Evet arkadaşlar trabzonspor, istanbulspor'u atatürk olimpiyat stadında 16'ıncı dakikada cornelius ve 86'da denswill'in attığı gollerle 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar trabzonspor, istanbulspor'u atatürk olimpiyat stadında 16'ıncı dakikada cornelius ve 86'da denswill'in attığı gollerle 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Trabzonspor maçın net favorisiydi. İstanbulspor 1-2 transfer dışında nerdeyse bir alt ligdeki kadrosuyla başladı lige. Son yıllarda süper lige çıkipta bu kadar az transfer yapan başka takım hatırlamıyorum. Bu kadro düşmeye aday. Fakat tahminimine göre yönetimleri üst üste transferler yaparlar. Tabi bu arada ilk 3-4 hafta puan dahi alamazlar.
Trabzonspor Kopenhag mı eşleşti valla haberim yoktu Şimdi baktım Trabzonspor’un şansı var Bence tura geçer Ama dikkatli olması lazım Kopenhag’ın oyun tarzını nasıl oynadığını biliyorum Trabzonspor çok hücum oynaması lazım Defansı cok iyi değil Kopenhang ciddi birtakım Bazen savunmaya geçit vermiyor Trabzonspor’un yerinde Galatasaray olsaydı Kopenhang’ı yenerdi
İşte onu diyorum Kopenhang daha iyi takım Ama Trabzonspor’un defansı iyi olsaydı net tura geçebilir derim Ama Türkiye’de Kopenhangı yenebilecek tek takım Galatasaray bunlara parçalar Galatasaraylı olduğumu için demiyorum Galatasaray Avrupa’da çok ciddi gaza geliyor
Evet özellikle sol kanatta kerem sağda Yunus forvette seferovic orta sahada Oliveira ara pas yapıyor Ama ahım şahım değil İdare eder
Katılıyorum O değilde Frankfurt Avrupa’da kupa aldı Dün ilk lig maçında 6-1 yenildi Bayer Münih fena 6-1 yaptı Abovvv Frankfurt ne değişik takım
Biliyorum ama Galatasaray Bayer Münih karşılaşsa ne olurdu Acaba Avrupa’da Galatasaray büyük takımlarla gaza geliyor Baskılı oynuyor Kerem ve Yunus bayerin karşısında bir şeyler yapar bence O mac beraberlik bile olur ya da 2-0 yenilir
Gelecek sene şöyle kura gruplarda istiyorum Manchester City , Bayer Münih , Galatasaray , Zenit
Bu sene liglere dünya kupasından dolayı verilecek 40 gün arada ciddi sıkıntı olacağını düşünüyorum o yüzden bence 14 de 14 yapan şampiyon olur.
Maça gelecek olursak kazandı kazanacağını biliyordum son şampiyon kafasıyla çıktılar rahatlardı ama ben bu sene ikadroyu şampiyonluk için yeterli bulmuyorum
Cevap
7Cevap
Güzel maçtı hak ettiler
Maçı izlemedim ama trabzonsporun kazanacağı belliydi
ts den bağımsız yazıyorum İstanbul kadro olarak ligin en zayıf kadroların da biri ama tabi bu düşer anlamı da olur demek değil
Bende istanbulspor'un kadrosunu beğenmedim ancak lig'ten düşer demek için çok erken! Geçen sene giresunspor'da ligin ilk 5 haftası çok kötü kadroyla çok kötü başlamıştı ama zamanla düzeldiler...
Oha o süper lig maçı mıydı 😯
Galatasaray Antalya maçı ne olur sence?
Penaltı kaçmasaydı berabere bitecekti evet
ts'ye 4 tane net transfer lazım çok acilinden.
İstanbulspor küme düşer bence.
www.transfermarkt.com.tr/.../
Bu Giresun küme düşüyordu az daha. Kimle gol atacaklar İstanbulspor?
hele bu trabzonspora ne oldu tanıyamıyorum yarepppi
neden
Trabzon baya iyiydi
Sıkıldım izlemedim (
Amatör takım normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?