Yarı final'de Sırbıstan ile karşı karşıya gelecek olan Milli takımımız en son maçında seyircinin önünde Sırbıstan'dan Aldığı 3-3 Mağlubiyeti telafi etmek için çıkacaklar sahaya. Fakat rotasyon ve kalite açısından sırp'ların daha iyi bir kadroya sahip olmaları ve bu sefer deplasman ekibinin Türkiye olması işleri biraz zora sokuyor. 2019'da ki kadromuz ile şu an ki kadromuz arasında tabii ki büyük farklar var fakat işe profesyonel bakmak gerekirse Yarı finali geçebileceklerini pek düşünmüyorum, yinede şans sizinle olsun sultanlar !
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 753 cevap paylaştı. Milletler ligi. Tokyo olimpiyatları, Avrupa kupası yaklaşık 3,5 aydır aynı takım kadrosu birlikte oynuyor. Goivanni Guidetti güzel bir takım kurdu, ekol oldu, bayan voleybol tarihinde olmayan başarılara yaklaşıyoruz sayesinde. Bu maça kadar iki set vererek Romanya, Çekya dışında bütün maçları kazandık. Fırtına gibi başlayıp üçüncü set ortalarında düşüşler oluyor eyvah set gidecek derken alıyoruz maçı. Şu aşamadan sonra biraz daha zorlu rakipler var. Bu akşam Sırbistanın kazanması bekleniyor zorlu bir rakip. Bizi Ankara "da 3-2 yenmiştiler onun rövanşını almak için iyi bir fırsat. İtalya var zorlu rakip. Benim inancın başından beri Final oynamamız beklediğim. Şimdi iyi çalışarak açıkları kapatarak dilerim bu maçı alıp finale kalırız.
00 Yorumla
+1 yılŞampiyon olabilirler ama yine bir son dakika arızası çıkar mı diye düşünüyor insan.
Gerçi takım sporlarında ülkede zaten uluslararası arenada şampiyon olacak en başarılı takım kadın voleybol takımı üstlerine yok zaten. Şampiyon olmasalar da şampiyon gibi oynuyorlar her zaman. Bir de çok önemli bir detay var ki bu başarının arkasında yıllardır bu işi hakkıyla yapan bir teknik heyet ve koç var!..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTokyo olimpiyatlarinda da yari finale cikardik ama o son maç kil payi gitti koreye. Ve biraz koç iyi yonetemedi sureci o macta. Bastan beri olimpiyat surecinde sahaya cikan kisileri oynatmadı. Ordan akillanmis olacak ki antrenör bu maclarda oyuncu degisikligi pek yapmıyor. Ayni altılıyı oynatiyor hep. Kore macinda da istikrarli olarak ayni kisiler oynasaydi belki bir ihtimal olimpiyat şansımız devam ederdi. Ama insallah avrupa sampiyonu oluruz. Bundan sonra daha dişli rakiplerimiz var. Allah yardimcilari olsun. Altin madalya kazanip marşımızı okutalim inşallah.
00 Yorumla
+1 yıl
Selamlar,
Atatürk'ün kızları yine kendilerine yakışan şekilde bayrağımızı büyük bir gururla taşıyorlar.
İnanıyorum ki şampiyonluk rahat şekilde gelecektir.
Harikasınız kızlar. Galatasaray'da görev yaparken pek çoğunu yakından tanıma fırsatım olmuştu.
Meryem Boz, Hande Baladin ve Zehra Güneş'in gözlerinden öpüyorum ✋
İyi akşamlar.10 YorumlaGelecek demek istiyorum, ama biraz realist konuşalım. Sırbistan karşısında şansımız yüzde 50 nin bile altında. Ben yüzde 45 veriyorum bizim şansımıza. Umarım yanılırım da biz çıkarız finali. Sırbistan yenilmesi çok zor bir takım. Voleybol u takip etmeyenler lütfen boş milliyetçi yorum yapmasın.
