Sağlık 2 ayda 7-8 kilo nasıl alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru çok net ve acil yararlı taktikler 2 ayda 7-8 kilo nasıl alabilirim? 2 ayda 7-8 kilo nasıl alabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
çıkageldimben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl şu an ki kilona göre kalori hesabıni yap, ona göre kaloriyi arttır ve ye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaloriyi arttır diyosun da ben her dakika hangi yemek kaç kalori diye mi dolaşıcam Yorumla çıkageldimben +1 yıl He haklısın boş ver dolaşma 😂 Yorumla
mazideyimbeklerim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Karbonhidrat ve yağlı besinler tüketmen gerekiyor da bunun için 2 aya gerek yok rahat ol 15 güne kalmaz alırsın. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten 15 günde halledilir mi? Bu konuda bilgin çoksa özelden sana yazabilir miyim? Yorumla mazideyimbeklerim +1 yıl Sorun yok. Yorumla
damla0912 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Gece yatmadan önce dardalen ye somun ekmekle çok güzel bi şekilde kilo alabilirsin 0 3 Yorumla Uçusuhatirlaaa +1 yıl Yok kardelen Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Yok merdiven Yorumla damla0912 +1 yıl Çok komik Yorumla
SimgeTheMagnificent Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yağ ve protein ağırlıklı beslenerek 2 1 Yorumla _John_Wick +1 yıl Bi itirafta bulunabilirniyim acaba 😊 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fitness yaparsan alırsın 2 ayda 6 kilo kadar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hımm Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 946 cevap paylaştı. Gece yatmadsn önce bir tabak makarna 😊 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Denedim hem de bol soslu ve tepeli bir tabak makarna ama etkisi olmadı bende neden bilmiyorum hareketli bi hayatım da yok Yorumla Black1710 +1 yıl Alkol içiyormusun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Black1710 +1 yıl Ozman takviye ek besşbler al yanında yemeklerde bol boö ekmek ye mantı bile olsa onu ekmekle ye Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Spor yapıyor musun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öncekikle bu önemli, burada hominigırtlak ye diyenlere aldanma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı olmak isterdim açıkçası.. Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazayım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım gizliden Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam ama gittin … Yorumla
Philophobia1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ogün sayını arttır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç öğün olmalı mesela Yorumla Philophobia1 +1 yıl 3 ama öğün 3 ara öğün yani ne kdr artirirsan arttır sana kalmış gittikçe miden büyücek daha fazla yemek istiyceksin hep Yorumla Soran +1 yıl Hım Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kolay 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Ye iç yat ☺️😅 Yorumla Soran +1 yıl Zaten öyle yaşıyorum :( Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Şaka şaka spor da yap tabi dengesiz olmasın kilon Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
şu an ki kilona göre kalori hesabıni yap, ona göre kaloriyi arttır ve ye
Kaloriyi arttır diyosun da ben her dakika hangi yemek kaç kalori diye mi dolaşıcam
He haklısın boş ver dolaşma 😂
Karbonhidrat ve yağlı besinler tüketmen gerekiyor da bunun için 2 aya gerek yok rahat ol 15 güne kalmaz alırsın.
Gerçekten 15 günde halledilir mi? Bu konuda bilgin çoksa özelden sana yazabilir miyim?
Sorun yok.
Gece yatmadan önce dardalen ye somun ekmekle çok güzel bi şekilde kilo alabilirsin
Yok kardelen
Yok merdiven
Çok komik
Yağ ve protein ağırlıklı beslenerek
Bi itirafta bulunabilirniyim acaba 😊
Fitness yaparsan alırsın 2 ayda 6 kilo kadar
Hımm
Gece yatmadsn önce bir tabak makarna 😊
Denedim hem de bol soslu ve tepeli bir tabak makarna ama etkisi olmadı bende neden bilmiyorum hareketli bi hayatım da yok
Alkol içiyormusun
Hayır
Ozman takviye ek besşbler al yanında yemeklerde bol boö ekmek ye mantı bile olsa onu ekmekle ye
Spor yapıyor musun
Hayır
Öncekikle bu önemli, burada hominigırtlak ye diyenlere aldanma
Yardımcı olmak isterdim açıkçası..
Özelden yazayım?
Çıktım gizliden
Yazdım
tamam ama gittin …
ton balığı ve ekmek ye
Ogün sayını arttır
Kaç öğün olmalı mesela
3 ama öğün 3 ara öğün yani ne kdr artirirsan arttır sana kalmış gittikçe miden büyücek daha fazla yemek istiyceksin hep
Hım
Kas çalış
Kolay
Nasıl
Ye iç yat ☺️😅
Zaten öyle yaşıyorum :(
Şaka şaka spor da yap tabi dengesiz olmasın kilon
Güzel