3 gündür koşu bandında 6,5 hızda 45 dakika koşuyorum. Genel olarak 5 kilo falan fazlam var onu vermek istiyorum bir de bacaklarımı sıkılaştırıp biraz daha ince olmasını istiyorum. Bu şekilde her gün koşarak günde ne kadar kalori yakarım? Ve ne kadar sürede bacaklarımı biraz toparlayabilirim sizce? teşekkürler şimdiden
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Koşu bandında en hızlı şekilde kalori yakmanın bir taktiği vardı.
Yanlış hatırlamıyorsam tempolu koşu, arada birde koşabildiğin kadar hızlı koşuyordun yoruluncada normal yürümeye devam ediyordun sonra tekrar tempolu...
Ama unuttum sen bi araştır istersen17 Yorumla- Soran+1 yıl
evet bunu ben de duymuştum😊 arada 6.5 tan 4.5'e falan iniyorum sonra tekrar çıkıyorum daha yorucu oluyor sanırım. Bir de eğim konusu var, eğimli olarak koşsam daha fazla kalori yakarım değil mi?
- +1 yıl
Aynen nabzını yükseltip yağ yakımını hızlandırıyorsun sonra hızı azaltıyorsun doğru duymuşsun😊
Eğim konusuna gelince biliyorsun ki 0 eğimde dakikalarca koşmak doğal ortamda mümkün değil. Her yer engebeli. Koşu bandının bu konuda zararlı olduğunu duymuştum çünkü sürekli aynı eğimde koşuyorsun vs. Bunuda biraz araştırabilirsin. Ben bu zararını indirgemek için sürekli eğimi değiştiriyordum. Mesela sende böyle yapabilirsin eğimi 2 yap 4 yap sonra tekrar azalt çoğalt değiştir sürekli. Değiştir ki gerçekten doğal olsun
- +1 yıl
Eğimi yükseltip koşmanın kaloriye faydası olur mu bilmiyorum, koşu bandında zaten kilonu yazdığında sana ne kadar kalori harcadığın yazıyor😊
Eğimi yüksekte tutup koşmak bacak kası falan yapmaya daha faydalı olur - Soran+1 yıl
Haklısınız sürekli düz koşmak sorun olabilir arada değiştirerek yürürüm o zaman 😊
- +1 yıl
Aynen kesinlikle. Umarım istediğiniz vücuda ulaşırsınız iyi günler🌸
- Soran+1 yıl
Benim bant eski biraz😃 Kilomu yazamıyorum.. Kalori kısmında da 4000 küsür kalori yazıyor o da imkansız tabi 😁 Kas yapmaktan korkuyorum yağ yakmak istiyorum sadece, dönüşümlü olarak eğimli ve düz şekilde yürümek mantıklı sanırım😊 teşekkür ederim cevabınız için
- +1 yıl
Anladım😊
Rica ederim🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Eğimsiz ve düz yürüyüşlerde yarım saatte yaklaşık 300 kalori yakabilirsin 40 dakikanın yarısını yürüyerek yarısını da koşarak yaptığın egzersizlerde ise 450 kalori harcaman mümkündür
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Arada hızı düşürmeye çalışıyorum zaten biraz yürüyüş biraz koşu şeklinde. Teşekkür ederim cevabınız için 😊
- +1 yıl
Rica ederim kolay gelsin 😊
- +1 yıl
10 dakikalık crossfit antrenmanı 45 dakikalık koşuna bedel olur. İnternetten antrenmanları izle ve karar ver.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Bakıcam internetten teşekkür ederim cevabınız için
Kolu bandında yazmıyor mu? 10 dakika da 45-55 kalori yakman gerek. :)
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Yazıyor aslında ama 😊 Mesela bugün 47 dakika yürüdüm 4420 yazıyor kalori kısmında o kadar yakmam imkansız tabi doğru göstermiyor sanırım 😊
- Soran+1 yıl
Tabi iyi bir sonuç almak için uzun süre yapmak lazım haklısınız, umarım çok uzun sürmez yine de 😊 teşekkür ederim cevabınız için
Baya yaktırır sureyya ayhan gibi her gun duzenli koş bence
00 Yorumla400 - 500 kalori arası
11 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim cevap için 😊
- +1 yıl
500 600 gr gider
00 Yorumla 1 aya toplanırr
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı