Bizim kızlar dur durak bilmiyor. Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonası‘ndan Polonya’ı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Çok mutluyum, onlarla gurur duyuyorum. Sizce finale gidip şampiyon olacak mıyız?

Bizim kızlar dur durak bilmiyor. Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonası‘ndan Polonya’ı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Çok mutluyum, onlarla gurur duyuyorum. Sizce finale gidip şampiyon olacak mıyız?

Utanıyorum bu kadınları görünce. Kadınlardan değil bu kadınlara verilen tepkiden utanıyorum. Bu tepkiyi verenlerle aynı kimliği taşımaktan aynı ülkenin vatandaşı olmaktan aynı havayı solumaktan utanıyorum. Bütün dünyanın hayranlıkla izlediği takdir ettiği bu kızlarımızı bu başarılarına rağmen sürekli eleştiren katıksız şeref yoksunlarından utanıyorum.
%99,9 evet, olacağız.
O bahsettiğim %00,1 ihtimal de şimdiki rakibimiz İtalya. O maçı alırsak final çok daha kolay geçer bence.
O kupayı istiyoruz kızlar. Dışarıdaki ve içerideki rakiplere inat! 👍🙏🧿🦾😊
Cevap
37Cevap
Bence olacağız, tebrik ederiz 👑
Umarım oluruz
Sonunda olması gerek bir haber. Tüm takımı gösteriyorsunuz ve tebrik ediyorum kızları. Medyada bir ebrardir almış başını gidiyor. Sanki tüm takımı bu kurtardı.
Valla helal olsun Filenin Sultanları'na tebrikler ins yarı finali ve finali geçip şampiyon oluruzz😊😊❤❤
muhteşem bir maçtı
iş yerimde oturdum maçı izledim, öyle gittim eve
şimdi rakip italya, final yakın
Olacağız görürsünüz. :)
Mert arkadaşımız dedi dersiniz.
En azından yürekten inanıyorum.. Saygılar. :)
Filenin Sultanları dünyanın 1 numarası. Şampiyon olacağız. Sultanları yenecek takım daha anasının karnından doğmadı.
Tebrikler filenin sultanları sırada italya var
Tebrikler bravooooooo 🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎈🎈🎈🥳🥳🥳🧿🧿🧿
Yeni teknik direktör Daniele Santarelli sultanlarin potansiyelini sahaya dökmüş resmen
Dün canlı izledim ve gurur duydum. Çok iyi oynuyorlar ve bence Avrupa şampiyonu olacağız
Tebrikler, gururumuzsunuz 🇹🇷🇹🇷🎉 İnşallah şampiyonluk da nasip olur ❤️
La bunlar daha geçen gün şampiyon olmadı mı Yine ne şampiyonu olucaklar
Dünya şampiyonu olan takım bırakın da bir daha şampiyon olsun. Çok iyiler. Maşallah.
filenin sultanlarını Canlı internetten Pazar Günü nasıl izleyebilirim.. kesintisiz canlı yayın izlemek istiyorum takılmadan ben VOLO TV Com'u TRT Spor Kanalını buldum ama alternatif var mı? acaba
Polonya'yı eleyen de şampiyon olamıyorsa bıraksın bu işleri...
yavaş olsunlar şampiyon çok abartılıyor bu kızlar
Gururumuz olmaya devam ediyorlar ve sonunda zafer bizim olacak.
İyi gidiyoruz gelir gibi bir tane daha
Insallah. Nqzar degmesin.
Bunlar her ay şampiyonmu oluyo mk
Farklı maçlar var
İnşallah, hak ediyoruz bence
kesinlikle şampiyon olacaz tebrikler
Umarım cok sevindim takip ederken ya 😊
Hepsi gurur değil
Tebrikler bizim kızlar. Maşallah..
Çok başarılılar gurur duyuyorum 💗
Allahınıza kurban be devam böyle.
İki zorlu rakip var İtalya ve Sırbistan