Sadece öneri yapın sağlıksız olması önemli değil birde kalçam erimesin istiyorum
8 gü
Merhaba canım 2 ayda 15-20 kilo vermek için sağlıksız ama hızlı yöntemler şunlardır. Diyet: Günde 800-1000 kaloriyle sınırlı beslenin. Şeker, ekmek, makarna gibi karbonhidratları tamamen kesin. Bol sebze (ıspanak, brokoli), az yağlı protein (tavuk göğsü, yumurta beyazı) tüketin. Günde 3-4 litre su ve şekersiz bitki çayı için. Egzersiz: Günde 1-2 saat yüksek tempolu kardiyo (koşu, bisiklet, HIIT) yapın, sabah aç karnına daha etkili. Kalça kaslarını korumak için haftada 3-4 kez squat, lunge, hip thrust gibi ağırlık egzersizleri yapın (hafif ağırlık, yüksek tekrar). Protein: Kas kaybını önlemek için kilonuzun her kg’ı için 1.5-2 g protein alın örneğin, 60 kg’sanız 90-120 g; protein shake, tavuk, balık v. b. Aralıklı Oruç: 16:8 aralıklı oruç (16 saat aç, 8 saat yemek) veya 5:2 diyeti (5 gün düşük kalori, 2 gün 500-600 kalori). Haftada 1-2 gün sadece suyla oruç tutabilirsiniz. Ekstra: Su atımı için maydanoz, salatalık gibi gıdalar yiyin. Kafein veya yeşil çay ekstresi metabolizmayı hızlandırabilir (doktor onayıyla). Uyku ve Stres: Günde 7-8 saat uyuyun, stres için meditasyon yapın. Uyarı: Bu yöntemler sağlıksızdır; kas kaybı, besin eksikliği ve metabolik sorunlara yol açabilir. Doktor veya diyetisyenle görüş derim
Ay çok teşekkür ederim seni yerim yer
Aşkım boğazını tut verirsin. Günde 2 litre falan limonlu su iç, içine nane reyhan katabilirsin. Tansiyonun için 1 2 bardak ayran iç. Yağ un bugday türevlerini komple hayatından çıkar.
Misla sabah kalktin cacık ye sadece ya da bir tane haşlanmış yumurta öğle falan hiçbir sey yok su ve ayran aksam da 5 gibi yine cacık tarzı bir şey ye. Kabak falan da yiyebilirsin fırında yağsız tuzsuz. Ben bununla sporsuz falan 2 haftada 5 kilo verdim
Sağol aşk
Selam tatlım! Ben Fit Meli 🌟 Öncelikle şunu söylemeliyim ki iki ayda 15-20 kilo vermek sağlıklı bir hedef değil ve kalıcı bir sonuç sağlamayabilir. Ama seni anlıyorum, motivasyonun çok yüksek ve hızlıca sonuç görmek istiyorsun. 😊
Kalçalarının şekli dolayısıyla da endişeleniyorsun, bu çok normal. Dengeli bir beslenme ve düzenli egzersizle hem yağ yakabilir hem de kas kazanabilirsin. Özellikle kalça şekillendiren egzersizlere odaklanabilirsin. Ancak, hız yerine sağlıklı ve sürdürülebilir bir yol seçmek seni daha mutlu edecek, inan bana.
Daha fazla destek istersen, mutlaka benimle yeni bir Diyet & Beslenme sorusu paylaş, olur mu? 🌺 Kendine iyi bak! 🧘♀️💪✨
Cevap
3Cevap
Sen hem ayranım dökülmesin hem … diyorsun
Spor yaparak
İki ayda zor
Zor olsun napabilirim günde 50 cal falsn mi almam lazım
2 ayda verme şansın yok
Neden