spordan kastım plank situps squats gibi şeyler
Her gün 15-20 dakika yap yeterli
Haftada 3 defa, 45 dk
Başka fikrim var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
spordan kastım plank situps squats gibi şeyler
Her gün az az spor yapmak, genel sağlığı ve zindeliği korumak için iyi bir yoldur. Bu, kalp sağlığını iyileştirmeye, kasları güçlendirmeye ve kilo vermeye yardımcı olabilir. Ayrıca, stresi azaltmaya ve uyku kalitesini iyileştirmeye de yardımcı olabilir. Haftada 3 defa çok spor yapmak, daha hızlı bir şekilde kilo vermek veya kas yapmak için daha etkili olabilir. Ancak, bu, kişinin fiziksel durumunu zorlayabilir ve sakatlanma riskini artırabilir. Genel olarak, yeni başlayanlar için her gün az az spor yapmak daha iyi bir seçenektir. Bu, vücudunuzu yavaş yavaş egzersize alıştırmanıza ve sakatlanma riskini azaltmanıza yardımcı olacaktır. Daha deneyimli sporcular için ise haftada 3 defa çok spor yapmak daha etkili olabilir.
Yeni baslicaksan bu da spor salonunda olacaksa haftada 3 gün yeterli agirlik kardiyoloji ile baslardin spor salondaki hocaların yonlendirmesiyle , her gün yapılan sporun bi faydası olmaz çünkü vücudun dinlenmeye kaslarinin onarılmaya ihtiyacı olacak tek bölgeye odaklanmak yerine tüm vücut çalışma yapmasına dikkat etmelisin, beslenme de çok önemli
Cevap
5Cevap
Haftada üç gün hem ağırlık hem kardiyo diğer günler sadece kardiyo yapıyorum ağırlık çalışmıyorum ben bir gün çok bir gün az gibi oluyor
haftada 5 gun yeterli ama ust uste aynı kas gruplarını calıstırmamanı oneririm
Her gün spor yapılmaz. Hafta da 3 gün yeterli
Yani 15 ya da 20 dk yapsan her gün bence yeterlidir
Bende öyle yapiyorum
Buna örnek olarak haftada 3 gün full body de çalışılabilir, yeni başlayacaksan tabi, antrenman sonlarına ya da ayrı bir günde 25-30 dk cardio da eklersen gayet güzel olur.
Saglam yap dinlen haftada 3 kez iyidir arada kosu hafif egezersiz yap ama dinlen dinlenmessen kaslarin gelismez
Hergun yürüyüş ve spor yapıyorum toplam 1 buçuk saatimi alıyor.
Hafta da 3 defa spor yapıyorum salı, çarşamba, perşembe
Hergün yapmak zararlı olabilir bi süre sonra kas ağrıları başlayabilir.
Spordan sonra 48 saat dinlenmen lazım ona göre ayarlarsin kaç gün yapacağını
48 saat çok fazla değil mi? Özellikle ilk başta? Hem ağırlık bile yok çoğu harekette
hiç ağırlık kullanma o önemli degil kasların gelişebilmesi için en az 7 saat uyku ve 48 saat dinlenme gerekiyor
Haftasa 3 ideal
Haftada üç yeterli spor abartmayın bir şeyi de
Günlük 35 ya da 40 dk iyi
Haftada 4-5 kere 1 saat yapilmali bence
vücut 40dakikadan sonra yağ yakımına başlıyor
cok spor
günde 1.5-2 saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?