evet yanlış duymadınız günde 1000 squat
ilk gün 150
2 gün 200
3. gün 300
4. gün 500
6. gün 750
ve 7 gün 1000
binden sonra arttıran arttırabilir ben bir ay sonra tekrar yazacağı ölçülerimdeki değişikliğe bakalım beraber
kalça; 109
ince bel; 90
kalın bel; 102
sağ/sol bacak; 67
boyum; 159
kilom; 74
evet biliyorum çok geniş bir bireyimm
tek çeşit değil farklı farklı squatlar deneyeceğim
bu gün başladım 150 yaptım arttırabilirim ama zorlamıycam yavaş yavaş
ilk gün 150
2 gün 200
3. gün 300
4. gün 500
6. gün 750
ve 7 gün 1000
binden sonra arttıran arttırabilir ben bir ay sonra tekrar yazacağı ölçülerimdeki değişikliğe bakalım beraber
kalça; 109
ince bel; 90
kalın bel; 102
sağ/sol bacak; 67
boyum; 159
kilom; 74
evet biliyorum çok geniş bir bireyimm
tek çeşit değil farklı farklı squatlar deneyeceğim
bu gün başladım 150 yaptım arttırabilirim ama zorlamıycam yavaş yavaş
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaslardaki gelişim kasların zorlanması sonucu kendini daha fazla protein salarak onarması ile kas kütlesinde artış gerçekleştirmesi (hypertrophy ) ve/veya kas hücresi sayısında artış ile (yeni araştırmalar sonucu olduğu farkedilen hyperplasia) durumu gerçekleşir. Fakat bunun gerçekleşmesi için kaslara mikroskopik boyutta yırtılma gerçekleştirecek bir olayın olması gereklidir ki uydu hücreleri denilen hücreler çalışmaya başlasın. Eğer sen günde 1000 tane yapsan bile eğer kasların yeterince zorlanmaz ise gelişim bir yerden sonra duracaktır fakat gereğinden fazla zorlarsan bu overtraininge sebep olup bir süre sonra kas kütlesi kaybına sebep olacaktır. Bunlardan hangisinin gerçekleşeceği senin kas kütlenle ve myofibril yapın ile ilişkilidir. Ancak bir hareketi çok yapman sinir sisteminin o duruma daha fazla adapte olmasını sağlayıp hareketi çok daha rahat yapabilmeni sağlayacaktır.
tek seferde değil gün içinde 10 defaya bölücem ve tek pozisyon değil farklı farklı pozisyonlar deniycem
bu durumda bir tehlike oluşur mu sizce
Bence biraz fazla hareket sayısı muhtemelen fazla işine yaramayacak bence ilk üç hafta 5x5 yap sonra aynı tempoda ağırlıklı squata geç yeterli olur.
5x5 nasıl oluyor
5 tekrar 5 set
anladım iyice araştırıp ne yapıcağıma karar veriyim o zaman buraya da güncellerim
Hiç bir halt olmaz kanka senin önce yağ oranını düşürmen lazım😃
Guzel popon olur
sadece popo mu bence belimde incelir belki hırsa gelip mekik falan da yaparım karın için ya da plank
Guzel olur