Kilo vermek için önerebileceğiniz ise yarayan egzersiz programı var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Sağlıklı beslenmek ve bol su içmek eşliğinde airobik-plates yapman çok işe yarayacaktır. Hem fiziğin biçimlenir ve sertleşir hemde kilo verirsin.
Airobik-plates için uygulama yükleyebilirsin ya da youtubede bunlarla alakalı çok güzel videolar var. Eğer aletli plates istiyorsanda spor salonuna yazılman en doğrusu olacaktır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
Plank, leg raise, Flutter kicks bunların karın hareketleri aynı zamanda kardiyo hareketleri. Kilo verdirir.
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Sadece göbek gitmesin ama tüm vücut
- +1 yıl
Zaten bölgesel kilo verme diye bir şey yok. Bu hareketleri karın kaslarını çalıştırır. Karnını yok etmez. Genel kilo verirsin yani. Boy kilo kaç
- Soran+1 yıl
Boy 1.62 kilo 103
- +1 yıl
Çok fazlaymış ya kilon. Ben 75-80 kilo falansındır diye düşündüm. O kiloda hareket yapmaya uğraşma boşa gider. Dışarı çıkıp yürümen lazım. Mümkünse spor salonuna yazıl koşu bandını kullanırsın
- Soran+1 yıl
78 kiloydum sonra bir baktım 103 olmuşum abartmışım boğazıma tıka basa abanmışım dur dedim kendime silk elendim ekmeği kestim sabahları 1 dilim öğlen bazen 1 dilim yiyorum bazen ekmek yemiyorum akşam kesinlikle ekmek yemiyorum abur çuburu kestim arada bir yersem fazla ağır yani kilo yapicak yemekler yememeye çalışıyorum ama evden çıkma konum biraz sıkıntı evliyim
- Soran+1 yıl
Bide yemeklerden yarım saat sonra yeşil çayımı sabahta kahvaltıdan önce limonlu sıcak suyumu içiyorum arada normal form cayi da içiyorum
- Soran+1 yıl
Uzattım kusura bakma ama bide bugünden itibaren aldığım kaloriyi de hesaplamaya başladım 1720 kalori alıcam günde artık akşam kalori açığım kalırsa tatlı da yemeyi düşünüyorum
Fitneess yap. Internetten uygulamasini indir evde yap
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende uygulama ismi soruyorum zaten ☺
bir tane uygulama var baya işe yarıyor bende bu uygulamadan yapıyorum
02 Yorumla- Soran+1 yıl
İsim verebilirmisin❤
sabah 6 30 7 gibi koşu ya da yürüyüş yapamak bile çok işe yarıyor deneyebilrisin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evden çıkamıyorum egzersiz programı var mı ise yaradığını gordugun
Var kardiyo kosusu yap makine yoksa disari cik hergun 1 saat yürü ipatlama da yapabilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
bisikleti hayatınıza adapte edin
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 598 cevap paylaştı. Hiç anlamam
00 Yorumla- +1 yıl
30 gün fit
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Kilo verebilmek için önerebileceğiniz egzersiz programı var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi