Ben onu yıl önce on beş yaşındayken falan çok güzeldim bir kere zayıftım bir çekiciliğim vardı falan ama 10 sene önce trafik kazası geçirdim sonra çok kilo aldım cirkinlestim öz güvenimi kaybettim iyice kendimden vazgeçtim şu an da çirkin bakımsız özellikle şişko biri oldum etrafımda doğru düzgün arkadaşım da kalmadı böyle olunca ben tekrar eski guzelligime kavuşmak istiyorum öz güvenimi geri kazanmak sağlığımı geri kazanmak istiyorum nasıl yapabilirim. Aşağıda iki tane fotoğraf yükleyeceğim biri eski biri yeni halim. Lütfen fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Çekyatin üstünde ki eski halim diğeri yeni.
Kilo alınca öz güvenimi kaybettim. Eski halime nasıl dönebilirim?
Şunu aksatmadan uygular mısınız? 1 ay kadar uygulayınız. 10 günlük periyotlarda durumu kontrol ediniz. Sonuca gör2e bana yazarsanız duruma göre size başka uygulamalar öneririm.
Normal sağlıklı öğünlerinizi aksatmadan sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz 20 kiloya kadar verdiren Haşlanmış limon tarifi nasıl yapılır Haşlanmış limon tarifi için gerekli malzemeler: Haşlanmış limon vücudun yağ yakımını hızlandırır ve gün içinde fazla efor sarf etmediğiniz anlarda bile yağ yakımını devam ettirir. Vücudu temizleme etkisi ile zehirli toksinlerin atılmasını sağlar.
İhtiyacımız olan malzemeler ise; •2-3 cm lik zencefil parçası •5 adet limon •4-5 diş sarımsak •2 litre su
Hazırlanışı Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz. Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz. Tarifimiz hazır.
Haşlanmış limonu her sabah aç karnına bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız. Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz.
Kilo dediğimiz olay geçici birşey, özgüveni düşürücü bir etken olarak düşünmemek gerekir bence.
Öncelikle kendinize motivasyon kaynakları bulabilirsiniz. Ama sizi gerçekten motive edecek bir şey olmalı bu; en çok/ya da en fazla yemek ihtiyacınızda bile size '' Onu sakın yememelisin '' dedirtecek birşey olmalı bu motivasyon kaynağı.
Zaten bunu başarırsanız; spor, doktor diyeti, az yemek, yaşam şeklini/alışkanlıklarına dikkat etmek vb... bazı şeyleri de gerçekleştirmek sizin azminize ve emeğinize bağlı ;)
Kilon biraz artmış olsa da yüzündeki o tatlı güzelliğin ve masumluğun önüne geçememiş eğer başkalarının düşünceleri yüzünden özgüven eksikliği yaşıyorsa kimseyi takmaya değmez ama kendini zayıfken daha iyi hissedeceksen kalori hesaplamasıyla yemek yemeni öneririm diyetisyen değilim ama daha önce bende diyetisyenle kilo verdim spor yapamıyorum diyorsan diyet yapmak ve kalori hesabıyla beslenmek inanılmaz faydalı oluyor ben spor yapmadan 5 ayda 23 kilo vermiştim sağlıklı olanı da bu zAten öyle 5 günlük diyetleri falan uygulayıp aç kalmamanı öneririm işe yaradığı da Yok zaten umarım istediğin kiloya ulaşırsın ☺️ Ama unutma böyle çok güzelsin herkes zayıf olacak diye bir kural Yok ❤️
