arkadaşlar benim 10 kilo kadar fazlam var her gün 45 dakika bisiklet çeviriyorum kalori hesabı yapıyorum hamur işini abur cuburu falan tamamen kestim akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum benim merak ettiğim yaptığım spor yeterli mi zayıflamak için her gün 45 dakika bisiklet zayıflatır mı ? birde bisiklet bacaklarda kas yapar mı ?
Cevabın nedir?
bende 4-5 aydır düzenli spor yapıyorum kendi kafama göre diyetle destekliyorum başladığımda 104-106 kiloydum şuan 85 kiloyum sıkılaştırdı yürüyüş-koşu. lakin son haftalarda abur cubura dadandım.. ben koşu bandında verdim. bisikletle verilebilir. 3 beyazdan uzak dur :) yakında salona gideceğim bisiklet , ve bazı aletler için ah şu abur cuburlar olmasa :( hepimiz fit insanlarız aslında
11 Yorumla- Soran+1 yıl
çok haklısın :(
En İyi Cevaplar
başlarda belli bir miktar kilo verirsin ama sonra vucut buna alışır. iyi sonuç almak istiyorsan her ay spor yapma şeklini ya da zorluğunu değiştirmelisin
16 Yorumla- Soran+1 yıl
nasıl değişiklikler yapabilirim mesela bir öneriniz var mı
- Soran+1 yıl
evde yapıyorum
- Soran+1 yıl
peki teşekkürler :)
metabolizmanı hızlandırmak için kahvaltıya ve ara öğünlere özen göstermelisin uygun nabızda yapıldiğında cardiodan sonuç alırsın bisiklet bacaklarda kas yapmaz sadece mevcut bacağın sertleşir hacimlenme olmaz
10 Yorumla
- +1 yıl
Sadece bisikletle olmayabilir, vücudunun farklı yerlerini de çalıştırman lazım, yürüyüş yapsan ondan daha faydalı olur mesela, sadece bisikletle kalça bölgesi genişlemesi de olabiliyor.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
haklısınız ama ben oturarak çevirmiyorum bisikleti sürekli ayaktayım ve kollarım tüm vücudum çalışıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Yağ yakımı 20 dakika sonra başlar diye birşey yok kişiye göre daha erken olabilir. Yürüyüş öneririm bisiklet yerine. Kadınlar neden bacak kasından bu kadar ürker bilemedim. Yürüyüş o kadar bacak kası yapmaz.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
yag yakimi 40 dakka sonra gerceklesiyor ..:/ onun icin ayriyetten bir 20 dakkada yürüyüs ya da kosu yap
14 Yorumla- Soran+1 yıl
ben 20 dakikadan sonra yağ yakımı başlar diye okumuştum :((( yürüyüşü bisikletin hemen ardından mı yapmam gerekir yoksa aynı gün içerisinde fakat bir kaç saat sonra mı ?
- Cevap sahibi+1 yıl
aslinda söyle Spor yaptıktan sonra değil vücudu dinlendirmeye aldıktan sonra yağlar erimeye başlar yani sporu yaptın enerjiyi harcadın enerji kaybını su vs ile giderdikten sonra dinlenme pozisyonuna geçtinmi başlar genelde gün içinde spor yapan bir insan o günün sonunda uyumaya başladıktan sonra en fazla yağ yakımı başlar..
- Soran+1 yıl
anladım çok teşekkürler
- Cevap sahibi+1 yıl
hergün mesela yürüyüs yaparsin hep bir gün arayla egzersiz yaparsin daha cok kilo verirsin. birde unutmaki kas olusursa yag yakma orani artar
- +1 yıl
Bisiklet zayıflatmaz vücut ağırlığınla antrenmanlar yap bisiklet süreceğine koşu bandına bin açık havada yürüyüş falan yap
10 Yorumla - +1 yıl
en önemlisi boğazdan kesmek. diyetine sadık kalırsan rahatlıkla kilo verirsin bu egzersizle.
20 Yorumla - +1 yıl
kas kesinlikle yapar zayıflamanda neden olur bol bol su iç ve meyve salata türü şeyler yemelisin
13 Yorumla- Soran+1 yıl
ama ben bacaklarımda kas yapmasını istemiyorum sadece zayıflamak istiyorum acaba kas yapmaması için ne yapmam lazım her çevirdikten sonra esneme hareketleri yapıyorum bu kas yapmaması için yeterli midir ?
- +1 yıl
hoş kocoman kas yapmaz oda çok etki etmez bişey olmaz
- Soran+1 yıl
peki teşekkürler :)
45 degilde 1 saat yapsan biraz hafif tempoda daha veirmli olur.
10 Yorumla- +1 yıl
Zayıflamana faydası olur yaptıklarının ama mutlaka kahvaltıyı atlamadan 3 öğün dengeli beslen.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben bir ara her gün 3-5 dakika açık havada koşmuştum zaten zayıftım bir deri bir kemik kaldım :D spor olsun diyeydi kilo vereceğimi hesap etmemiştim
10 Yorumla Kesinlikle. Cayma devam et.
16 Yorumla- Soran+1 yıl
bisiklet kas yapar mı canım bilgin var mı
- Soran+1 yıl
aslında ben kas olmasını istemiyorum :( o kadar belli erkek kasları gibi olmaz herhalde dmi :)
- Soran+1 yıl
çok teşekkürler :)
Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bacakları sıkılaştırır sadece.
10 Yorumla- +1 yıl
Ee naptın verdin mi 😂😂
05 Yorumla- Soran+1 yıl
10 kilo verdim çok güzel kilo verdiriyor eliptik bisiklet :) 2 ayda 10 kilo verdim sonra bıraktım 1.5 yıl geçti aradan geri aldım :( tekrar başlayacağım
- +1 yıl
Sen bu yazıyı ne zaman yazmıştın ki
- Soran+1 yıl
1.5 yıl önce canım :)
- +1 yıl
Hadi ya :D
- Soran+1 yıl
ya :D
bu sogukta zayıflatır:)
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
zayıflatmasa bile sıkılaştırır garanti
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl