Spor Genetiğim nasıl spora başlamak için? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor spora başla dediler genetin iyi diye tatillerde odun işinde çalıştım sadece Güncellemeler+1 yıl ARKADAŞLAR KALBİMİ KIRMAYIN BEN KOMANDO İDİM VE OSRMADA ÇALIŞTIM BASİT BIRI DEGILIM ADAM GİBİ YORUM ATINNNNNNN !!! Genetiğim nasıl spora başlamak için? Cevapla Tatil Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Melleks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl spor konusunda hayatta yalan söylemem biladerim https://www.youtube.com/watch?v=BYXHZr3KR0Q 3 4 Yorumla benaslındavarım +1 yıl Beni her konuda böyle motive edecek bi arkadaş lazım Yorumla Melleks +1 yıl @benaslındavarım Benımde. Yorumla Soran +1 yıl nasıl sizce Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Hahahahahahahaahah harikaydı Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bunun sporsuz hali olduğuna inanmamız için kek olmamız lazım kardeşim. 0 9 Yorumla Kahpe-rengi +1 yıl Dayı cok abartılacak birsey yok cocuk zayif zaten iri değil Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Vücudu var ya da vücudu güzel demedim bro yanlış anlaşılmasın. Sadece evde yatan adam vücudu değil. 6/8 aydır zorluyorum ama kilo alamıyorum vücudu 😁 @Kahpe-rengi Yorumla Soran +1 yıl ormanda çalıştım komando idim Yorumla Soran +1 yıl @kahpe-rengi adamsın sen kardeşim Yorumla Soran +1 yıl @efendi_bey hayatımda hiç spor yapmadım dogal kardeşim ama köyde çalıştım orman işi yaptım Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Çalışmış bir vücut işte ben de onu söylüyorum. Tabii ki model vücudu değil ama çalıştığı belli Yorumla Soran +1 yıl @efendi_bey ben varya 6 7 8 ay yapsam yarişmaya giderim dsads<f<sds a Yorumla Efendi_Bey +1 yıl İstersen abartmayalım kardeşim 😁 Yorumla Soran +1 yıl @efendi_bey kendim için demiyorum sen bu sporu 8 ay yap gelişmessen ben boşa yaşadım 600 tl ayır gıdalarını al 6 ayda patlarsın süper olursun Yorumla
geenç1isi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Lan bu sporsuz halin mi çok iyi knk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ormanda çalıştım Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çok iyi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Takip atttim. kabul edermisijniz Yorumla
hightansion Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yalnız O hareket yanlış kardeşim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ne hareketi aga Yorumla hightansion +1 yıl Spora başlarsan çok duyarsın yazdığım cümleyi Yorumla Soran +1 yıl peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
spor konusunda hayatta yalan söylemem biladerim
https://www.youtube.com/watch?v=BYXHZr3KR0QBeni her konuda böyle motive edecek bi arkadaş lazım
@benaslındavarım Benımde.
nasıl sizce
Hahahahahahahaahah harikaydı
Bunun sporsuz hali olduğuna inanmamız için kek olmamız lazım kardeşim.
Dayı cok abartılacak birsey yok cocuk zayif zaten iri değil
Vücudu var ya da vücudu güzel demedim bro yanlış anlaşılmasın. Sadece evde yatan adam vücudu değil. 6/8 aydır zorluyorum ama kilo alamıyorum vücudu 😁 @Kahpe-rengi
ormanda çalıştım komando idim
@kahpe-rengi adamsın sen kardeşim
@efendi_bey hayatımda hiç spor yapmadım dogal kardeşim ama köyde çalıştım orman işi yaptım
Çalışmış bir vücut işte ben de onu söylüyorum. Tabii ki model vücudu değil ama çalıştığı belli
@efendi_bey ben varya 6 7 8 ay yapsam yarişmaya giderim dsads<f<sds a
İstersen abartmayalım kardeşim 😁
@efendi_bey kendim için demiyorum sen bu sporu 8 ay yap gelişmessen ben boşa yaşadım 600 tl ayır gıdalarını al 6 ayda patlarsın süper olursun
Lan bu sporsuz halin mi çok iyi knk
ormanda çalıştım
Çok iyi
Teşekkür ederim
Takip atttim. kabul edermisijniz
Yalnız O hareket yanlış kardeşim
ne hareketi aga
Spora başlarsan çok duyarsın yazdığım cümleyi
peki