Öncelikle bir antrenör tutmadığın sürece hiç bi hoca sana tamamen yardım etmeyecek. Bu yüzden yt dan bol video izle ne yapman gerektiği hakkında. Birde salondaki insanları takip et
Savaş cebeci, yunus ak bulut, arda build... Daha çok var ama biraz ağır kaçarlar sana. Söylediğim kanallardan nasıl idman yapacağını ve nasıl besleneceğini öğrenebilirsin, bol şans.
Kendi adıma konuşayım zayıflamam lazım göbeğim felan var beğendiğim elbisenin bedenini bile bulamıyorum kadın olduğun için senin kilo dağılımını benden farklıdır benim kadar değilsindir
Birinin beni sevmesi için yapmıyorum ki kendimi ağır yaşamlı insanlar gibi hissediyorum beğendiğim kıyafetlerin bedenini felan bulamiyorum ondan dolayı böyle bir karar aldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Acele etmemek en önemlisi
Biraz daha açar mısınızbi
Başlarda çok kimyasal almayın, programınıza uyun ve sakatlanmamaya çalışın çok yorulmayın, temponuz yavaş yavaş artsın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Spor salonuna sorman daha doğru çünkü sana göre olani soyler herkes ayni degil
Başka bir öneriniz felan var mı yeme alışkanlıklarına ilgili felan
Öncelikle bir antrenör tutmadığın sürece hiç bi hoca sana tamamen yardım etmeyecek. Bu yüzden yt dan bol video izle ne yapman gerektiği hakkında. Birde salondaki insanları takip et
Önerebileceğiniz bir kanal felan var mı
Savaş cebeci, yunus ak bulut, arda build... Daha çok var ama biraz ağır kaçarlar sana. Söylediğim kanallardan nasıl idman yapacağını ve nasıl besleneceğini öğrenebilirsin, bol şans.
Anladım teşekkürler
Cok hareketlen çok ye bir şey olmaz
Çok yiyerek nasıl body yapabilirim nfkdkdk
Çok ta ye çok ta hareket et hiçbir şey olmaz bu kdr
Ben de zayıflamak istiyorum ya :/
Boy ve kilon ne
Aynı boydayız kilom 78
Kendi adıma konuşayım zayıflamam lazım göbeğim felan var beğendiğim elbisenin bedenini bile bulamıyorum kadın olduğun için senin kilo dağılımını benden farklıdır benim kadar değilsindir
Ben çok kilolu değilim ama fazlam var yani 70'in altına inmek isterim 6 gündür diyet yapıyoruma * sporsuz işe yaramıyor ya :/
*ama
L beden giyiyorum. Anlattığına göre 8 kilo fazlan var onu da rahatlıkla verirsin
Ben bedenimi bilmiyorum hep aşırı bol giyindiğimden bdbdn XXL falan giyiyorum hrp
Bol giyinmeyi ben de severim kfkdmdm
İyimiş sen kaça inmek istiyorsun
Ben yağları kasa çevirmek istiyorum 70/75 civarı kilo uygun gibi geliyor senin tam olarak hedefin nedir
65 falan iyidir ama net hedef koymadım yani hâlâ beğenemzsem o kiloya gelince 60'ı da denerim
Bence 60 civarı çok zayıf olur boyun uzun olduğu için sana kalın bacağın yakışacağını düşünüyorum o yüzden bence 70 ideal
Ben ince bacaklardan hoşlanıyorum o yüzden hedefim bu şekil
Anladım sonuçta senin vücüdün umarım istediğin kiloya ulaşırsın
Teşekkür umarım sen de :)
Teşekkür ederim umarım :)
Boş işler ya ne sporu seni seven sevsin
Birinin beni sevmesi için yapmıyorum ki kendimi ağır yaşamlı insanlar gibi hissediyorum beğendiğim kıyafetlerin bedenini felan bulamiyorum ondan dolayı böyle bir karar aldım
Anladım. Sadece sporla olacak şey değil ya. ne iş yaptığın ne yediğin filanda önemli
Öğrenciyim biraz fazla yağlı, şeyleri seviyorum onu da azaltmam lazım
Abur cuburda yiyor musun. yağlı şeyleri bende çok severim. hele dolma pilav
Evet abur cubur yemeyi seviyorum
Dolmayıda severim bol yağlı