Sağlık & Diyet Kilo almak için egzersiz var mıı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 soru yukarıda detay yok.. Kilo almak için egzersiz var mıı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YıldıZnisanur Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Bende aynı sorunu yaşıyorum ciddi anlamda çok zayıfım umarım güzel bir tavsiyesi olan olur 1 3 Yorumla Soran 1 yıl umarımm :( Yorumla YıldıZnisanur 1 yıl Hemen hemen aynı sayılırız bende 1.63-45 Yorumla Soran 1 yıl evet aynıymışız neredeyse. Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% 1 yıl Ağırlık antrenmanları ve beslenme 1 1 Yorumla Soran 1 yıl teşekkürler. Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 541 cevap paylaştı. Makarna egzersizini dene 1 24 Yorumla Soran 1 yıl dünden beri içim dışım makarna oldu :D tepeleme bi tabak dolusu yiyorum :D Yorumla xyzabc1234 1 yıl Yağlı yağlı ye , ekmek arası makarna ye, pilavlı makarnayı karıştır öyle, kokoreç ye tavuk doner ye Yorumla xyzabc1234 1 yıl Bi günde olarak iş değil yahu Yorumla Soran 1 yıl tavuk döner yerimde kokoreç sevmiyorum :D öğünlerimi dörde çıkardım bugün biraz midem ağrıyo gibi artık ne kadar küçülmüşse :D Yorumla xyzabc1234 1 yıl Ya senin miden küçücük zaten minnacık mide değil midecik :) senin mideni genişletmen lazım Yorumla Soran 1 yıl işte ona uğraşıyorum bende :D Yorumla xyzabc1234 1 yıl Fıstık ye, yağlı yağlı. İnan bana domuz gibi olursun Yorumla Soran 1 yıl kuruyemiş olarak fındık tüketiyorum ama onu da denerim. Yorumla xyzabc1234 1 yıl Soslu ve yağlı fıstıklı var onları dene. Lokum ye. Yorumla Soran 1 yıl mutlaka denerim. lokum sevmem pek ama şerbetli tatlı severim Yorumla xyzabc1234 1 yıl Sen neden kilo almak istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl 46 kilodayım aşırı zayıfım çünkü. Yorumla xyzabc1234 1 yıl 46, 47. Bo bakmışsın 57, ha gayret Ayşe:) Yorumla Soran 1 yıl ayy inşallah :) hedef kilom 55 bakalım Yorumla xyzabc1234 1 yıl Ya bardağa dolu tarafından baksana, 46 değil de ya 36 olsaydın? Yorumla Soran 1 yıl bi defa denk geldim çok çirkin... Yorumla xyzabc1234 1 yıl Güzel tarafını görmeyi deneseydin Yorumla Soran 1 yıl ama çook zayıfıımm zaten zor kilo alıyorum Yorumla xyzabc1234 1 yıl Bu duruma Sevgilin ne diyor? Yorumla Soran 1 yıl o bişey demiyo ama cidden kilo almam şart Yorumla xyzabc1234 1 yıl Sevgilinde bisey demiyorsa çok şaaaapma Yorumla Soran 1 yıl iskelet gibi gezmek istemiyorum ben. kafaya koydum bu kilo almayı. Yorumla xyzabc1234 1 yıl Hadı bakalım , bol şans, dombili olman dileğiyle Yorumla Soran 1 yıl teşekkürler Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 392 cevap paylaştı. Var. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl nedir? Yorumla Kaphiedral 1 yıl Öncelikle boyun ve kilon kaç. Diyeceğim sporlarla beraber yemek düzenin bir olmalı. Yorumla Soran 1 yıl 1.65 boyum 46 kilom yemek düzenimi şükür ki yoluna koydum. hedef kilom 55 :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende aynı sorunu yaşıyorum ciddi anlamda çok zayıfım umarım güzel bir tavsiyesi olan olur
umarımm :(
Hemen hemen aynı sayılırız bende 1.63-45
evet aynıymışız neredeyse.
Ağırlık antrenmanları ve beslenme
teşekkürler.
Makarna egzersizini dene
dünden beri içim dışım makarna oldu :D tepeleme bi tabak dolusu yiyorum :D
Yağlı yağlı ye , ekmek arası makarna ye, pilavlı makarnayı karıştır öyle, kokoreç ye tavuk doner ye
Bi günde olarak iş değil yahu
tavuk döner yerimde kokoreç sevmiyorum :D öğünlerimi dörde çıkardım bugün biraz midem ağrıyo gibi artık ne kadar küçülmüşse :D
Ya senin miden küçücük zaten minnacık mide değil midecik :) senin mideni genişletmen lazım
işte ona uğraşıyorum bende :D
Fıstık ye, yağlı yağlı. İnan bana domuz gibi olursun
kuruyemiş olarak fındık tüketiyorum ama onu da denerim.
Soslu ve yağlı fıstıklı var onları dene. Lokum ye.
mutlaka denerim. lokum sevmem pek ama şerbetli tatlı severim
Sen neden kilo almak istiyorsun
46 kilodayım aşırı zayıfım çünkü.
46, 47. Bo bakmışsın 57, ha gayret Ayşe:)
ayy inşallah :) hedef kilom 55 bakalım
Ya bardağa dolu tarafından baksana, 46 değil de ya 36 olsaydın?
bi defa denk geldim çok çirkin...
Güzel tarafını görmeyi deneseydin
ama çook zayıfıımm zaten zor kilo alıyorum
Bu duruma Sevgilin ne diyor?
o bişey demiyo ama cidden kilo almam şart
Sevgilinde bisey demiyorsa çok şaaaapma
iskelet gibi gezmek istemiyorum ben. kafaya koydum bu kilo almayı.
Hadı bakalım , bol şans, dombili olman dileğiyle
teşekkürler
Var.
nedir?
Öncelikle boyun ve kilon kaç. Diyeceğim sporlarla beraber yemek düzenin bir olmalı.
1.65 boyum 46 kilom yemek düzenimi şükür ki yoluna koydum. hedef kilom 55 :(
Yokll