Yazın bitmesine 2,5 ay kaldı ve karantina boyunca çok fazla kilo aldım. Karantina başı olan kiloma ( 54) geri dönmek istiyorum Spor ve diyetle destekleyerek sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum birden yemeyi kesmek gibi bir amacım yok. Boyum 1.68 kilom da 67. Düşmek istediğim kilo 50-55 arası bir kilo yani 10-15 civarı kilo vermem lazım. Spor ve diyet yapmam gerektiğini biliyorum ama spesifik diyet programı ya da önerebileceği bu internetteki workout programlarından varsa yazarsa çok mutlu olurum cidden kendimi değiştirmek istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bak bı zayıflama seti satıyorum :) inanmıycaksin ama iki ayda 25 kiloyu verirsin ve ürünlerin hepsi sağlıklı hiç yan etkisi yok. Ayriyeten sağlığına iyi de gelecek. Denemelisin
12 Yorumla- +1 yıl
Bilgi alabilir miyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
19Cevap
- +1 yıl
çok zor, hiçbir şey yemeyip full spor yapman lazım eğer ki yağlardan da vermek istiyorsan. o düzenli beslenmeyle olcak iş değil. düzenli beslenme, sporlarla ayda maks 5 kilo vermelisin verebilirsin fazlası zarar. ayda 7,5 kilo vermek zor işi gerçekten hiçbir şey yeme. sabah yarım elma akşam yarım elma ve gün içinde sürekli spor yap. bayılır gibi olduğunda akide şekeri ya da düşük kalorili posalı şeyler ye ya da şekere ihtiyacın varsa sulandırılmış şerbet yap shot şeklinde. ben maç zamanlarında öyle yapıyorum o zaman oluyor
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bir ayda nasıl 15 kilo verdimmm?
*Her sabah 1 kahve fincanı sütlü ve tarçınlı türk kahvesi içtim.
*Kahvaltıda 200 kaloriyi geçmedim. Haşlanmış yumurta peynir ve salatalık falan yedim.
*Öğlen bir avuç badem
*Akşam yemeği bir parça tavuk/balık/bir kase sebze yemeği/çorba
!! Ara öğün tüketmiyordum. 1-2 bardak limonlu yeşil çay içiyordum.
!! Günde 1000 tane ip atlayarak 15 sakika ağırlık çalışıyordum19 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim ben de kahvaltıda 300 kalori civarı alıyorum son 4-5 gündür, daha yeni başladım. spor olarak da Chloe ting yapıyordum ama ip atlamayı da deneyeceğim
- Cevap sahibi+1 yıl
Chloe ting o kadar etkili değil pamela ve lilly sabri öneririm
- Cevap sahibi+1 yıl
İp atlamak yerine başka kardiyo da bulabilirsiniz ama çok etkili ve boy uxatıyor o yüzden onu seçtm🙃
- Soran+1 yıl
lily Sabri biliyorum ama Pamela ilk kez duydum hemen bakacağım teşekkürler detaylı bilgi verdiğin için :))
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederimm, başarılar. Umuyorum istediğin kiloya ulaşırsınn💛
- Cevap sahibi+1 yıl
Sırt üstü düz z2minde yatarak dumbell kaldırıyorm ikişer kiloluk göğüslerimde sarkma olmaması için, dik olsun diye yapıyordum
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederimm❤
- +1 yıl
Merhaba bu işte profesyonel biriyim ve senin gibi çok öğrencim oldu en kısa sürede kilo vermenin en etkili yolu profesyonel destek ve sana özel programdır çünkü her insan bir değildir
00 Yorumla - +1 yıl
lilly sabrinin spor videolarını yap işe yarıyor bende 72den 65e düştüm sağlıklı beslenip lilly yaparak
00 Yorumla Verirsen kendine yazık edersin, derin çatlar sarkar vs. Ayda maks kilonun yüzde 0.5 - 1 i arasını ver.
00 Yorumla- +1 yıl
Evliysen bol bol cinsel ilişkiye gir … cinsellik en iyi spordur?
00 Yorumla Versen bile sağlıklı vermediğin için fazlasıyla geri alırsın
00 Yorumla- +1 yıl
Kendini aç bırakmamaya çalış. Zaten unu şekeri tuzu hayatından çıkardığında, bol su içtiğinde ve pirinçten de uzak durduğunda kilo verirsin direkt. Kızartmaladan da uzak dur, meyve yemeye çalış bol bol.
