#Tokyo2020 Olimpiyatları'nda rakibimiz Rusya Olimpiyat Komitesini 3-2 yenerek grubu 3. olarak tamamladık. Şimdi sıra çeyrek final rakibimizi beklemekte. Çeyrek finalde Güney Kore ya da Sırbistan ile karşılaşacağız. Siz ne düşünüyorsunuz Filenin Sultanları yurda madalya ile dönebilir mi?
Filenin Sultanları, Rusya Olimpiyat Komitesi'ni yendi, sıra çeyrek finalde. Maçı nasıl buldunuz?
Cok başarılılar. Ellerinden geleni yapiyorlar. ama bu ulke bunu hakediyor mu bilemiyorum. Burda olsun, eksi sozlukte olsun sosyal medyada olsun özellikle erkekler nefret kusuyor. Hala asagilayici seyler soyluyorlar kadinlarimizla ilgili. Bu ulkede kadınlardan ciddi anlamda nefret ediyorlar ama sadece bu nefretleri turk kadinlarina karsi. Gavur kadinlarina karsi degil. Turk kadınının/kadinlarinin basarilari bile deli ediyor bazi amipleri. Bu ulkede kadin olmak bu işte. Orda filenin sultanlari sadece rakiple savasmiyorlar. Bir yandan da malesef ulkesindeki ataerkil zihniyetle de savaşıyorlar. Bizim kadinlar ne yaparsa yapsinlar turk erkeklerini memnun edemezler ben bunu gördüm. Bu ulkede herkes tarafindan nefret ediliyor turk kadini çünkü. ozellikle karsi cins tarafindan. Zafer cigliklarinin arasinda bile turk kadınını yeriyorlar, ozguvenini düşürmeye çalışıyorlar. Turk kadinin başarısını hazmedemiyorlar. Sosyal medyada, eksi sozlukte ve burdaki beylerin yorumlari beni cileden çıkardı. Burda bayragimizi dalgalandirmis bu guzel kadinlar hala rus kadini bilmem ne, ojeli sultanlar, fondotenliler diye bir sürü igrenc, beyinsiz yorumlar var. Bir kere de birakin rusu, brezilyaliyi, makyajını. Su kadinlarin emeklerine saygi duyun, tebrik edin. O cok begendigin rus kizi mi dalgalandirdi senin bayragini? Turk kizi o bayrak icin canini verir. Rus kizi mi verecek canini al bayrak icin? ki kizlarin dudagi patladi, dişi kırıldı. Boyle mucadele ettiler. Turk erkeginin adi batsin gercekten. Igrencsiniz. Kadinin/kadinlarin basarisini hazmedemeyen eziklersiniz. Sadece rusya macinda degil her maçta o kadar cok asagilayici yorum var ki. Bu yorumlari turk milli futbol takiminda göremezsiniz. Yorumlar hep kadinlarla ilgili çünkü. Turk erkekleri bir sey olsa da turk kadınını eziklesem, kufur etsem, yerin dibine soksam, aşağılasam diye hazirda bekliyor resmen.(Sozum meclisten disari herkese demiyorum. Tam destek veren, hanimlarimizla, basarili kadinlarimizla gurur duyan erkeklerimiz alinmasin ama diger amip beyinli/kendini ustun goren, her firsatta turk kadınıni aşağılamaya, yermeye calisan/firsat kollayan, kadina karsi nefretini kusmaya hazir bekleyen erkekler de o kadar fazlaki. Boyle erkekler o kadar cok ki. O fazlaliktan dolayi diger destek veren erkeklerde yanıyor aralarinda)
Özellikle son sette, hepsiyle gurur duydum. Kenardan oyuna girenler çok katkı sağladı, hele Ebrar bam güm vurup vurup son sayıları aldığında yerimde duramadım. Bu galibiyet de, şort giyiyorlar, yok g.. tü yok memesi saçı diye laf eden pislik kafalı yobaz köpeklere girsin, onlardan maalesef burada, bu sitede de var, Batı'nın herşeyine laf edip gavur icadı akıllı telefonlardan nefret kusuyorlar. O kadın voleybol takımının her smacı siz yobazların ve akıl hocalarınızın kafasında patlasın. Biz, Türk kadınının spor başarılarıyla gurur duymaya devam edeceğiz.
Çeyrek finali zaten garantilemişlerdi Arjantin'i yenerek. Daha önce de 2-0'dan 2-2'ye getirdikleri maçın uzatma setinde Amerika ile 11-11'a kadar berabere götürüp 15-12 yenilmişlerdi. Gerçekten voleybolda iyi bir jenerasyona sahibiz. Madalya ile dönweceklerine kesin gözüyle bakıyorum. Umarım altın olur.
Artık dayanamayıp ağzımı bozucam. Buradan o kızların her şeyine laf edenlerin anasını panayırda pazarlamak istiyorum gözleri önünde. Yok donu, yok memesi, yok götu açık diye diye moral bozdunuz ona rağmen bu kızlar neler yaptı neler kör ibinneler sizi. Allah belanızı versin.
Baya iyilerdi, cidden son zamanlarda ülke olarak aldığımız en güzel haberlerden biri olabilir. Sadece Twitterda şort boyuna yapılan birkaç sallama sinirlerimi bozdu o kadar.
dönebilir dönmeli de. ve ben sahsen 1. olmadıkca basarı saymam fazla. kişisel fikrim. tabi o da bir basarıdır ama benim fikrim böyle. gecen biri bursada davul zurna bayraklarla karsılanmıstı haberlerde gördüm 3. olmus
File önünde daha etkili olmamız gerekiyor diğer maçlarda gördüğüm pasör hatalarını tekrar etmemeliyiz. Hücum anında atılan file önü paslarda zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz gibi geldi bana ama kızlarımıza güveniyorum...
En favori milli takımım. Gerideyken bile hırslarından ve iateklerinden bir şey kaybetmiyorlar çünkü onlar SULATNLAR. Çünkü onlar "Kadın Yapamazcıların" baş belası
Süper oynamadılar ama kazandılar. Servis karşılamada çok fazla hata yaptılar ki kendileri de kabul etti bunu ama önemli olan sonuç tabi. Ellerine sağlık.
İzlemedim o yüzden soruyoeum. Şimdi bir haftadır onu yendik bunu yıktık falan filan her yer inliyor ama gruptan 3. olarak anca çıkabiliyoruz. Nasıl iş bu bir izah ediverin bana?
ABD ve İtalya'ya yenilip diğer 3 maçı kazandığımız için grupta 3. olduk. ABD ve İtalya da grubun 1. ve 2. si zaten. Önemli olan ilk 4'e girerek gruptan çıkmaktı.
Bu maçı maalesef takip edemedim. Diğeri karşılaşmalarının hepsini izlemiştim. Güzel bir başarı elde ettik çeyrek finale kalmak ile umarım ileriye taşırız bunu.
ben amerika dan sonra en iyi ikinci ülke olacağımıza inanıyorum, çünkü türkiye dünya da en iyi volaybol oynayan ülkeler arasında yer alıyor hatta şampiyonanın favorisi
Belki de 3-1 alabileceğimiz maçı çok küçük hatalarla uzattık. Fakat hepsini tebrik ediyorum, gerçekten istediklerinde harika oyun çıkarıyorlar. Bir sonraki maçı sabırsızlıkla bekliyorum. 🤓
Böyle şeyleri gördükçe içim gururla doluyor helal olsun beee 🇹🇷🇹🇷
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türk kadınların başarısını gören erkekler ağlıyor. Yabancı kadınlara gelince güçlü çalışkan kadın Türk kadına gelince utan derler Türk kadınları evde oturup kocasına hizmet etmeyecek artık özgür olacak kimsede laf atamaz kendinize bakın
Kelimenın tam anlamıyla harikaydı. Kadın olmaktan gurur duydum. Ülkemizde kadınların ne kadar başarılı olabileceğinin kanıtıydı
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türk kadınları Rusları yendi Türk erkeğin gözü yaşlı
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yazık ya ülkemizdeki erkeklere bak Ruslara kurban olsun Türk kadınları yazmışlar senin anan Rus mu? Yuh ya seni doğran kadına yazık Rus için neler yapıyorsunuz bir hiçsiniz