evde 1-2 ay spor yapıp öyle salona başlıcam çok kilom yok zayıf olma derdine değilim evde yapabileceğim bir antrenman programı ve beslenme düzeni için yardım eder misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Merhaba, evde yapabileceğiniz hareketler ekipmanlar yoksa sınırlıdır. Ancak size bir karın egzersizi atabilirim oldukça etkilidir. Onun dışında evde squat, ip atlama vs yapabilirsen harika olur. Beslenmeye gelecek olursak sıkılaşmak için protein ağırlıklı beslenmelisin. Kilonun 1,5 katı protein almalısın. Mesela 50 kilo isen 75gram protein tüketmelisin günde. Böylelikle hedefine ulaşman çok zor olmayacak. İyi sporlar. 👋
https://www.youtube.com/embed/W-9L0J_9qag08 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim chloe tingin programlarına bakıyodum onlardan birini yapmayı planlıyorum
- +1 yıl
Evet kesinlikle onun programlarıda çok güzel. Ancak ben kısa vadede beklediğimden fazla gelişim gördüğüm için bunu paylaşmak istedim. Rica ederim.
- Soran+1 yıl
zaten hemen hemen aynı şeyler beslenmeyi de çözünce 2 ayda kendimi yenilerim gerçekten
- +1 yıl
Tavuk, yumurta falan seviyorsan zor olmaz senin için. 3 yumurta yesen 20gr protein 100gram tavuk yesen 23 gr protein oluyor. Çerez falan aşırı protein içeriyor. Mercimek, nohut falan bunlarda da yüksek protein var. Onun dışında omega3 balık yağı hapı içmeni tavsiye ederim. Uyku düzeni, ve dinlenmeyide ihmal etme ve en önemlisi su. Suyu asla unutma.
- Soran+1 yıl
çok çok teşekkür ettim ya çok yardımcı oldunuz
- +1 yıl
Ne demek rica ederim her zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
25Cevap
eğer yavaş yavaş ama sağlıklı yağ yakmak istiyorsan 2 öğün beslen yok benim yağım herşeyim yerinde korumak istiyorum dersen 3 öğün beselen şekeri ve ekmek konusunu bildiğini düşünüyorum. Onun dışında güzel bir düzenle istediğin fiziği elde edersin ama insan dinlendiği zaman başta uykudayken vucudun da değişiklik gelişim olur dinlenme günlerini ve uyku saatlerini iyi ayarla.3gün spor 1gün mola yapabilirsin egzersiz süresi 30-45dk uygundur yinede sen kendin nasıl istiyorsan öyle yap düzenli şekilde devam ettikçe istediğini ve emeklerinin karsılığını elinde sonunda alırsın.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ettim
- +1 yıl
Chloe thing, aprilhan, lily Sabri’yi duymuşsundur duymadıysan kısa olarak anlatıyım bu ablalarımız evde spor yapabilmemiz için kısa ama etkili video çekip yükleyen kişiler YouTube bakarsan zaten çıkar hangi bölgeyi çalıştırmak istiyorsan ayrı ayrı videoları mevcut tabi tüm vücut içinde videoları mevcut ben bir ara başlamıştım baya bacaklarım incelmişti bırakınca malum yemeyede başlayınca kilo aldım ama en kısa sürede tekrardan başlayacağım 🌸
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Chloe Thingin programları gayet iyidir. Onları sıkı bir şekilde yaparsan gayet forma girersin ben erkek halimle onun antrenmanını yaparken nefes nefese kalıyordum ortalam 45 dakikanın sonunda ama gayet güzel dinçleştiriyor vücudunu. Bir de yediğine içtiğine dikkat edersen 2 ayda farkı hissedersin.
10 Yorumla - +1 yıl
Kocan olacak insan için fiziğini güzelleştir. Yabanci adamlar için değil. Az akıllı olun.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ne alaka ya kendim için yapıyorum ben
- +1 yıl
Tamam anladım neden kızıyorsun. Spor ve yürüyüş.
