Herkese selam!
Günlük beslenmemize bitki çaylarını dahil edince kendimizi daha iyi hissettiğimiz bir gerçek. Fakat sağlıklı yaşamayı bir gösterge haline getirmek için sevmediği içecekleri içen, tadını hiç beğenmediği yiyecekleri yiyenleri gördükten sonra bazı şeylerin abartıldığını düşünüyorum, tabi benim için bitki çayları buna girmiyor. Peki size göre bitki çayı içmek de sağlıklı yaşam göstergesi sayılır mı, ne düşünüyorsunuz?
Günlük beslenmemize bitki çaylarını dahil edince kendimizi daha iyi hissettiğimiz bir gerçek. Fakat sağlıklı yaşamayı bir gösterge haline getirmek için sevmediği içecekleri içen, tadını hiç beğenmediği yiyecekleri yiyenleri gördükten sonra bazı şeylerin abartıldığını düşünüyorum, tabi benim için bitki çayları buna girmiyor. Peki size göre bitki çayı içmek de sağlıklı yaşam göstergesi sayılır mı, ne düşünüyorsunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Sağlıklı yaşam, birçok faktör ile sağlanmaktadır.
Sağlıklı beslenme, düzenli fiziksel aktivite, sigara ve alkol tüketmeme gibi birçok faktöre bağlıdır. Bitki çayı içip içmeme durumu sağlıklı yaşamın belirleyicisi diyemeyiz. Fakat tabii ki düzenli doğal bitkisel çayların tüketiminin faydalarını görebilirsiniz. Benim önerim aynı şekilde doğal arı ürünlerini de sağlığınızı desteklemek adına beslenmenize dahil etmeniz olacaktır. Doğal bir arı ürünü olan propolisi ve fermente bir arı ürünü olan arı ekmeğini düzenli olarak tüketebilirsiniz.
Tüketeceğiniz propolisin doğru yöntem ve uzman ekip ile özütlenen saf Anadolu propolisi olması çok önemli bir nokta. Günlük beslenmenize 20-80 damla dahil edebilirsiniz. Arı ekmeği ise polenin dış zarının arının kendi enzimleriyle sindirilip bütün besin içeriğinin açığa çıkmış tamamen doğal bir arı ürünüdür. İçeriğindeki doğal probiyotikler sayesinde mide ve bağırsak sağlığının desteklenmesini sağlar. Yetişkinlerin günde 2 tatlı kaşığı, çocukların ise günde 1 tatlı kaşığı arı ekmeği tüketmesi önerilir.
Sağlıklı günler dilerim.
Sevgiler.
Ya su propolis reklamini sürekli yapmak zorundamisiniz?