Kilon var ama kötüde durmamış ve giden arkadaşlarınıda ne düşünüyosun giden gitmiş zaten hala yanındakilere bak giden için üzülme. Eğer okadar kilonada takmışsan bir diyetisyene git dicem ama diyetisne gidip uygulayanıda görmedim açıkcası devletin spor yerleri var ücretsiz orlara yazılabilirsin bide devlet hastanesinde akapunkturmu neydi heralde yanlış yazdım ondan yaptırıyolarmış iğneli ya da mıknatıslı oluyomuş onlardanda deneyebilirsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim kilom akupunktur yaptıracak kdr çok değil bana yapmıyorlar yni
Her halinle güzelsin. Birini eksiltmeden sevmek gerek. İnsan zamana yenik düşüyor. İllaki gençlik gibi olamayız. Hem bedenimiz hemde ruhsal yapımız değişir. Bende cok takardım. Saclarım beyazlıyor diye. Şimdilerde umrumda bile değil. Kendimle barışık olmayı öğrendim. Bir baskasına kendimi beğendirmek zorunda olmadığımı aldatıldığım vakit daha da anlamış oldum. :)
Senin elinde. Öncelikle dahiliyeye git.''Kilo vermek istiyorum. Diyetisyene gideceğim''de. Aç karnına gitmelisin Dahiliyeye.. Kan tahlili falan yaptırırsın. Sonuçların çıkınca tekrar Dahiliye Polikliğine aynı doktora gidersin.. Dahiliye, seni diyetisyene yönlendirir. Tahlil sonuçlarına göre sana diyet listesi verirler. Ancak gerçekten istemelisin.
Bence güzelliğinden hiçbirşey kaybetmemişsin. Etrafındaki insanlar senden görünüşün için vazgeçiyorsa o insanlar bu zamana kadar bosuna hayatındaymış zaten. Onları bu kadar önemseme güzellik geçicidir. Önemli olan şu ki kalbin çirkin olmasın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kalbim çirkin değil benim ben asla kimse hakkında kötü düşünmem
Önce kendini sevmeyi öğren. Aynı durumdayız önceden ben de güzel ve zayıftım şimdi kiloluyum. Hep bir teselli arıyorum ama yapmaya gelince olmuyor. Bence başarabiliriz. İmkanın varsa diyetisyen + spor salonuna git yoksa porsiyonlarını küçült, evde bir yerden izleyerek spor yap. İnstagram da bir kız vardı bukizlarzayifliyor diye, ona bakmanı tavsiye ederim çok güzel moral oluyor. Umarım başarırsın :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bundan 1 ay önce 82 kiloydum inanılmaz derecede moralim bozulmuştu. Çikolata diyeti yaptım toplam 10 kilo verdim sadece 1 ayda çok güzel bir diyeti. Spor falan yapmadım. şu an 72 kiloyum. Hedefimde bir 10 kilo daha vermek var. Sende dene aksama kadar çikolata yiyceksin sadece. Çok leziz bir diyet İnternetten de araştır.
Hayatın sonu degil. Beterin beteri var. O kadar kolay ki mizmizlandigin sey. Isteyip kafana koyduysan spor ve diyetisyen esliginde iradenle zayiflayacaksin.
Yüzün çok güzel. Sadece biraz kilo vermen lazım oda kendini kötü hissediyorsun diye lazım diyorum. Herkes için geçerli bir durum bu kilo alınca elbiselerimiz olmayınca kendimizi çirkin hissederiz.
kendi canından daha önemli ne var bu senin imtihanın bence kötü düşüncelerden arın hayatın iyi taraflarına tutun elin sağlam kolun sağlam gözün görüyor bundan daha başka zenginliği tanımam bilmem...
çirkin olduğunu düşünüp iyice salıyorsun kendini. bu da daha kötü görünmene sebep oluyor. herkesin kendine göre bir güzelliği vardır. biraz çaba ve öz güvenle çok hoş bir kız olabilirsin
ne alaka şimdi nerden biliyorsun o insanın içini kimseyi tanımadan yargısız infaz yapma bu dinimizce yasak bir durum madem sen öteki tarafın için uğraşıyorsun şunu öğren isterim dinle imanın kimde olduğunu bilemezsin herşey kul ile Allah c. c. arasındadır unutma.
En İyi Cevaplar