Güncellemeler
3 gü
İğneciler neden saldırıyor ki olum madem saklıyonuz niye kullanıyorsunuz niye kudurupta geliyonuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cvp net ölürsün hemde erken ölürsün iyi yandan bakarsak sakat kalırsın
Mantıklı mıdan çok normal steroid sonuçta sadece ara sıra kan tahsiline muayene git iç organlarının durumunuda takip et
Kür sağlam bi hocayla yapılmalı başında sağlam biri yoksa sorunlu bi olay 😃 8 sene spor salonu işketmiş yarışma geçmişi olan biri olarak konuşuyorum
Kullanma knk sağlığına yazık kullancaksan da karaciğer böbrek koruyucu falan al normalde bu vücut 5-6ay anca
Böyle türk erkeği olamaz yalann
İğne ile oluyor hatta 2. Ayda tam kusursuz olacakmış
Fake resim kanka
soruyu anlamayacak kadar m a l olduğunu düşünmemiştim 🤣🤣
Olmaz böyle falan sende boşa basma😂
Ml mısın wk slağı öyle diyom şu an
Niye kuduruyosun gtun niye yandi
Ya bi s ktir git wk mlı daha ne olduğu hakkında bilgin yok üstüne okuduğunu anlamıyor. Boş yapma ikile
@Canflow farkettim.. gerçek olsa kendi resmini koyar
İki cahil konuşacağınıza git araştır steroidi
Belliki arkadaşta kullanıyor doğal diye yutturmaya çalışıyor 🤣🤣
Çocum ben dövüş sporları ile uğraşıyorum body ve fitness'ı sadece kondisyon için hafif düzeyde yapıyorum genelin dövüş antrenmanıdır ki profesyonel arenalarda milli falanda olmadım için göbekli bile olabilirim nope sen kendi derdine yan eqwjkeqwkjewqjk
Biraz daha zorla 🤣🤣🤣🤣 ne gelip çok ağladın ya. Bu kadar zorlamandan kuyruk acın belli 🤣🤣🤣
Aynen kardeşim fake bir fotoğraf ile burada kız düşürmeye çalışan anonim bir abazan benim çünkü demi? puahahahahah Aksine bilgilendiriyoruz yıllardır tecrübeli olduğumuz alanda aksine kardeşleri uyarıyoruz muhatap alan yok seni cimcime weqjheqwhj
Ha şimdi anlaşıldı senin bu kadar niye ağladığın. wk m alı daha okuduğunu anlamıyon gelmiş burada masal anlatıyor 🤣🤣🤣🤣
S ktir git başka kapıda ağla
Ya bi s. ktirgit şuradan cimcime :D Hadi abicim ya git şu masalları asıl sen 18 yaşındaki kızlara anlat belki bu s. lak hikayene inanırlar düşerler mk ahahahahahahah
Sen gidip ilkokul forumlarda paylaşsana s. kik oradakiler belki yer bu postunu ve hikayeni inanırlar belki puahahahahah
Mk eziqi kendini bu kadar parçalama kahkaha atıyoruz arkadaşlarla 🤣🤣🤣
Kardeş ben ve g. tümde son yarım saattir sana gülüyoruz rahatta kalın ucube abazan liseliler sizi ahahahahahahhahah
🤣🤣🤣 yarım saattir ne ağladınya 🤣🤣🤣
testis geçildiğini anladığın gün büyüyeceksin evlat ahdashjdashj
Hadi başka kapıya 🦴🦴🤣🤣
Hoşt dino dino gel gökten kemik yağıyor gel kuçu kuçu bak dediğin oldu ahahdshjsadjhsdaads
İkile mk eziqi 😭😭😭🤣🤣🤣
Yok senin gibi bir soytarıyla testis geçme şansı bulmuşum hiç salar mıyım? :D Noldu lan amacına ulaşamadın kızlar s. klemedi mi seni velet ah yazık kıyamam ya gel olum can abine cebine koysun 3 kuruş götürsün seni karıya abilik yapsın eline karı eli değsin puahdshdasjhsdahjdsahjdashj
İngaaaaa 🤣🤣🤣
Noldu bebeyim kim üzdü seni ağlıyorsun ahahahaha
İngeeee 🤣🤣🤣
Ağlama gel aç ağzını emziğini vereyim ağzına sus dashjasdjh
Aferim oğluma. Hadi karabaş bi daha 🤣🤣
Ölürsün küçük enik bir daha daha bir daha sen ne doyumsuz bir o. psun öyle ağzına almaya doyamadın demi tamam tamam gel kıyamadım hadi biraz daha verim ağzına
Aç bakim ağzını hadi itaat et rahat et küçük enik :D
🦴Aferim oğluma. Hadi karabaş bi dahaa🤣🤣🤣
Yanındaki ibinelerde s. kti herhalde bir tur benim haricinde baya mallaşmaya başladın sen cd mi takıldı kardeş vurdurayım mı seni bir tur ahahahahah
🦴Aferim oğluşuma. Hadi karabaş bi daha🤣🤣
Hor davranmışlar belli yazık kusturmalımı yaptı yanındaki ibineler kıyamam la ahaasdhashjdsajh
🦴Aferim oğluşumaa. Hadi karabaş bi daha🤣🤣
Mantıklı
Berbat
pek degıl
Mantıklı değil l