AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
hayırlısı olsun
İdare eder
Her galibiyet iyidir
Kızlarımız harika.
Güçlü kadınlar zoru başarır...
Yeniliriz
Gayet iyiydi
Umarım dönebilirler
Tebrikle filenin sultanlarına
Yolları bahtları açık olsun
Bir maç en fazla bu kadar çekici olabilir 😃
İzledim ben bunu ya
izlemedim
Maçı izlemedim
Helal olsun
tebrikler
iyi bakalm
Bravo.
Çok iyiyiz
Çok iyi
helal lenkızlara
Tebrikler
İzlemedim
cok iyi tebrikler
Voleybol sevmiyorum
Ruslara üzüldüm
@bowie321 güzel ve çalışkan kadın çoğu. Kendisiyle barışık kadınları severim çirkef değiller yeterli kiy öfkeli kız. 😂
Türklerdende başarili kadinlar var ama nedense göremiyorsunuz... siz erkekler bu ülkede kadinlarin başarili ve kendisinle barişik olmasina izin vermeyip Ruslara gönül buluyorsunuz ama ülkemizdeki kadinlara baski uyguluyorsunuz... başarili olmamizi neden istemiyorsunuz?
@bowie321 hayır asla ben çalışkan kadın seviyorum ve destekliyorum
Bu yüzden kadınlar tarafından tercih edilmiyorum. Kadınlar kendilerini ezen, cüzdanmi alan erkeklerin altında yatıyor. Sırf tipim iyi diye beğeniyor kızlar. Kadınlara kaç kere destek verdim sen biliyor musun?
Bana bu sitede sırf ateist olduğum için ve kadınlar gerçeği görsün diye erkek egemenliğine boyun eğmesin diye kaç kere şikayet edildim. Lütfen benim gibi erkekleri siz görün. Doğulu ataerkil erkekleri çok seviyorsunuz sonra dayak yiyorsunuz. Ne istediğini bilmeyenler bir kadın popülasyonu ile işim olmaz. Yazıklar olsun diyorum ve iyi günler dilerim
Neden beni onlarin yerine koydunuz ki her kadin ayni değil ben Avrupali biriyle evlenmek isterken doğulu ataerkil erkeklerini napayim? Ayrica dil öğrenmeyi seviyorum çalişip eğitim için yurt dişina gidicem öncelik hedefim eğitim evlenmeyi düşünmüyorum evlenceksemde illa Avrupali olmali... o yüzden onlarla kiyaslamayin beni iyi günler
@bowie321 ha bir de esmer tenli erkekleri varoş olarak gören Avrupalı kızlarımız var ki İtalyan erkeği görünce ne yapıyorlar acaba?
Kadınlar o kadar çektim ki her konuda nefret ediyorum artık. Kadınlar iyi olsa erkeklerde iyi olur herşey karışıklı. Bir rus kadını her zaman türk kadınından daha kadındır benim gözümde. En azından çirkef egoist değil.
Umarım karşına iyi biri çıkar iyi günler tekrardan güzel insan👍
Bu ülkede erkeklerde çok abaza ama neyse ben takmiyorum bu kadin genellemelerine ben hayatimi yaşadiğim sürece eğitimimi ve ailemi düşünücem gerisi boş iyi günler
@bowie321 aman aman tamam sizin erkek genellemeniz olunca her şey güzel değil mi?
Elit erkek türk kızını ne yapacak? Bana diyen erkekleri genelliyor. Siz salaksaniz benim suçum nedir? İyi günler
Siz kadinlari eleştrirken bizden susmamizi mi bekliyorsunuz?
@bowie321 kendisiyle çelisen kadınlarin ülkesi burası. Ben demiyorum yabancı erkekler bile farkında. Fransız grup var meşhur gezici onlar bile anlamış sizlerin ne olduğunu. Erkekler iyi mi kötü tabiki de ülkedeki. Onlarında sevmiyorum ben. Lise de kekolarin altında yatan kızlar evlenince nedense ay erkekler hep böyle ya diyor 😂
Bu ülkedeki kadınları hiçbir zaman desteklemem. Artık rahat bırak beni iyi günler.
Ben bu ülkeden gidecem zaten bay bay
@yaşayann_ölü Bu üklkenin kurucusuna küfür eden kadınlarla işim olmaz. Hep rahat rahat gez hem ona hakaret et. Bende sizin gibi kekoların artığı olan kızlardan bıktım. Klasik ülkemizin kızı kezban :D git şimdi ileride bir enayi ile evlenirsin :D
Kekoların kölesi olmuşssunuz haberiniz yok. Tuvalet kağıtlari ile işim olmaxz
Farkinda misiniz bilmiyorum ama millet Avrupaliyla evlenmek istiyor artik Türk erkekletinden korkuyoruz
@bowie321 nomral o erkekleride yetiştiren türkiyedeki bir kadın :DD
@bowie321 avrupalı erkekler sizi ne yapsın :D at gibi kızlar varken...
Sadede kadin mi yetiştiriyor erkeklerde yetiştiriyor hatta çocuklar babalardan korktuğu için baba sözü daha çok dinler
@yaşayann_ölü 8 kere cinsel ilişkiye girdim beni beğenen çok. Karaktersiz oldukları için tipimle direk etkiliyorum.
Avrupalı erkekler Türk kadınlarını beğeniyor ben Avrupa da yaşıyorum boş yapma
Cinselik yaşayınca kendini adam sananlar çok komik kadın yapsa kaşar derler
@yaşayann_ölü tamam kızım haklısınız hepiniz en iyisiniz :D gidin avrupadaki erkeklerle evlenin :D tutan yok :D :DDD
yorum atmayın iyi günler avupalı kızlarımız :D
Ben zaten Avrupa vatandaşiyim ahahaha
Yari Türk yari Bulgarim
Beni beğenen yabanci erkekler var
@bowie321 :D ne güzel bende hem türk hem abd vatandaşıyım. Kendini özel sanma :D klasık avrupa gören kezban kız :D
Özel sanmiyom yabancilar sizi napsin dedin onun cevabini veriyorum
@bowie321 tamam yeter hepiniz güzelsiniz en iyisiniz bir şarap içirmediniz hadi kendinize iyi bakın
Yabancı kızlar asıl sizi ne yapsın? Taş gibi Zeki yakışıklı boylu poslu yabancı erkekler dururken
@yaşayann_ölü sen ilk yaşamayı öğren ölü kadın sana da iyi günler
@yaşayann_ölü ahahha :DDD tamam kız bir şey yapsınlar demiyorum :DDD
@yaşayann_ölü tamam sus gayri ya offf şarap içecem hadi iyi günler engellemek istemiyorum kimseyi iyi günler...
@bowie321 engelliyorum iyi günler hepinize
Bu tarz muhabbetlerin size ne faydası olur. Nefrete gerek yok.