11 YorumlaSpor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu başarılar sarıklı şeytanları giriyor.. Deyyusun biri çok asagilikca elestirmisti.. Erkek sporcularımızda biraz örnek alsınlar.. Atatürk kadınlarımızı yürekten alkışlıyor başarılarının devamını diliyorum.. Sarıklı şeytanlar ülke için zarardan başka bir şeyiniz yok dilinizi kıçınıza sokup oturun.
10 YorumlaÜlke olarak sıkıntılı günler geçirdiğimizde en azından böyle spor musabakalari gibi seylerden mutlu olmaya çalışıyoruz. Bazen en dibi de gördük en tepeyi de, Ama bu sefer de neden olmasin ki, Ülke olarak moral'e enerjiye ihtiyacımız var biz istediğimiz zaman yapamayacağımız hic bir şey yoktur... İstediğimiz zaman kazanamiycagimiz maç yoktur...
Yeterki istekli ve azimli olalim..
Şampiyon biz olalım...❤❤10 Yorumla
+1 yılİnşallah gelecek! Tüm Türkiye'nin kalbi ve duaları onlarla. Güveniyoruz size kızlar, herkesi alt edin! <3
30 YorumlaHizli gidiyoruz ama malesef her konuda oldugu gibi istikrarli, disiplinli ve sogukkanli degiliz, son kritik maclarda gerginlik yasayip maclari verebiliriz.
Tabiki en büyük arzum, benim yanlis cikmam.00 Yorumla
+1 yılHiç umudumu kaybetmedim bu konuda :) filemizin sultanlarına ne kadar teşekkür etsek bile az. Onların emeklerini ödeyemeyiz. Çok şükür bu yola kadar geldiler. Kazanamazsalar bile, bizim için zaten çoktan şampiyonlar..
00 Yorumla
Şampiyonluk gelecek. Yürekten inanıyorum. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
00 YorumlaBence her türlü sampiyonuz. Neslihan ve ekibinin olduğu zamamandan bu yana en çok heyecanlandigimiz yıl bu yıl. Maşallah diyelimde nazar değmesin sultanlarimiza
00 YorumlaSüperler ve karakter olarak da starlar.
Karizmatik buluyorum, hiç biri silik karakter değil. Hepsi kaliteli. O yüzden gençleri de güzel yakaladılar.
Voleybolun geleceği için olumlu bir durum.00 YorumlaMuhtemelen Sırbistan'la karşı karşıya gelicez onlardan alacağımız var eğer sırpları geçersek ki geçeriz çünkü 2019 a göre daha güçlü kadromuz var şampiyonluk kolay olur bence şampiyonuz
00 Yorumla
+1 yılZor geçiçek biliyoruz ama bizim kızlar yapıcak alıcak o madalyayı eminim 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
00 Yorumlasanmıyorum...
gurubun favorileri usa, italya ve sirbistan... bunları yenmeden şampiyonluk gelmez...00 Yorumlahep sırbistam hem italya mümkün değil gibi duruyor. eğer sadece sırbistan ile final yapsaydık bi ihtimal vardı.
00 Yorumla
+1 yılOnur duyduğum bir başarı destek verirsek gelir gelmez diyenlere istinaden şunu söylemek istiyorum desteğinizi esirgemeyin. 😉
01 Yorumla- +1 yıl
Zor ama başarabiliriz.
İnş gelir ama Avrupa’da zaten voleybol oynayan 4 ülke var. Hepsi de şu ab yarı finalde. Bence kazanamayacaklar ama hayırlısı
01 YorumlaSanmam Sırplar var. Daha önce şampiyonluk tecrübesi yok takımımızın ekol çok önemli umarım oluruz ama zor.
00 YorumlaKolay değil, ama şimdiden saygı duyulacak bir başarı.
En azından final oynamalıyız diye düşünüyorum!00 YorumlaBuraya kadar gelmişler madem şampiyon olsunlar bari. Tokyo 2020 hezimetini affettirmiş olurlar.
