Spora başlamayı düşünüyorum şu an fiziğim böyle ama sekillenmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ks❤️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sana önerebileceğim en uygun spor fitness olacak. Kalçanı, bacaklarını vücudunu komple bir bütün olarak güzel bir beslenme ile şekillendirebilirsin.
Spordan önce de ilk olarak diyetisyene gitmeni tavsiye ederim. Spor ile temiz beslenmen gerekiyor.
Alt bölge çalış ilk olarak kalın çünkü spor dan once doktora görün tabi ilk olarak sonra sakatlıklar çıkabilir hafta da 2 legs günü yap 2 dinlen 2 de kardiyo yap imkanın varsa beslenmene dikat et yağlı şeyler den kaç abur cubur vs bi ise yaramaz yoksa üst bolgen görünmediği için yorum yapamıyorum
ağırlık kaldırıp o hataya düşme. bol bol yüzmeni öneririm tüm vücudu çalıştırıyor. dans merakın varsa dansa yönelebilirsin. en önemlisi tatlıyı kesmek ve yediğine içtiğine dikkat etmek. diyete girmek şart yani. fiziğin güzel sıkılaşırsan biraz kilo verirsen okey bu iş
Cevap
33Cevap
Evet fintess ile ilerleme kaydedebilirsiniz
Spora başlarsan antrenör zaten sana bir program verecektir. Gördüğüm kadarıyla alt karın ve üst karın yoğunlukla çalışmalısın. Bacakların iyi görünüyor ama hafif kas çok daha yakışır bence biraz da bacak çalışırsın.
Vücudun kilo almaya yatkın. Bence ağırlık çalışma ama yüzme yapabilirsin.
Yazın yüzüyorum evet kilo almaya elverişliyim
Bence pilates yapabilirsin, ne bileyim zumba dersi ya da kıckboks özellikle hem formunu korursun hem kendine özgüvenin artar, hem de kendini savunmayı öğrenirsin en önemlisi karar vermek ve devam etmek unutma!!! TAŞI DELEN SUYUN KUVVETI DEĞIL SÜREKLILIĞIDIR..
Teşekkür ederim
Aslında sporda hacim falan kazanmak yerine belki incelmeye yönelik belki spor yapabilirsin şekil vermek sanki olmaz gibi geldi bana
Neden olmasın
Biraz hacim kazansa böyle bir kıyafette daha erkeksi durabilir diye düşündüm ama tabiki sen daha iyi bilirsin
Haklısın kaş öyle gösterebilir
Çok iri olmak istiyorsan bacakların da daha kalın duracak kalça da büyür ama ful body çalışacağını düşünürsek karın kasin da olur ama omuzunda kolunda şişer öyle bakınca çok böyle seksi bir kıyafette erkeksi gelir bölgesel bakıp ne istiyorsan ona göre spor hocasına göre idman programı al derim
Sakın yapma jimnastik falan olabilir fakat ağırlık olmaz sonra vücut bozulur ve bırakırsan daha kötü olur senin için.
Ne yani yapmiyim mi spor
Spor yerine dansa falan gitsen. Zaten fizigin guzel ve dans ederkende efor sarfedecegin icin biraz daha dirilesmis olursun yeter sana.
Dans etmek çok istiyorum mantıklı
Yakışır sana hem spor gibi zorakide olmaz daha çok eğlenirsin 🤔 yediğine içtiğine dikkat et yeter. Evdede ufaktan yoga yapsan tamamdır.
Teşekkür ederim
rica ederim
Fiziğin güzell. Daha da iyi olabilir hem sağlık açısından. Bende başlayacağım genelde evde yapıyorum şu aralar.
Bende evde yapıyorum ama yetmiyor
Spor istiyorsan tae-bo önerebilirim ama spora gidiyorum deyip salonda ayna pozu vereceksen elbette fitness...
Ben olsam sadece egzersiz yapardım fiziğin çok ideal bence
Tamam öyle yapayım
Koşuyorum bir kaç gündür havada güzel tavsiye ederim.
Evet müthiş hava
Salona mı gitmeyi düşünüyorsun?
Evet
Eğitmenler yardımcı olacaktır ekstra protein ağırlıklı besleneme ve uyku düzenini sağlamanı öneririm.
Uyku düzenim hiç yok
Duzene koyman lazim
Kadınlar için üç temel bölge vardır.. Kalça - squat
Ters karın kası - manken tipi
Bacak..
Bunları salonda training eşliğinde öğrenirsin.
Yürüyüşle başlayın kondisyonunuz artsın. Sonra spor salonuna gidersiniz
İyisin. Ayrıca Spor yapmak yerine formunu korumak için yapabilirsin.
Spordan önce check up kesin şart eğer uzun ve kararlı yapacaksınız
Fiziğin güzel spora gitsen yeter ekstra bisey yapmana gerek yok
Hevesim kaçtı zaten sağol yinede
Protein ağırlıklı beslenip popo bacak çalışacaksın işte
Ay bacağım kalın zaten kötü olur
Roberto Carlos olmam dimi 🤣
Kol düşünüyorum
Yok hayır o kadar değil kollarımı sıkılaştırcam
Evde egzersiz yapmayı dene bence çünkü o kadar abartı bir kilon yok aynı zamanda beslenmene dikkat etsen kafii
Evde yapıyorum arada ama herkes spora gidiyor merakta ediyorum
En iyisi ben evde egzersize devam edeyim
Fitness squat leg press hafif idmanlar vücudunu şekillendirir beslenmenede dikkat edersen
fiziğin bu açıdan kötü durmuyor ama yediğin şeylere çok dikkat etmezsen boşa spor yapmış olursun
Doğru
Var spor yapma belki ters teper
Nasıl neden
Fizigin iyi kimyan nasil
Kötü
Önce git spor salona da sen
İyisin bence böyle hiç gerek yok
Gayet şekilli zaten
Bölgesel çalış bisiklet senin için ideali
Koşu ve mekik yeterli kilon az var.
Kilon yokki nerde minyonsun ne güzell
Minyon değilim
Nasil yani resimdeki sensin heralde e tamam
Fotoğraf açısından kaynaklı normalde ufak tefek birsey değilim milyonlar genelde öyle olur uzun bacaklarım var
Cnmmm benim. gibisin demekki masallah sanaaa🧿😊🌼👍
Başla hemen gerisi teferruat
Nnnnnasılll Bi şeeeeekill allaaccaksın. Acaba
Run run run kanki
Koşunca zayıflıyorum ben sekillenmek istiyorum
gayet iyisin zaten
Ay bilmiyorum
böyle iyisin
Youtubda çok güzel kanallar var oraya bakabilirsin
Gerek yok bence normal klasik diyet yapsan yeter
Yok da sporu birakma
Kg almalısn