beslenmem çok kötü, hareketsizim ve bir süredir sivilce ilacımı kullanmadığım için cildim sivilcelendi. bunların hepsini düzene sokmak istiyorum. ama bir türlü spora başlayamıyorum. Spora başlamak için ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTam da 2023 geliyorken, yeni hedefler belirler ve bu hedefime ulaşmak için her gün küçük adımlar atıp, bu adımları küçümsemez, kendimi daha motive olmak için takdir ederdim.
Şimdi kilo vermek büyük bir hedef tamam mı? Atıyorum 5 kilo ciddi bir ağırlık. Ama hergün 5.000 adım atarak hareket etmeyi alışkanlık haline getirebilirsin. Unutma, insan alışkanlıklarının çocuğudur! Ya hep ya hiç düşüncesinin tuzağına da düşme. Herhangi birşeyden başla. Bunun için Barış Özcan’ın zinciri kırma adlı videosunu izle derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu sene zinciri kırma challengını yapmak istiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılÜşengeçliği yenebilmek için kendinize zorlayarak kendinizi spor yapmaya motive etmeniz gerekir. Örneğin, bir arkadaşınızla birlikte spor yapmaya karar verebilir ve birbirinizi motive edebilirsiniz. Ayrıca, kendinize küçük hedefler koyarak başlayabilir ve bu hedeflere ulaştıkça daha büyük hedefler koyabilirsiniz. Örneğin, haftada bir gün spor yapmaya başlayarak başlayabilirsiniz ve zamanla bu sıklığı artırarak daha fazla spor yapabilirsiniz. Önemli olan, kendinizi zorlamak ve motivasyonunuzu yüksek tutmaktır.
00 Yorumla
Bir şeyin sana faydası olması gerekir ki o şeyi hayata sokasın. Mesela bir şirketten aylık 100.000 TL kazanacağını bilsen bir ay nasıl olsa deyip o para için çalışmaya başlarsın.
Spor da öyle. Sana getirisini düşününce daha motive hissedersin. Daha enerjik hissedersin, daha genç bir görünümün olur, daha az stres yaşarsın, daha dinlenmis uykunu alırsın. Bir şekilde faydasını görürsün.01 Yorumla- +1 yıl
Güzel demişsin
+1 yılSpor salonuna gitmeni öneririm. Ev de yapılan yapılan spor ile orada yapılan spor çok farklı oluyor. Bence bir arkadaşın ile beraber gidin, daha iyi motive olabilirsin. Ben arkadaşımla başlamıştım şimdi kendim gidiyorum. Dördüncü senem olacak bu yıl gittiğim. Hafta da üç, dört kez gidebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet spor salonuna gittim 1 ay sonra bırakmak zorunda kaldım ama tekrar başlıcam
- +1 yıl
Bence bir arkadaşın ile git. Daha iyi alışırsın
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
53Cevap
Bol su, bol hareket, müzik eşliğinde olursa daha çok motive olursun. Hedefindeki bedene sahip olmak istiyorsan örnek aldığın bi ünlü ile kendini daha motive edebilirsin tabi eğer kafanda gerçekten fit olmak istiyorsan bu üşengeçliği yenersin diye umut ediyorum. Alışkanlığını değiştir; daha çok ayakta durmaya çalış, dans et, yoga, pilates... evden çıkamasan bile bu tür sporlar sana yardımcı olacaktır; emin olabilirsin.. kendim uyguluyorum ve çok faydasını görmekteyim. Her yaşta spor yapmak lazım. Kendini salma lütfen daha gençsin...💖
10 Yorumla
+1 yılBir baslasan devami gelir... youtube cok guzel videolar var tugce irtem baslangic icin zayiflama spor kampi var ben onu uyguluyorum biraz zorluyor ama ise yariyor gibi... uygulamalardan da faudalanabilirsin kadinlar icin spor uygulamasi var baslangic icin en ideali bu sanirin
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler dediğin kanala da bakıcam
- +1 yıl
😊😊😊😊
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılÜşengeçliğini yenmek için motivasyon videolarini düzenli olarak izleyebilirsin ya da kendine hedef tablosu oluşturabilirsin. Tanıdığın bir arkadaşını ya da aileden birini kendine koç yapabilirsin. Senin düzenini takip ederler ve birine hesap verince yapman gerekir üşengeçliğini ortadan kaldırabilir.
00 YorumlaNe önersek fark etmez, bu kafayla yapamazsın zaten. Önce bu üşengeçliği üzerinden atman, onun için de aşırı istekli olman gerek. İlk öneri bu olsun, bu psikolojiye girdiğinde spor, diyet tavsiyeleri alma vaktin gelmiş demektir.
10 YorumlaIlk once kendini kayit et spor salonuna ac sarkini sporunu yap ozelikle seni gaza getirecek sarkilari dinlemeni tavsiye ederim alisinca sporu seversin bence ilk hafta agrilarin olucak ondan sonra agrilarin olmaz sadece yorulursun oylece zamanla duzenini oturtursun bence Ben Cok severim spor yapmayi cogu kez gidiyorum istiyorsan arkadas olabiliriz 🥰
01 Yorumla
Soran+1 yılya sen süpersin inşallah yapıcam
motivasyonla hiçbir şey yapılmaz, yapılsa da devamlılığı olmaz. iki elin kanda da olsa o spor salonuna gidecek irade ve disiplin olursa sende, o zaman olur işte.
00 Yorumla
+1 yılBu sorun aslında çağımızın genelinde olan bir tembellik sorunu bence pharmoton falan kulllana bilirsin belki enerjivyapar
00 YorumlaBende başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum maalesef 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılbirbirimize motivasyon verelim
+1 yılOh my venüs izle bak nasil motivasyon yapar hirslanirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten izlicem
Hepsini aynı anda düzene sokamayabilirsin. Bir müddet sonra bıkkınlık gelebilir. Yinede bir yerden başla yavaş yavaş hepsini rayına oturtırsun
00 Yorumla
+1 yılÖnce üşengeçligini Adnan gerekiyor daha sonra düzenini kurarsın
11 Yorumla- +1 yıl
Adnan değil aşman olacaktı
+1 yılpeynirimi kim kaptı diye ince bi kitap var okumanı tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılSpor yapınca daha güzel olacağını düşün. Bu şekilde motive olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılBu dert mi kanki kalkacaksın yıkayacaksın soğuk suyla yüzünü basacaksın gideceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen spor yapan biriyim sen oraya bir git gelişimi gözle gor sonra bak bakalım çıkabiliyor musun o salondan Emin ol dediklerimin hepsi oluyor
116 Yorumla- +1 yıl
Tek başına mı başladın
Cevap sahibi+1 yılEvde tek başıma yaptım malzeme aldım ve kendims güvendim ve çok değiştim sonra salona gittim ama ev daha iyi ve rahattı onda devam ettim
- +1 yıl
Kendi kendine zorlayabildin mi
Cevap sahibi+1 yılTabi program veren biri vardı
Cevap sahibi+1 yılZorladım ya eşşek gibi yapmam lazımdı iyi gözükmek istiyorsam
Cevap sahibi+1 yılKendime dedim kendine güven ve kendini aş
Cevap sahibi+1 yılÖyle de oldu
Soran+1 yılbende kendi başıma 1 ay gittim sonra bırakmak zorunda kaldım. tekrar başlamak istiyorum inşalah
- +1 yıl
Kim program veriyordu
Soran+1 yıl@Professore ordaki hoca
- +1 yıl
Kızlarla özel bir ilgileniyorlar ama 😂
Soran+1 yıl@Professore yok ben kadınlara özel yere gidiyodum erkek yoktu
- +1 yıl
Öyle yer çok az ya.. iyi bulmuşsun
Cevap sahibi+1 yılBuldum online den birini
Cevap sahibi+1 yılCidden bu erkek hocalar 😂
- +1 yıl
Erkek hocalar ne? 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanan karatay
İbrahim saraçoğlu
Yavuz dizdar
Ümit aktaş aidin salih bunları takip et249 Yorumla
Soran+1 yıltamam hepsine bakıcam
Cevap sahibi+1 yılİyi sevindim
Cevap sahibi+1 yılSpora niye başlamak istiyon daha sağlıklı olabilmek içinmi yoksa kilo vermek içinmi
Cevap sahibi+1 yılBu arada şimdiden yazyim bi kerede kilo vermek içinse ve kabızlık varsa önce kabızlığın geçmesini bekle kabızlık gitsin sonra o gün başlarsın daha dikkatli beslenmeye
Soran+1 yılkabızlık da var evet. sağlıklı olmak için ve kilo vermek için spor yapmak istiyorum ve ayrıca depresyondayım o yzüden
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm bi hafta olmuş yazdığın şimdi okudum
Cevap sahibi+1 yılKabızlık depresyon yapar ara ara varsa bilmiyom ama hep kabızlık varsa depresyona girer insan girmesede iyi hissetmez ya da enerji düşüklüğüde olabilir kafa baş iyi olmaz iyi çalışmaz tabi bunların hepsi olucak diye bişey yok sanırım kişiden kişiye değişiyo
Cevap sahibi+1 yılKabızlık her gün hepmi var yoksa ara aramı
Cevap sahibi+1 yılKabızlığın bi çoknedeni var ama en temel nedenleri
az su içmek yani yetersiz su içmek
Hareketsizlik
Az lifli beslenme
Bir öğünde karışık yemek kaç türlü yemek yemek veya birbirine uygun olmayan yemekler yani beraber yendiğinde kabız yapan yicekler tabi kabız yapmasada beraber yenmemesi gereken yicekler var yani kabızlık yapmıyo mesela ama başka zrarı oluyo oyüzden
Cevap sahibi+1 yılYemekle beraber sakın sıvı tüketme su bile içilmez yemekle beraber çünkü sindirimi yavaşlatır hazımsızlıkta yapabilir
Cevap sahibi+1 yılÇorba içilebilir o ayrı tabi onunda açıklaması var
Cevap sahibi+1 yılSuyu yemekten 1 buçuk saat sonra 1 su bardağı iç yani 200 ml oluyo ve su içme miktarı kişiden kişiye değişiyo ama günde 5 buçuk bardak içmeni öneririm
Soran+1 yılyani benim yaşadığım kabızlık mı bilmiyorum ama ben uzun süre hiç büyük tuvaletimi yapmıyorum. ayda bir veya iki kere geliyo yapıyorum. çok hareketsizim depresyondayım. günlerce evden çıkmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSeninki şiddetli kabızlık ayda 5 kere tuvalete çıksan gene şiddetli kabızlık demek
Cevap sahibi+1 yılSana program hazırlayıp şunu şunu yap diye yazayimmi onları yap uygula olur mu yoksa yapmazmısın
Cevap sahibi+1 yılYapmazsan boşuna yazmiyim ondan 😁
Soran+1 yılyaparım gerçekten. zaten bu sorudan beridir yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum. suyu daha fazla içmeye çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılYediklerin doğal olsada genede kabızlık olabilir yani doğal sağlıklı beslensen dahi tamamen hiç bi işlenmemiş yemeği yemesende olabilir kabızlık çünkü yediklerimiz kan grubuna göre değişiyo mesela b kan grubu olan biri mercimek ve tahin b grubunu kabız yapan yiyecekler arasında
Cevap sahibi+1 yılKan grubuna göre beslenirsen kabızlığında geçer kabızlık geçince iyi gelen yani kabız apmayan yemeklerle birlikte kabız yapan yemeği beraber yiyince o zaman daha az kabızlık olur gene kişi tuvalete çıkabilir tabi sindirimin düzene girmesi gerek önce
Cevap sahibi+1 yılKan grubun ne
Cevap sahibi+1 yılKan grubuna göre yemek listeleri var internette mutlaka bak ama şimdi sende çok kabızlık olduğu için sadece iyi gelen faydalı yicekleri yesende öyle hemen geçmez bu önce bi temizlik gerek yani tuvalete çıkıp sonra başlamak gerek ama şimdiden başlasn genede daha iyi çünkü daha fazla kabız yapan yiceklerden yememiş olursun
Cevap sahibi+1 yılKan grubuna göre beslenme dışında bişeyler önericem yoksa nette kaç tane sitede liste var
Cevap sahibi+1 yılBu arada kan grubuna göre beslenmeyi türkiyede aidin salih yaydı diye biliyom sanırım ve onu yazıları çok çok güzel oku oku doyum olmuyo diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılHerkesi kabız yapan şey neden aynı değildir seni kabız yapan şey ne olduğunu bilmiyoz oyüzden hepsini beraber yapıp sindirim düzene girdikten sonra birini eksiltince ve kabızlık az olduysa o zaman bilirsinki heee işte demek bu yüzdenmiş bu arada kabızlık nedenin belki sadece hareketsizliktir belkide hem hareketsizlik hemde az su içmedir belki hareketsizlik değil ama az lifli beslenme ve az su içme oyüzden hepsini beraber uygula iyi gelir
Cevap sahibi+1 yılKan grubunn ne
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSitenin en aşşağıdaki yazısına in orada kan grubu 0-b-a-ab gruplarına göre beslenme listesi var kan grubun neyse ona tıkla açılan sayfanın en aşşağıdaki yazılarda neyin iyi geldiğini ve neyin kabızlık yaptığı yani zararlı olan yiceklerin listesi var
Cevap sahibi+1 yılBide ne iyi ne kötü yani nötr yiceklerde var
Cevap sahibi+1 yılBazı insanlar herşeyden yerler kabız olmazlar bazısı tek bikaç şeyden bazısıda hemen etkilenir biçok yicekten kabız olurken biçok yicektende kabız olmaz
Cevap sahibi+1 yılDeğişiyo kişiden kişiye
Soran+1 yılbenim kan grubum 0 pozitif
Soran+1 yılsüt ürünleri yararlı değilmiş diyor ama ben peynir falan çok seviyorum yemicem mi yani
Cevap sahibi+1 yılÜf 0 kan grubumusun şaşırdım çünkü 0 daha az oluyo
Cevap sahibi+1 yılMeşguldüm oyüzden hemen cevap ceremedim
Cevap sahibi+1 yılVeremedim*
Cevap sahibi+1 yılBende 0 negatif
Cevap sahibi+1 yılSüt peynir yani süt ve süt ürünleri çok kabız yapıyo süt ürünleri ve buğday ekmek hamur işleri kabız yapanlar
Cevap sahibi+1 yılKimizde 0 grubu olduğumuza göre vericeğim öneriler ya da tavsiyeler belki daha çok faydasıolur ya da daha çabuketkisini gösterir
Cevap sahibi+1 yılİkimizde*
Cevap sahibi+1 yılTabi bide şu var mesela iki kişi aynı kan grubuna sahip olsa bile ikisi aynı yemeği yese bile birine iyi gelirken diğerine iyi gelmez yani kabız yapar yani listede iyi gelen her yiyecek iyi gelicek diye bişey yok ama genel olarak çoğu iyi yani öyle
Cevap sahibi+1 yılİlk yapıcağın şey eğer ananas meyvesi alabilirsen al ve blendır da yani robotta çek suyunu süz posasını tabağa koy suyunu iç bu arada suyu ne kadar çıkarsa çıksın hepsini içme 1 su bardağına koy yani 200 ml oluyo geri kalanı artanı başka bardağa koy sonra içersin 1 gün sonra
Cevap sahibi+1 yılAnanas suyu çok iyi geliyo kabızlık olduğunda ya da olmadığındada büyük tuvaleti getiriyo yani ilk ananas suyu iç sonra diğer şeyleri yaparız
Cevap sahibi+1 yılYaparsın
Soran+1 yılay sizi takip edebilir miyim buradan zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılAynen bencede burada az zor sıkıcı
Cevap sahibi+1 yılTamam ben soru paylaşayim ordan takip et bidakka
Soran+1 yılnasıl bulacam sizi
Cevap sahibi+1 yılAile ve toplum kategorisine gir orada az önce bi soru sordum bugün neler yaptınız diye bi soru kullanıcı adım ciddi misinyahu
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
+1 yılsağolsun bende arkadaşlarım yüzünden üşengeç biri oldum
00 Yorumla- Spor konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılertelem huyundan vazgeç yanına arkadaş bul ki rekabet olsun
00 Yorumla
+1 yılBi adim at ilk bi kac gunu atlat gerisi gelir vucut istigor ztn
00 Yorumla
+1 yılAz sık kendini belli süre düzenli ilerle alışkanlık edin olur beybii
00 Yorumla
+1 yılHaftalık plan yapıp harfiyen saati saatine uy kendini en iyi sen tanırsın
00 Yorumla
+1 yılGymBro alman lazım yanına, seni evinden ayaklarındsn çekerek çıkaracak biri.