10 Yorumla
+1 yılolimpiyatlarda gelmez demiştim gelmemişti bunda gelir diyorum hadi bakalım jgxıgjcchdj
10 Yorumla
+1 yılArar buluruz izini bilirsin zır deliyiz biz 🇹🇷
Helal olsunn00 YorumlaSırbistan zorlu rakip ama bence onuda yenip finale kalacağız finalde zaten bizim :D :D
00 Yorumla
+1 yılGelmesini istiyorum normalde tutmam ancak yobazlar bu yıl bu kadınlarla çok uğraştılar çünkü
00 Yorumlaarkadaş ne yazmışsın ya ösym paragraf sorusu gibi oku oku bitmiyor.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten çok iyi bir galibiyet oldu hedef final umarım başarırız
00 Yorumla
+1 yılOlimpiyatlardaki İtalya maçını çok iyi analiz etmeliler diye düşünüyorum.
00 Yorumlaİzlemedim ama sürekli başarıları ile gündeme geliyorlar yolları açık olsun
00 Yorumla
+1 yılŞampiyonluk bizim kupa bizim. Süpersiniz Filenin Sultanları 👏👏👏👏
00 Yorumla
+1 yılEbrar'ın yerinde olsaydım bu ülkeye bırak şampiyonluğu, terli formamı bile getirmezdim. :)
04 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle dedin
- +1 yıl
Cinsel yönelimi için hakarete uğradı, milli takımda ne işi var denildi.
- +1 yıl
He o olay.. bir kalemde silmemek lazım cinsel tercihi umrumda değil lakin onun yerine oynacak oyuncu çok. Voleybolda Avrupa'nın en iyi ligi bizde zaten..
- +1 yıl
ama onu destekleyenler de var
+1 yılVallaha sporla pek alakam yok zehra güneş için izliyorum 😄
00 YorumlaAlın kızlar kupayı. Alında yobazların g*tüne sokun.
00 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı olsun gönlümüz kupa da finalde kaybetmek yeter artik sonuç gelsinde mutlu olalm
00 Yorumla En büyük engel Sırbistan. Geçersek muhtemel şampiyon adayıyız.
00 Yorumla
+1 yılgerçekçi olmak gerekirse çok zor ama umarım olurlar
00 YorumlaGümbür gümbür gidiyor maşallah sultanlar, kazanacağız inşallah ❤️🤍
00 Yorumla
+1 yılEmin adımlarla ilerliyoruz inşallah madalya gelecek
00 YorumlaKesinlikle birinci olacağız filenin sultanları Türkiye'nin gururu
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum kadın voleybol maclarini izlemem. Sampiyon olsalar da fark etmez fazla umursamam yanı
00 Yorumla
+1 yılŞampiyonluğu sonuna kadar hakediyor lar
Teşekkürler Sultanlar00 YorumlaEvet, bu şekilde oynarlarsa özellikle ilk 2 set gibi şampiyon oluruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞaka gibi Türk erkekleri kazanmalarını istemiyor bi insan ülkesindeki kadınları neden sevmez anlamıyorum
128 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRusya’yı yendi diye üzülen vardı neden sallayayım.
