A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Belçika'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. <3 Üst üste 8. turnuvada da son sekize kalmayı başardılar :*
#FileninSultanları

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Belçika'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. <3 Üst üste 8. turnuvada da son sekize kalmayı başardılar :*
#FileninSultanları

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Umarım gelir
Çok zorlandık. Vargas'a çalışmış Belçika. İyi bir maç diyemem. Böyle bir oyunun karşısında Polonya'ya yenilmemiz kaçınılmaz gibi duruyor. Wolosz'un pasları beni ürkütüyor. 😏Blok bile yaptırmıyor bizimkilere.
Biraz rakibi küçümsediler, hande iyi toparladı takımı bugün, polonya maçına daha motive çikacaklarından eminim
Bunlaedan olsa olsa lut kavmi sultanları olur bi hayırları olsaydı ülke bu halde olmazdı kuru ekmeğe muhtaç çocuklar varken hala konuşulan seye bak kendilerini zengin ve meşhur ediyorlar iyice siz s klar yuzunden
Bari voleybolda yüzümüz gülsün. Elimizde kala kala sevineceğimiz bir tek bu kaldı. Onu da kaybetmeyiz umarım.
Takımda hastalıklı bir iki canlı var. Utanç takım böyle milli takm olmaz olsun
Bir şampiyonluk daha istiyorum ve inşaallah... filenin sultanları hep tacını korusun.
ayyyy bu gidişleee gelicekkk inşalllah. İzlerken cok heyecanlanıyorum 😭😭
o kadar rahat onuyorlar ki
şampiyonluk çok rahat gelecek gibi
Polonya çok zor maç olacak o maçı kim kazanırsa avrupa şampiyonu olur final gibi maç olacak
Naber niye yazmıyorsun bana
Yazdım sen görmemişsin😊
Maçın sonuna yetiştim o nasıl heyecandı öyle ya nefessiz izledim resmen🤗👏🏻👏🏻
4. set bitmedi bir türlü. Belçika çok iyi direndi
Biz herzaman şampiyonuz özellikle Zehra en sevdiğim voleybolcu
Kazanacağız İnanın #Believe
Bu performansla tüm kupaları alırlar.
Çok rahatlar final oynarlar
Gelir niye gelmesin. Takımın yarısı erkek!
polonya ve sırpları yenmek şart
Favoriyiz. Neden olmasın? :-) 🧿🙏
Polonya zorlayacak ama finale çıkarız
bu inacla oda gelecek
Evet yine şampiyon olacağız
Gelsin artık
Bana neee!!!
Gelir inşallah
Ay hadi İnşallah
bi zahmet etsin
Tebrikler kızlar :)
Güçlı Kadınlar 'ımm❤