Çok zor kilo alıyorum maalesef ve 7 kilo almam gerekiyor ve gerçekten çok önemli. Bunu nasıl başarırım lütfen yardımcı olur musunuz? Sizin de deneyip faydasını gördüğünüz öneriler olursa çok sevinirim.
2 ayda 7 kilo almak için nasıl bir yol izlemeliyim?
Öncelikle kilonla barışık olman lazım. Kaç kilo olursan ol bunu kafaya taktığın dert ettiğin sürece kilo alman veya vermen zorlaşır. Daha olumlu pozitif düşünmeye çalış sağlıklı beslen spor yap ve en önemlisi depresyondan çık 😀. Diyetisyen de çözüm değil ellerinde sihirli değnek yok sonuçta. Verdikleri listeyi iştah olmadan yemek de mümkün değil kendimden biliyorum.
Spor yaparsan alırsın Sabahları 3,4 yumurta ve ekmek bol bol ara öğün yarım kilo yoğurt ya da birkaç meyve vs. Akşamda bol karbonhidratlı proteinli yemek ye yanında da ekmek ye alırsın ya da yaklaşırsın Enerji harcamadan iştah açmak zor
Kız varya ben gram kilo alamıyorum kemiklerim sayılıyor çok uyuz oluyorum ama pekmez çok iyi yüzüme renk geldi tek sorunum iştah sanırım senin de tiroit kansızlık gibi sorunun yok
Fazlasını alırsın zayıf olsam hergün tatlı kola çekirdek takılır mus mutlu yaşarım neyse eger sen benim dediğimi yaparsan iki ayda degil bir ayda 7 kilo alırsın
En İyi Cevaplar