Spor yaptığın gün ile yapmadığın günün senin için farkı nedir?
Bu yılda karın kaslarıma bir baklava ekleyememiş olabilirim ama 2023ten umutluyum;)))

Spor yaptığın gün ile yapmadığın günün senin için farkı nedir?
Bu yılda karın kaslarıma bir baklava ekleyememiş olabilirim ama 2023ten umutluyum;)))
Biz genelde 2 saat civarında halı saha maçı yaparız duş falan derken gidiş dönüş 3 saat zamanımızı alır bu sürede dünya ile bağ iş güçle ilgili baş olmuyor herseyi unutup rahatlıyorum. Buda belli bir mutluluk sağlıyor. Vücudumuzun bütün kasları çalıştığı için formda kalmayı sağlıyor aslında güzel bir alışkanlık
Rica edwrim
BU ASLINDA BİZİM HAYATA BAKIŞ AÇIMIZLA İLGİLİDİR. ÖRNEĞİN SPORA ÇIKTIĞINIZ ZAMAN, KENDİ BEDENİNİZİN GÜZELLİĞİNİN, ÇEVRENİZDEKİ DOĞANIN GÜZELLİĞİNİN HAREKET ETMENİN NE KADAR BÜYÜK BİR NİMET OLDUĞUNUN FARKINA VARABİLİYORSANIZ NE MUTLU SİZE. AMA BUNLARIN HİÇBİRİNİ GÖRMEDEN HİSSETMEDEN YAPILAN EYLEMLER Bİ ANLAM TAŞIR MI BİLEMİYORUM.
öyle bir alışkanlığım yok zira her sabah yürüyorum ama bir sabah aksatırsam sanırım kendimi suçlu hissederim (her 20 metrede bir bir adet çam fidesi dikiyorum )
Spor yaptığım gün zararlı şeyler yerken vicdan azabı çekiyorum ama yapmadığım gün vicdan azabım aklıma bile gelmiyor
Cevap
12Cevap
Spor yaptığım zaman daha yorgun oluyorum, yapmadığım zaman yorgunluğum olmuyor :)
Yapamadığım bir gün tamamlanamaz benim için
Spor yaptığımda daha iyi hissediyorum kendimi ve daha enerjik ve daha mutlu hissediyorum.
Dağlar kadar fark var çünkü hiç spor yapmıyorum 😬
Yaptığım zamanlar yorsa da bir sonraki sporda daha az yoruluyorum :D Keyifli geceler..
Kesinlikle daha cevik hissediyorum spor yaptigimda.
Spor beni daha pozitif yapıyor spor yapmadigim zamanlar modum 😔
Mental anlamda yorgun oluyorum ve pişmanlık ta cabasıı.
Motivasyon olarak düşük oluyorum
Düzenli spor yapmadığım için bir fark yok
Yapmadığım günlerde hantallık oluyor
Yorgun oluyorum yapınca yapmayınca rahat
Spor yapınca, zinde hissediyorum 😃👍
Spor yaptığım zaman daha zindeyim
Terlemek
Farkı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?