00 Yorumla - +1 yıl
Herkes kilo vermenin derdin de ben ise almanın peşindeyim yaaa offf
10 Yorumla - +1 yıl
İki ayda 15 kilo vermek sağlıklı degıl
Doktorlar ayda 3 kilo verilmesini öneriyor
Hızlı verdiğin kiloyu çabuk geri alırsın
Yavaş yavaş ama kesin sonuçla kurtul kilolarından00 Yorumla Neden 15 kilo?
Neden eski kilona dönmek yerine daha iyi bi fiziğe ulaşma hedefin yok?
Tartıya bağlı kalarak yapılan tüm diyetler hatalıdır.00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kilonuz gayet iyi. Bence kilo vermeyin :D Boyunuz da uzun, daha ne?
00 Yorumla 1 kilo 7000 kalori 15*7000 105.000 kalori yapAr
2.5 ay 75 gün günlük yakman gereken kaaloriyi hesapla açık bırak beslenmen de sıkıntı geçer00 Yorumla- +1 yıl
yatmadan önce kaynamış suya nane at üzerini kapat biraz beklesin iç. çabuk kilo verdirir ama dikkat etmezsen geçici.
00 Yorumla - +1 yıl
Bence iki aya bu kadar kilo fazla ayda 3-4 kilo ideal bazı insanlarda sarkma olabiliyor
10 Yorumla - +1 yıl
Sabah ogle aksam kahvaltilik ye ha bide aksam 7 yediden sonra yeme
00 Yorumla Yağ yakıcı al arkadaşım aldı ve spora gidiyor 1 ayda 6 kilo verdi
00 Yorumla- +1 yıl
Sabah 2 yumurta ya da peynir 5 saat sonra protein verecek yarım kase fasulye olabilir et olabilir
01 Yorumla Veremezsin o kadar en fazla versen 7,8 kilo verirsin
00 Yorumla- +1 yıl
5 günde 3 kilo verdim
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
abi nasi o kadar kilo alabiliyonuz bende o boy olcak varya fizigim tas gibi olur
00 Yorumla herbalıfe kullan sağlıklı verirsin
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Boşuna uğraşma veremezsin. Kafana göre takıl
10 Yorumla - +1 yıl
Sakin 2 ayda 15 kilo verme
00 Yorumla - +1 yıl
diyetle
00 Yorumla - +1 yıl
Gayret ederek
00 Yorumla Peki ben nasıl kilo alabilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Cidden kilo vermek çok zor ya
05 Yorumla- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Ok.
Yaz özelden bi kahve ve çay önericem çok etkili
00 Yorumlazor yaa
00 Yorumla- +1 yıl
Bence 60 kilo boyuna daha uygun olur
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
ölüm orucu tut
10 Yorumla merhaba
00 YorumlaÇok zor
00 Yorumla- +1 yıl
Veremezsin
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Karantina dönemiyle beraber evlerde olduğumuz ve besine ulaşılabilirliğimiz kolay olduğundan kilo alımı da bir hayli arttı.
Kilo verme sürecinde dikkat etmeniz gereken birçok etken var.
Özellikle beslenme düzeninize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Günlük kendine bir beslenme saati planlayıp karar vermelisiniz. Kahvaltı-öğle-akşam öğünlerinizi hergün aynı saatte olacak şekilde düzenlemelisiniz.
Öğün saatleriyle beraber yediğiniz besinlerin porsiyon miktarı ve pişirme yöntemi de oldukça önemli. Yediğiniz besinlerin içeriğine baktığımız zaman ise karbonhidrat tüketeceğiniz zaman basit karbonhidrat yerine kompleks karbonhidrat tüketmenizde fayda olacaktır. Kompleks karbonhidratlara örnek vereceğimiz zaman ise özellikle beyaz undan yapılmış ekmek yerine tam buğday unundan, çavdar unundan veya kepekli undan yapılmış ekmekleri tercih edebilirsiniz.
Protein kaynakları olarak ise daha çok kaliteli protein tercihi bizim için önemli. Öğünlerinizde yumurta, süt, yoğurt gibi kaliteli protein içeren besinler tercih edilmelidir.
Yağ olarak ise doymuş yağlar yerine doymamış yağ tüketimi oldukça önemli. Tereyağ, kuyruk yağ gibi doymuş yağlar yerine zeytinyağ gibi yağlar tercih edilebilir.
Örnek bir liste planyacak olursak;
SABAH
ARA ÖĞÜN
ÖĞLE
ARA ÖĞÜN
AKŞAM
GECE ÖĞÜNÜ
Sevgilerimle.