Arkadaşlar ben diyet yapıyorum ama o sadece kilo verdiriyior sıkılaştırmıyor. Her gün 10dk ısınma yürüyüşü 30 dk koşu 5 dk da tempoyu azaltıp yürüsem ama bunları ufak hareketlerle destekliycem. Leslie 3 mil videosunun yarımsaatini koşarak yapıcam yani. Bu vücudu sıkılaştırır mı?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Bacakları ve kalçaları bir nebze sıkılaştırır. Sıkılaşma direnç hareketleri ile olur yani ilgili bölgeye kuvvet antrenmanları yaptırarak, squat, ağırlık kaldırma, şınav, mekik barfiks gibi.
00 Yorumla - +1 yıl
Bence interval olarak yaparsan süreleri ve hızı her gün değiştirip daha etkili olur. Aynı şeyleri yapmak belli bir dönem sonunda etki etmiyor
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
selam öyle olmaz ki.. ben bi hareket biliyorum tek seferde vücudun her yeri çalışıyor ve çok sportif atletik kalıyor insan yapmak istersen söyleyebilirim..
00 Yorumla - +1 yıl
Takma bence sen devam et en kötü zinde olur vucüdün
00 Yorumla - +1 yıl
iki aya canavar olursun vücuduna kurşun işlemez sıkılıktan.
00 Yorumla YouTube’deki spor videoları 45 dakikalık koşudan daha etkili Chole ting kanalını öneririm düzenli yapınca etkisi görülüyor ve sıkılaştırıyor
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet ama ben onların en basitlerinde bile devam edemiyorum chloe ting çok daha zor
- Soran+1 yıl
Siz hangi chloe ting videousunu önerirsiniz iki haftalık bi video var o olur mu
- Soran+1 yıl
Anladım teşekkürler
vücut koşmaya başladıktan 20 dk sonra yağ yakmaya başlar (normal tempoda) bunu 5 dk moladan sonra squat ve pilates ile desteklemen lazım birkaç ay içinde farkı hissediceksin
00 YorumlaSporcuyum bizde her sabah kalkıp 1 saat yürüyoruz antrenörlerimle işe yarar yani bırakmazsan ama hemen sonuç alamazsın sabretmek gerek
00 Yorumla- +1 yıl
Ne tarz diyet uyguluyorsun bende yapıyorum ama bir türlü tartıda düşüş göremiyorum 2/3gündür hep aynı kilodayım
00 Yorumla koş, genel vücut olarak sporunu da yaparsan, beslenmene de dikkat edersen sıkılaşırsın...
10 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle faydasını görürsün koşmasan bile evde egzersize devam et
00 Yorumla - +1 yıl
tabiki. Bu arada diyet programını benimle paylaşır mısın ^^
00 Yorumla Koş koş yürüme 10 dk yürü 40 dk koş
Sıkılaşırsın00 Yorumla- +1 yıl
hayır ama 45 dk yürü daha sıkı olursun.
00 Yorumla - +1 yıl
Evet
00 Yorumla hergün yaparsan sıkılaşırsın
00 Yorumla- +1 yıl
Sen 1 saat yap onu
00 Yorumla - +1 yıl
Evet evet evet (Düzenli yapılması şartıyla tabii)
00 Yorumla - +1 yıl
Ağırlık çalışmadan vücut sıkılaşmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Sıkıştırır
00 Yorumla - +1 yıl
sıkılaştırmaz
10 Yorumla - +1 yıl
Evet tabiki
00 Yorumla - +1 yıl
hayır
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Konuyla ilgili bu yazımı okuyabilirsiniz: Kardiyoyu unuttun, gitsin! https://squatgirl.com/tag/kilo-vermek-icin-ne-kadar-kardiyo