umarım kura şansı ile finale gideriz. o kadar baktık diğer grupları bulamadım. son 8'e rahat kalırız ama orda kiminle karşılaşırız bilemiyorum. mantık olarak 4 grup lideri yarı final yapmalı gruparı görseydik tahmin yapardık.
Hollandayı da devirdik bu gün hadi kupaya doğru adım adım , kaptanımız edanında dediği gibi direk finale odaklanmamalıyız bu tempoda giderlerse şampiyonluk olabilitesi yüksek gibi gibi... Neden olmasın ki
Gerçekten çok iyiler. İnsan özenmiyor değil bir zamanlar ben de lisanslı oynadım okul takımında. Keşke devam etseydim. Bu saatten sonra nasıl olur bilmiyorum yaş 25.
Cok iyi gidiyorlar, biliyosunuz bizde ne iyi gitse bir anda tersine donuyor.. o yuzden dilimi isiyorum.. Allah nazardan saklasin.. İnsallah gelecek sampiyonluk🏆🥇
La galibe illahlah zafer Allah'ın ve inananlarındir inanıyorum kazanacaklar ya da hak ettikleri bir yere gelene kadar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nedense kadınlar kazanınca biz siz erkeklerden daha iyiyiz siz bizi hak etmiyormuşsunuz diyecek gibi geliyor. Hiç milli göremiyorum kadınları. Kadınlarımız demek içimden gelmiyor. Çok isterdim bu lafı söylemeyi.