Spor Spora başlamak istiyorum şekillenmek için ne önerirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yurtta kalıyorum sizce spor işe yarar mı fitness falan Güncellemeler+1 yıl 158 boyum 58 kiloyum. 82-70-100 vücut ölçüm var belim incelse ve kalçam küçülse yeter Spora başlamak istiyorum şekillenmek için ne önerirsiniz? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bunicktamonbirharf Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl İşe yaramaz olur mu güzel bir beslenme ve spor programı ile taş gibi hatun olursun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Beslenme sıkıntı işte Yorumla bunicktamonbirharf +1 yıl Neden ki takip et istersen imkanlara göre güzel bir program yapalım Yorumla Soran +1 yıl Yurtta kalıyorum diyorum reis Yorumla bunicktamonbirharf +1 yıl Yurtta tavuk pilav yapan agalarda var Yorumla Soran +1 yıl Valla sürekli tavuk pilav yiyemem Yorumla bunicktamonbirharf +1 yıl o örnek yani insan isteyince yapıyor demek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hmmm yemeğe dikkat etsem az çok kykde yesem spor yapsam işe yarar mı Yorumla bunicktamonbirharf +1 yıl Yarar tabii ki. Hiç yaramasa yine fark edilir bir görüntü olur spor yapmayan kişilere göre Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. işe yarar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İşe yaramaz olur mu güzel bir beslenme ve spor programı ile taş gibi hatun olursun
Beslenme sıkıntı işte
Neden ki takip et istersen imkanlara göre güzel bir program yapalım
Yurtta kalıyorum diyorum reis
Yurtta tavuk pilav yapan agalarda var
Valla sürekli tavuk pilav yiyemem
o örnek yani insan isteyince yapıyor demek istiyorum
Hmmm yemeğe dikkat etsem az çok kykde yesem spor yapsam işe yarar mı
Yarar tabii ki. Hiç yaramasa yine fark edilir bir görüntü olur spor yapmayan kişilere göre
işe yarar
program eşliğinde yarar
Süreklilik olursa mükemmel sonuclar alirsin
Yok yaramaz
Yarar
Yarar tabiki