Güncellemeler
10 gü
Neyse teşekkür ederim herkese biraz uyuyup dinlenmem lazım ki yarın m. al olmayım
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşine de sana da geçmiş olsun.. korkma bişey olmaz inşallah.. sakin ol.. yakası açık kalsın.. daralmanın..
Daralmış o haberden dolayı üzüntüden bunalmış ne çok seviyormuşuz birbirimizi yeni öğrendim bende
Daim olsun mutluluğunuz
Sağol sana da nasip etsin
Amin inşallah.. eşini hep mutlu et..
Geçmiş olsun size de eşinize de... Allah acil şifalar versin inşallah...
Amin canımsın
Eyvallah
Vicdan azabım öldürürdü beni bir şey olsaydı
Hayatda her şey yaşanır insanlar için vardır... Geriye bakmayın ileriye bakın... Motoru bırakın demiyorum zira ben motor aşığı biriyim... Hayatım boyu 40 yaşım var... Kendimi bildim bileli motor aşığı oldum ne motorum oldu ne de ehliyetim... Almak istedim olmadı dosya yaktım... Ama bu gün bile nerde motor görsem kendimi kaybederim... Siz de bşr az dikkat edin ve eşinizi devamlı kontrollere götürün bir kere kalp krizi atlatam insanda her zaman risk daha fazla olur... Geçmiş olsun bir daha...
Bir şey çıkmadı kontrol yaptırdık üzüntüden stres yapmış sıkışmış anı panikle ben daha binmem zaten 40 yaşına geldim
Benim bildiğim motor sürmek f 16 pilotu olmak gibidir... Onlar uçmadan duramaz, motorcular da motora binmeden yarım yaşlar hayatı... Allah beterinden saklasın... Sizin yaşınızdan da eşiniz gençmiş bu yaşta kalp krizi... Allah bşr daha göstermesin...
İkiniz de birbirinize bir şey olur diye korkuyorsunuz ve sonucunda ikinize de bir şey oluyor
Kalbi çok sıkışmış çok korktum birde 38 yasinda daha ilk defa oluyor ölürse ben ne yapardım
İkinize de geçmiş olsun ama biraz güçlü olun ki birbirinize destek olabilesiniz
Sağol birbirimizi ne kadar seviyormuşuz farkında değilmişim ben.
sende burayami kostun yazmaya
Sen ağla diye
Kanka şu motora binmeyin aq
Benim değil hacı oglumun motoru ben turluyordum arada gençken heves edip alamamistim içimde ukde kalmıştı o da binme binme diye diye kaza yaptım daha binmem oğluma da aynı satalım şunu canım der
Reis motosiklet sıkıntı sürmesi zevkli biliyorum ama şeytan icadı işte bela bir şekilde buluyor neyse sanada geçmiş olsun allah beterinden saklasın yengeyede acil şifalar allaha emanet olun
Yok daha binmem çok söylendi şimdi oğluma söylensin artık
Amin sağol ama iyi ki motora binmisim diyorum birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi öğrendim bir kez daha bu kazadan sonra her şer de vardır bir hayır.
Çok geçmiş alsun
Sağol kardeşim
Çok geçmiş olsun rabbim tez şifa versin ikinize de
İnşallah amin ben ne yapardım bir şey olsaydı vicdan azabından
Olsun
Olan olmuş. İhtimaller geride kaldi
Sadaka vermenizi öneririm
Birbirimize ne kadar aşık mısız aslında çok seviyormuşum farkında bile değilmişim günlük hayatta zaten verilmiş sadakamiz varmış yine
Çok geçmiş olsun. Allah size şifa versin.
Amin teşekkür ederim