Hergün babam Annem kilo ver diyo üzülüyoruz senin haline diyolar. Bende çok istiyorum kilo verip manken gibi olmak ama olmuyo işte olmuyo. Bu arada yemek yemeyi çok seviyorum. Vücudum kilolu ama yüzüm zayıf ve güzel. Allahtan yüzüm şişko ve çirkin değil, yoksa hiç bakılmaz bana. Lütfen yardım edin hem kendim için kilo vermek istiyorum hemde milletin ağzı kapansın istiyorum çok bıktım. Küçük çocuklar bile demeye başladı popon çok büyük diye ve gerçekten bıktım. Bana motive verir misiniz nasıl kilo verebilirim? Kilo vermek bana hayattaki en zor en imkansız şey gibi geliyo. burada bir meşguliyetim yok, canım çok sıkılıyo ve sıkıldıkça bişeyler atıştırıyorum. Lütfen bana yardım edin ne yemeliyim ne yapmalıyım. Spor salonuna gitmek istiyorum ama hepsi karma, ve ben tesettürlü olduğum için karma ya gitmem. Ayrıca almanyada yaşıyorum ve her imkan yok bana göre maalesef. Bu arada 5 yıl önce 20 kilo vermiştim o zamanlar İstanbul'da yaşıyodum ve kilo verdikten sonra spor salonuna gittim epey güzel bir fiziğim olmuştu. Ama almanyaya geldikten sonra evde spor yaptım ama en fazla 2 hafta yapabildim sonra canım istemedi. Ve 1 buçuk yıl içinde verdiğim 20 kiloyu 27 kilo olarak geri aldım. Sürekli kilo veriyorum ama hep geri alıyorum bir türlü istediğim fiziğe ulaşamadım. Yardımcı olun morel verin motive edin aşka getirin beni nolur😞😞 hep zayıf kızları görünce içim gidiyo onlara bakakalıyorum öylece üzgünce😞
Lütfen dalga geçmeyin bu yaşına kadar neden kilo vermedin falan diye.
Lütfen dalga geçmeyin bu yaşına kadar neden kilo vermedin falan diye.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer