısaca hukuksuzluk her yere sirayet ettiği için ben temiz futbolun bu ülkede olacağını düşünmüyorum. Zaten hiçbir zaman olmadı ve bu yüzden bir Avrupa ligi gibi değilsin. Futbola parayı en verimsiz harcayan ülke Türkiye.
Skor biraz yanıltıcı olsa da bence Fenerbahçe oyuna hızlı başlayıp goller bulduktan sonra belli dönemlerde sıkıntılar yaşadı nihayetinde alınan güzel bir 3 puan çok skorer takım Gsli olarak imreniyorum umarım Gs de keyif verir böyle ama nanay
Cevap
3Cevap
Gol dışında sıkıcı maçtı
Çöpşuayi bizden gidince golcü olduğunu hatırlamış.
Muhteşem ötesiiiiii
Sıkıcı bir maçtı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?