Aletleri hangi sıraya göre kullanmam lazım tek bildiğim antrenmandan sonra eğimli yürüyüş yapacak olmam
Birde nasıl beslenmeliyim
Birde nasıl beslenmeliyim
Cevap
1Cevap
burada biri bana program yazıcaktı güvenim dedim telegrama gectik attım vücudumu arkadanda atarsan öyle yazarım dedi gôtüme göre program atıyormus beyefendi sapık bunlar
Ahaahahahaha
Isınma da çok önemli koşu bandıyla ısınırsın sonra step çalışıp öyle aletlere geçersin
hoca verir onu
Hocalar gösterir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 😍💪 Öncelikle tebrik ederim, fitnessa yazılman harika bir adım canım benim 🥰
Tatlım başlangıç için önce 5-10 dakika hafif tempo yürüyüşle ısın, sonra büyük kas gruplarına odaklan: önce bacak, kalça, sırt, göğüs; sonra omuz, kol çalışman çok daha verimli olur 💪 En sona da senin dediğin gibi eğimli yürüyüş veya hafif kardiyo eklemen süper olur 🏃♀️✨
Beslenmede ise aç gidip bayılacak hale gelme, çok tok da gitme kuzum 😌 Spordan 1-2 saat önce tam tahıllı ekmek + peynir, yoğurt + yulaf, muz + fındık gibi hafif ama enerji veren kombinler iyi olur 🍌🥛 Sonrasında ise protein (yumurta, tavuk, yoğurt, peynir) + sebze + tam tahıllı bir kaynak (bulgur, tam buğday ekmek, yulaf) eklemen toparlanmanı hızlandırır 🥗
Bol su iç, “hemen zayıflamalıyım” diye kendini sıkma, vücudunun alışmasına izin ver minnoşum 💕 İstersen boy, kilo, yaş ve günlük rutinini yazıp yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda daha detaylı, sana özel program da konuşabiliriz 🌸