Spor yapmadan ne kadar durabiliyorsunuz bu konuda düşünceleriniz nelerdir?🤷♀️

Spor yapmadan ne kadar durabiliyorsunuz bu konuda düşünceleriniz nelerdir?🤷♀️
Duramam ki, düzen bozulursa emek boşa gider. Ben asla sporumu aksatmam, hergün gündüzleri yürümem lazım, her gece de uykudan hemen önce en az yarım saat güreş yapmam enerji harcamam kaslarımı geliştirmem lazım. Bu vesile ile partnerime bana verdiği özverili destek için teşekkür ediyorum. Her şey spor İçin… 💪😎
sporu bilemem de dövüşmeden pek duramıyorum bi yerden sonra kendime hakim olamamaya başlıyorum duvara falan vurmaya başlıyorum rahatlamak için o kadar alıştım ki hemen her gün dövüşmeye veya bi olay olup kavga etmeye
Cevap
22Cevap
Haftanın en az 2 günü şart. Salona gidemiyorum bazen mesai oluyor akşam 20:00 a kadar hemen terasa çıkıyor orada çalışıyorum..
Bir kaç gün durabilirim
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Spor bağımlısı değilim henüz o levıla gelmedim 🍀🍀😃😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
1 hafta belki maksimum 1 ay o da hastalık sakatlık vs. olursa. Daha uzun süre yapamazsam eğer muhtemelen psikolojik olarak kötü etkilenirim..
Spor yaparak durduğum gün sayısı kadar durabiliyorum. Farkettim ki ben spor yapsamda, yapmasamda durabiliyorum. Duruyorum ben baya. Aferin kendime.
Ben yürüyüşe çıkıyorum en fazla 3 gün durabilirim
Pazartesi çarşamba cuma günleri spor salonuna gidiyorum. Bir hafta bile sporsuz duramam
Denizde, havuzda her hafta yapmadan
Ama yatakta her gün 😂😂🤣😍
En az bir gün oda dinlenme
Sonsuza kadar fhfhfh😂 maalesef bir türlu alışkanlık edinemiyorum
Spor aliskanligim olsa keşke de maalesef
Hiç yapmıyorum çok rahatım
24 Saat
En fazla 1 hafta
Göbek çıkana kadar 😀
Durabilirim bir iki haftacık kadar.
Yapıyorum
Sonsuza kadar