- +1 yıl
Kendini goster 360 derece
boy kilonu olculerinide belirt
Eskiden spor yaptin mi ya da yapio musun onu da anlat beslenmeni yaz00 Yorumla Ben burdan program yazmam mümkün değil internetten bakarak ya da spor salonundan ücret karşılığında yazabilirler
00 Yorumla- +1 yıl
yaza kadar o fizik en iyi hale gelmez ama toparlanır zıpla kızım
04 Yorumla- Soran+1 yıl
fiziğimin halini nerden biliyosun acaba
- +1 yıl
ne olcak 1.50 80 kilo tombiş bişiysindir
- Soran+1 yıl
169-63 üm ona yakın aynen
- +1 yıl
tamam dedigim gibi düzelir biraz yine de tahminimden iyisin. İYİ SPORLAR
- +1 yıl
geç kaldın yaz geldi, spora başlayıp düzenli çalışmada 6 ayda vucut ortalama kendini gösteriyor.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Dans kizim disi enerjiyi de arttırıyor aç muzigı kendini yorarark sana et twerk yap halay bile çek yani
10 Yorumla - +1 yıl
Bu ve gibi konular bizim insanımızın en iyi bildiğini düşündüğü konular oluyor hep:( en ciddiye alınacak yorumda hanfendi kahvaltının en önemli öğün olduğundan bahsetmiş… Cevabı burada aramayın google var orada arayın
00 Yorumla - +1 yıl
Merhabalar, maddi açıdan sizi çok zorlamayacak lakin hem fiziksel olarak hem içsel olarak onarım bakım sağlacak ürünler mevcut desem? İlginizi çeker mi 🤗
00 Yorumla Sürekli su iç ve dengeli beslen her gün elma yemelisin biraz yağlı besinlerden uzak durmalısın birde düzenli egzersiz günlük her gün yapabilirsin
10 YorumlaSpor yap beslenmene dikkat et un, şeker gibi yiyeceklerden uzak dur akşamlar yemek fazla yeme su tüket
10 Yorumla- +1 yıl
Ben kilo almak için aylik 2 bin lira harciyorum 🙄😒
06 Yorumla- Soran+1 yıl
kaç kilosun
- +1 yıl
Herbalifeye baslamadan önce 51.300 kg 1.5 aydir kullaniyorum şu an 58.650 kg umutluyumda bakicaz 😁
- Soran+1 yıl
boyun kaç spor yapıyo musun
- +1 yıl
171 boyum hic spor yapmiyorum sadece ürünleri kullaniyorum okadar ayni ürünleri kilo vermek icinde kullaniliyo ben yemekten sonra kullaniyorum kilo vermek isteyende yemek yerine onu iziyo ayni gorevi goruyor ve tüm vitaminleri aliyosun kilo vermek istiyosan tavsiye ederim ister herbalife urunlerini yasam kocundan al yasam kocuyla devam et istersen trendydan siparis ver ama bence dene 😁
- Soran+1 yıl
yok be sağlıksız
- +1 yıl
Herbalife mi dünyanin en guvenilir markasi arastirabilirsin ama sana kalmis tabi
- +1 yıl
Sakatlanmamaya dikkat ederek, genel kuvvetini artırarak başlamalısın.
00 Yorumla hardline thermo l karnitin al 500 ml kullan tavsiye ederim
00 Yorumla- +1 yıl
Evde olmuyor o iş evde hiç başlamadan direk salona git
00 Yorumla Sana yardımcı olabilirim beslenmeli konusunda sporcu beslenmesi hakkında
00 Yorumla1 DÜZENLİ BESLEN
2 KALITELI UYKU
SPOR AKTİVİTE
RAHATLA00 Yorumlabuğçe kondakçı'nın videolarını takip etmeni tavsiye ederim. instagramdan da bol bol paylaşım yapıyor
00 Yorumla- +1 yıl
Sporda lilly sabri yi dene çok işe yarıyor 🌼🌼
10 Yorumla - +1 yıl
yazıl bi spora parayı verince mecbur gidersin de.
00 Yorumla - +1 yıl
Hiit kardiyo senin işini görecektir.
00 Yorumla - +1 yıl
spor salonuna yazılarak başla bence
00 Yorumla göbeğinden
mekik çek00 Yorumla- +1 yıl
Bence direk spora yazıl ve beslenmene dikkat et
12 Yorumla- Soran+1 yıl
yazılsamda doğru etki etmiyo bende
Chloe thing aç youtubedan yap knk
20 Yorumlam
+1 yılİlk önce kilo ver
01 Yorumla- Soran+1 yıl
aşkım çok kilom bile yok ki
- +1 yıl
9 senede anca olur kas
10 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle ekmek yeme ve bolca su iç
10 Yorumla Bence sağlıklı yasam ile başl
10 YorumlaSpor aplikasyonlari indir onunla çalıs ise yariyo
00 Yorumla- +1 yıl
Yürüyüş
00 Yorumla Youtube da bunla ilgili milyon tane video var
00 Yorumla- +1 yıl
Online antrenör dolu onlar ile iletişime geç
00 Yorumla - +1 yıl
Ekmeği iptal et
00 Yorumla - +1 yıl
Ederim.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
nasıl
Günlük swuat
10 YorumlaDiyet ile spor
00 YorumlaSeks yap
00 YorumlaYouTube dan araştır
00 YorumlaÖnce diyet
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Daha önce görüşümde de bahsettiğim üzere sağlıklı beslenmenin temel ilkeleri ölçülü, dengeli, yeterli ve çeşitli beslenmektir. Kilo vermek için zayıflama diyeti uyguluyorsanız bunun sürdürülebilir olması, tüketilen besinlerin kolay ulaşılabilir ve ekonomik olması oldukça önemlidir. İlk olarak gün içinde düzenli egzersiz yapamıyorsak bile her zaman olabildiğince aktif olmaya gayret gösterin.
Sağlıklı kilo vermek için ipuçları
Sevgilerimle...