Cevap sahibi+1 yılNeden üzüldün? Gerçekten hiç sevmiyorum sizi
Cevap sahibi+1 yılBirde Türk kadını ile evleniyorsunuz sonra çok acı
Cevap sahibi+1 yılDiyecek söz bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi mi? Annen Rus sanırım. Çok iyiler aynen melekler onların ne olduğunu iyi biliyorum boş yapma şimdi
Cevap sahibi+1 yılOnların yaptığımı Türk kadın yapsa neyse size laf anlatılmaz iğreniyorum hepinizden
Cevap sahibi+1 yılKendi ülkesindeki kadınları aşağılayan diğer yabancı kadınlara… birine saygı duymam
Cevap sahibi+1 yılNeyse şimdi bir daha yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılBoğ yapıyorsun Türk erkeği ile muhatap olmuyorum yazma artık
Cevap sahibi+1 yılBilmediğin kelimeleri lütfen öğren önce. Yabancı erkekler erkektir sadece benim gözümde
Cevap sahibi+1 yılBu arada Rusları yemdiler diye üzülen … tipler mantıklı düşünün diyecem ama düşünemezler.. iyi oynayan kazandı bu oyunda boy pos güzeliğe bakmıyorlar eğitim biraz
Cevap sahibi+1 yılPardon kıskanç kibirli olduğumu nerden çıkardın? Sizin ne olduğunuzu yazsam roman olur
Cevap sahibi+1 yılNeyse yabancı kadınları melek sanan birini hiç ciddiye almam konu kapandı
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen öyle. Türk değilsin anlaşıldı
Cevap sahibi+1 yılGerçek bir Türk başka ülkenin kazanmasını istemezdi neyse yazma artık yoksa engelleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılZihniyete bak güzel diye Türk erkeği ile evlenilmez işte
Cevap sahibi+1 yılGerçek Türk erkeği çok nadir bulunuyor siz lütfen desteklemeyin zaten
Cevap sahibi+1 yılNeler neler yazardım ama susuyorum yazdıklarını iyice oku sonra 24 saat bi düşün mantıklı mı diye
Cevap sahibi+1 yılÜlkesine kadınlara saygı duymayan biri saygı duyulmasını istiyorsa ciddiye almam
Spor konusunda 458 cevap paylaştı. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Avrupanın en iyi takımıyız. Ebrar KARAKURT'u durduramazlar.
00 YorumlaFransa Sırbistan eşleşmesinin galibi ile yarı final oynayacağız büuük ihtimalle Sırbistan rakibimiz olacak ve onları geçeceğimize inanamıyorum daha sonrası şampiyonluk 🇹🇷❤️🤍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHelal olsun size kutlarım sizi ayakta alkışlarım sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldolar dusecek mi yenerlerse. dusmezse umrum da degil bu isler.
00 Yorumlavoleybol kadinlarda cok iyiyiz
şampiyonluk gelicek bu sene00 YorumlaBaşarılarının devamını dişerim, inşallah şampiyon olurlar
00 Yorumla
+1 yılSultannnn kiii ne sultannnnlarrr helall olsun be size kızlarrr
00 Yorumla
+1 yılÇok geliştiler bence ve daha hırslılar özellikle Cansu harika gidiyor tecrübe de kazandı. Sırbistanla güzel maç çıkacağına eminim.
00 Yorumla
+1 yılSırbistanla bi önceki avrupa şampiyonasında kafa kafayaydık. Kim bilebilir boscovic i etkisiz hale getirirsek yapabiliriz 💪🇹🇷
00 YorumlaEn azından güzel bi derece gelir ama şampiyonluk da neden olmasın diyor insan takım bu kadar iyi giderken
00 YorumlaInsallah gelecek, guvenimiz tam #fileninsultanlari !!!
10 YorumlaKesinlikle evet gelicek çok inanıyoruz türkiye olarak💫💫
10 YorumlaŞampiyon biziz
Ebrarın dediği gibi Türke durmak yaraşmaz Türk önde Türk ileri12 Yorumla- +1 yıl
🇹🇷 aynen 😉👍
Çok iyi devam ediyorlar ben geleceği yönünde düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılGelecek tabi 4. Olduk sonra 3. Olduk sonra. 2. Olduk şimdi 1. Olacağız inşallah devamkee
00 Yorumla
+1 yılİnşallah bu sefer şeytanın bacağını kırar şampiyon oluruz🙂
00 Yorumla
+1 yılBence herkesi mağlup ederiz cünkü motivasyonları xok yuksem
00 Yorumla
+1 yılBunları neden buradan okuyoruz çünkü Türkiye'de futbol daha önemli
00 Yorumla- Devamını Gör (214)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı