AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Bence şaşırtmadılar
Çok kötü cok berbat
Vatan mıllet sakarya
Bulmadım
Kötüydü
Kötüydü
Daha kaybedilen bişey yok
"Türkiye 9 puan alırsa norveç'te hollanda'ya kaybederse ikinci olabiliriz" masallarını bana anlatma lütfen! Biz o şansı kaybettik ve bu takım kalan 3 maçını kazanamaz...
Bnce bitmedi
Bırak rüya görmeyi!
Yok görmüyom 😀müneccim değilsen sen kesin konuşmayı bırak. şans var mı var, yapabilir miyiz evet o zaman no problem
Milli takımdan bir halt boşuna umitlenme! 8'de kapanır 18'de, 3 maçı alırsak norveç hollanda'ya yenilirse hayallerinden vazgeçin artık :D
*Milli takımdan bir halt olmaz
Benım ümidime karışamazsın. bir değil 2 halt da olur😀😛kendı sacma yorumların kendinde kalsın. Cok normal o sekil bitmesi maçların
Bu mudur senin b. oktan yorumun!!! Seninde futbolun F'sinden anlamadığın belli oldu 😂
Profil ismine oldu? Psikopatdonsuz'dan casanovadonsuz mu oldun!!! 😂
Letonya yı yeneriz karadağ ya berabere ya 0 biter. Hollanda da yenilmez Norveç e ayrıca cebel ile de macımuz olması lzm
Boktan mı 😡😂😂boktan diye senınkılere derler. sen mi anlıyon futboldan şu yorumlarına detaylarına bak anlamış halin bu mu, futbol kafan saçma boş.😂😂işine gelmedi tabi. Senden mantıklı konuşuyorum işine gelmedi tabi
Kendı yorumuna bak bir halt olmaz 8 kapanır 18 bunlar ne be :)) ne alaka o laflarla milli takım yorumu. senın saçmalıkların kada saçmalık olur en fazla benimki gotnden salla. olmazmış atıp tutarsın anca
Derdin o mu 😂😂konu bu mu. Kendınu bilmeyen şahıs başkalarını cokmu iyi biliyor diyelm ki o şahısım oldu ya da olmadı sanane ne lazım sana.
Yine boş bir yorum yaptın bravo 😀😂👏👏
Mantıklı konuşan donsuza bak hele! :D Daha kendi sahamızda iki farklı önde olduğumuz letonya ve karadağ'ı yenemedik ve sen bu iki takımıda deplasmanda yenebileceğimizi düşünüyorsun!!! Peki hangi dahi hocayla bunu başaracağız? Hamit altıntop denen eski bir futbolcunun ve hiçbir teknik direktörlük tecrübesi olmayan bir adamın kuracağı takımla! Ne de olsa stefan kuntz şu anda o koltukta kukla diye oturuyor 😂 Neyse sen umutlu olmaya devam et! :D
Valla senden mantıklıyım :)) EE ne olmuş sahamızda yenemediysek orada da yenemicez demk mi bu. Evet düşünüyorum var mı ötesi ve sende aksini düşünüyon aylar geçmiş hoca değişmiş , her mac farklı v. b. etkenler olduğunu her mac öncesi bilmeyen mantıklıyım cok biliyom diyen sen.😂.
Dahi hoca olmasına gerk var.😁oyuncuların yetenekli iyi olması yetmiyor tabı ya gönderirken sövdüğünüz şenol hoca içerde Hollanda dışarda Norveç i yenince dahiydi değildi 😀
Kazanamayınca rezilsin kazanırsan kral. Kuntz ve ekibi acemi olabilir başarısız kesin olcak değildir olursa ne çıkacak burdan. Olmuş bitmş takımın başına gelmişler artık olursa olur olmazsa yapack bişey yok takıma destek olunmalı başka iyi hoca olsa daha güzel, hoş olurdu tabi. Kimin kuklası :)) ne zamana kada. Sana göre kukla hayal dünyana senaryolarına göre.
Ederim merak etme sende müneccimliğe senaryo yazmaya devm et destek de verme takıma. ben güveniyorum gücü var iki macı almanın da yeter o oyunu oynasınlar
Yahu ne demezsin senin mantığına göre üç maçıda alırız! Grupta ki son 5, resmi maçlarda da son 8 maçta sadece bir galibiyetimiz var o da dünya 200'üncüsü cebelitarık'a karşı ve yaptığın yorumun mantıklı olduğunu söylüyorsun! 😂 Ben müneccim değilim ama bu kötü tabloyu görmek için ve türkiye'nin son 3 maçta 9 puan alamayacağını görmek için müneccim olmaya gerek yok! :D
Tren kaçtı artık bırak hayal görmeyi :D
Alabiliriz tabi. kâğıt üstünde kimle oynıcan Letonya cebel karadağ cebel cepte zaten Letonya eh işte karadağ zorlayck en fazla içlerinde. asıl senın sacma sağan mantığına göre hiçbirini alamayız ne izleyip ne anlayıp nasıl yorum yapıyorsan. boş yorum görmediğin göremeyeceğin şeylerden sadece olumsuz anlam çıkarıp müneccimlik havasındasın sürekli 1 maçla karar veren şahıs. Evet mantıklı diyorum genel olarak da mantıklı konuşyorum kendine bak sn 😀istatistikler bişeyi değiştirmez çıkar kazanır takım 2 macı da alır bi şekil istatistikler havada kalır. değilsen müneccim kesin konuşmacan. Gerek var. oyun cok iyi olmasa da olabilileck bişey bi kere letonyayı cebel i yener Türkiye.
Kaçtıysa atla senide götürsün :)) hayal görmek değil benimkisi müneccim bozması. senaryocu 😁
Ne çok dırdır ettin 😂 Şu maç sonunda kimin haklı olduğu belli olacak! Ben 9 puan alamaz ve ikinci olamaz diyorum sen ise tersini söylüyorsun... Bekleyelim görelim kimin öngörüsü doğru diye! :D
Ben mı ettim dırdır 😂😂susaydın madem görelim hayır tam olarak onu demedim okuyup anlamsmışın ben öngörü yapmadım sn önyargılı olup öngörü de saçma ladin. NYSE konu kapandı artık akşsm Letonya galibiyeti ile geçer.
Inşallah kazanırız! Ama bana göre letonya veya karadağ'dan birine takılırız...
Takılırsak karadağ akşam 3-0 ya da 3-1 skor düşünüyorum