04 Yorumla- +1 yıl
Kimseye ihtiyaci yok ben tekim ve kendi kendimi motive ediyorum
- +1 yıl
Sen öyle san. 💖
- +1 yıl
Öyle zaten.
- +1 yıl
Uy çen çılgın mısın çen
+1 yılBende spor salonuna gitmeyi istiyorum ama psikolojik sorunlarımdan dolayı gidemiyorum öz güvenim yok insanlarla iletişim kurmakta zorluk çekiyorum antidepresan ve düzensiz beslenmeden dolayı kilo aldım çirkinleştim fizik berbat halde
023 Yorumla
Soran+1 yılaynı bende işteee ama gitmemiz lazımm
- +1 yıl
Öz güvenim olsa gidicem yok işte 25 yaşıma giricem 1 ay sonra ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen öz güvensiz pasif bir erkeğim
Soran+1 yılbence her şeyi düzeltebiliriz. bizim elimizde sonuçta bende 22 yasındayım çok depresifim. evden çıkmıyorum resmen
- +1 yıl
Ben şu an sahile geldim tek başıma arabayla iyi değilim psikolojik olarak
Soran+1 yılne güzel dışarıdasın havayı güzelce çek içine. bak ben günlerdir evden çıkmadım.
- +1 yıl
Yalnızım hiç arkadaşım yok hiç sevgilim olmadı hiçbir şey keyif vermiyor psikolojik sorunlarım var
Soran+1 yılçok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım çünkü. her şey o kadar boş geliyor ki. tutanacak hiçbir şey yok gibi değil mi. ama bulmamız lazım
- +1 yıl
Arkadaşların var mı hiç sevgilin oldu mu dış görünüşünü beğenir misin?
Soran+1 yılbu yaşıma kadar sadece 1 kez sevgilim oldu. o da beni yarı yolda bıraktı ve gerçekten sevmedi. o kadar büyük depresyona girdim ki. onun yüzünden hasta oldum. evden çıkmaz oldum. slk birine dönüştüm. ne evden çıkıyorum ne kitap okuyorum ne faydalı bir şey yapıyorum. çok boş bir insanım.
dış görünüşümü beğenmiyorum. bu yüzden kompleksliyim. kimsenin beni beğeneceğine de inanmıyorum. kimsenin beni seveceğine inanmıyorum. etrafıma bakıyorum. onca güzel kız varken beni neden sevsinler ki diyorum.- +1 yıl
Boyun kaç benim kısa maalesef 170
Soran+1 yılbenimde kısa 160
- +1 yıl
Anlık nasılım arabadayım anlık çektim çok mu çirkinim profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin
Soran+1 yılgörmedim nerede
- +1 yıl
Kaldırdım çünkü zamanında cevap vermeyince
Soran+1 yıluyumuştum:(
- +1 yıl
Fotoğraf koyucam bak profile
- +1 yıl
Dün çekmiştim bakar mısın çok mu çirkinim objektif bir şekilde yorumlarsan sevinirim bir kaç ay önce çektiğim fotolarıda koyucam
Soran+1 yılbirincisi çok çirkin falan değilsin. bence spora başlasan ve biraz tarzını değiştirsen gayet iyi olursun
- +1 yıl
Başka koyim ona bak
- +1 yıl
Bu nasıl yeni fotoğraf
Soran+1 yılben sürekli siteye giremiyorum şu an baktım ama fotoğraf yok
- +1 yıl
Bekle koyim
Soran+1 yıldediğim gibi abarttığın gibi bir şey yok. ya Allah aşkına zaten kızlar tipe değil özgüvene mizaha ve kariyere bakıyorlar. kendini geliştirip eğlenceli özgüvenli biri olduktan sonra her şey hallolucak. spora da gitsen falan mükemmel olur
- Spor konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBirini bul arkadaş vs ya da hırs yap spor salonundan arkadaş edin
00 Yorumla içten gelen istek hissin yoksa zor yenersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende de aynı sorun var en son ne zaman doğru dürüst yaptığımı hatırlamıyorum bile 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende üşeniyom ama guzel fizikli kızlara bakarak motive ediyom kendimi spor yapıyom sporada gitcem
01 Yorumla- +1 yıl
Yapıyor musun peki
+1 yılİradeni güçlü tutman gerekiyor burada sana ne kadar söylesekte kendin istersen başlar ve devam eder
10 Yorumlagenel olarak üşengeçsen ona yapacak bişey yok.
10 YorumlaDüşünmeyeceksin, düşünce eyleme ivme vermez.
12 Yorumla
Soran+1 yılne yapıcam peki
cevap kendinde, bunu bize sorman çok gereksiz
02 Yorumla
Soran+1 yılçko sağol yardımcı ooldun :D
+1 yılJsjssj Allahu Ekber de basla bı bakalim
10 Yorumla
+1 yılSpor arkadaşı edin
00 Yorumla- Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGünde on dakika spor yapın her yeriniz kas olur
00 Yorumla Birde başladın devam edecekmisin oda var
00 Yorumla
+1 yılSpor yapmak içerden gelen bir duygu
00 Yorumlabaşlama. başlayıp ne yapacaksın
00 Yorumla
+1 yılBi hafta gitmek için zorla kendini sonra seversin
00 Yorumla
+1 yılSen tembel isen bir şey yapamazsın.
00 Yorumla
+1 yılSpora başlayınca her şey kendiliğinden düzeliyor
00 Yorumla
+1 yılYenemezsin yatmaya devam 👍👍
00 Yorumla
+1 yılspor salonuna yazilarak
00 Yorumla
+1 yılO üşengeçliği ben aşamadım daha
00 Yorumla
+1 yılHiç sorma bende üşengecim
00 YorumlaÖnce bir yerden başlaman lazım
00 Yorumla
+1 yılYogayla başla alışırsın
00 Yorumla
+1 yılÜşengeç olma ya bismillah de kalk ayağa
00 Yorumlaher şey beyinde biter istersen yaparsın
00 Yorumla
+1 yılBir arkadaş bul birlikte başla
00 YorumlaPlan yapmalısın sonrası bende de yok😬😃😃
00 Yorumla
+1 yılİlk adımı atmazsan üşengeçliği yenemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSivilce ilacı ne kullanıyordunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılbenzoxin kullanıyodum
Soran+1 yılçok iyiydi ama bıraktım eski halime dönüyo
Cevap sahibi+1 yılHeee onu kullandım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorun bendee de var maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine ikna cümleleri kur
00 Yorumla
+1 yılKahvaltıdan önce aç karnına bol su iç...
00 Yorumla
+1 yılEee basla bir an once
00 YorumlaSpor konusunda 439 cevap paylaştı. Erinme düşüncesinden kurtul önce
00 YorumlaSen de benim gibisin
01 Yorumla
Soran+1 yılnapıcaz
Bacım egefitness izle çok iyi motivasyon
04 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😂😂
Soran+1 yılizliyom bayadır seviyorum
- +1 yıl
Nasıl gazliyor demi 😂