Göbeğimde ve uylugumda yani üst bacak dış yan taraflar özellikle buralardan kilo vermem lazım şu an 59 dayım 60 diyin 53 54 kilo olmam lazım acil lütfen
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Prof sporcuyum sizde aramıza katılabilirsiniz. Buradan güncel durumda 19 kişiye beslenme ve antreman yazıyorum ve sonucların hepai olumlu
04 Yorumla- +1 yıl
Kanka işsizim para falan bekleme yalnız bir de diyet beslenme yapamam şuanda aile evimdeyim dikkat edemem her zaman her şeyi alamam
- +1 yıl
Ben kimseden para almıyorum. Neden mi? Bende ilk basladığımda bilgisizdim ve boşa çok vakit harcamıştım
Artık insanlar boşa kürek çekmesin isriyorım. İlla bir sey almana gerek yok.
İlgilenirsen mesaj atabilirsin - +1 yıl
Xperim yetmiyor mesaj atmaya
- +1 yıl
Ben mesaj Attım size
Ben uğraşamıyorum egzersizlerle o yüzden yediklerime dikkat ediyorum bir de yeşil çay dan vazgecemiyorum arada bir yürüyüş yaptım mi mis kilo derdim yok
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
30 gün fit diye uygulama vardı onu indir her gün antrenman ayarlıyor sana
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Abartma iyisin.. boyunu bilmiyorum ama balik et kivami iste..
00 Yorumla YouTube cok var bak istersen
00 Yorumla- +1 yıl
Leslie yap youtubedan
00 Yorumla - +1 yıl
Onun için yanımda olman gerek
02 Yorumla- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
Anlatmayı pek berecemem. Beni izlemelisin
Spor
14 Yorumla- +1 yıl
Başlıyorum yarın üşenmezsem
- +1 yıl
Sağolasın
- +1 yıl
Sporcu olarak yardımcı olmamı ister misin
03 Yorumla- +1 yıl
Neden olmasın
- +1 yıl
Nerden konuşabiliriz detaylı peki
- +1 yıl
Bana yaz burdan benim xper düşük
- +1 yıl
boyun kaç
00 Yorumla git YouTube'da araştırma yap
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Leslie YouTube
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ergin kIrbaç ytbde
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
https://www.youtube.com/embed/KDHAITN0wN0https://www.youtube.com/embed/hdfeRo1OoMkilk olarak yapmanız gereken şey vücuttan yağ kaybını ve sıkılaşmayı sağlayacak antrenmanları düzenli olarak yapmaktır.
Buna yardımcı olması adına en etkili antrenman sistemi olarak yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman yani High Intensity Interval Training (HIIT) dediğimiz sistemi denemenizi öneririm.
Bununla birlikte şikayetçi olduğunuz bölgeleri o bölgeye yönelik antrenmanlarla mutlaka sıkılaştırın. Aynı zamanda bölgesel olarak yağ yakımının mümkün olmadığını da bilmenizi isterim burada önemli olan diğer bir nokta beslenme şeklinizdir.
Özellikle basit karbonhidrat tüketimini ve şeker kullanımını azaltırsanız gözle görülür bir farka en kısa zamanda kavuşacaksınız. İstediğiniz bölgeleri destek olması ve düzenli yapmanız adına sizle birkaç video örneğimi paylaşıyorum. Lütfen haftada 3 den az olmamak koşulu ile düzenli olarak tekrarlayın.
Sevgilerimle...
Teşekkür ediyorum sizi takip ediyorum. Hayatınızda başarılar diliyorum 🌼