Sağlık 1 sa Bazı hastalıkların bazı mesleklere engel olması çok kötü bir şey değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Şu an bunun yüzüne ağlıyorum Güncellemeler1 sa Epilepsi hastasıyım Bazı hastalıkların bazı mesleklere engel olması çok kötü bir şey değil mi? Cevapla Meslek Soruları Engel Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
amor19 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 sa Sağlık konusunda 458 cevap paylaştı. Elbette kötü geçmiş olsun 0 6 Yorumla Soran 59 dk Sağol başkası diyince daha da kötü oluyoruz Yorumla amor19 58 dk Tedavisi var mı Yorumla Soran 58 dk İlaç var Yorumla Soran 57 dk Geçer diyorlar ama ama şu an gençlikte olduğu için canım çok yanıyor Yorumla amor19 57 dk Üzüldüm Yorumla Soran 57 dk Acı daha fazla acıyın Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 23 dk Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Örnek mesela 0 1 Yorumla Soran 21 dk Polis jandarmalık araba ehliyeti Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 sa Sağlık konusunda 632 cevap paylaştı. Hayalin neydi peki 0 7 Yorumla Soran 58 dk Öğretmenlik filan şimdi ona da laf edersiniz Yorumla aynadakiajan 56 dk Aşk olsun neden laf edeyim ya asla kimseyi dışlamamda kırmamaya da çalışırım başkalarını bilemem Yorumla Soran 54 dk Yok ataması yok yok bilmem ne Yorumla aynadakiajan 49 dk Ya hanımefendiciğim ben size hiç bir meslek layık değil dmeem ki aksine keşke imkan olursa deneyin derim ben destekleyici bir yapıya sahibim haksızlık yaşamış olmanıza üzüldüm Yorumla Soran 47 dk Bütün ihtimalları öldürüyor gerixaklı hastaluk Yorumla Soran 47 dk Ehliyet bile alamıyorum şu an Yorumla aynadakiajan 45 dk Ne desem bilemedim çok özür dilerim ne iyi gelir bile bilmiyorum :( Yorumla
Catboy99 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 sa Ağlama ya 0 16 Yorumla Soran 1 sa Aynen öyle demeniz o kadar kolay ki sen dedin diye ağlamayı kesecem Yorumla Catboy99 54 dk Bende kanser geçirdim 3. Evre ölüyordum Yorumla Soran 53 dk Geçmiş olsun onda hayatın söz konusu brnde genç olduğum için bazı mesleklere engel oluyor ondan canım yanıyor Yorumla Catboy99 51 dk Başka bir şey yaparsın benimde çok hayalim vardı Yorumla Soran 50 dk Nasıl yani şu an iyi misin, Yorumla Catboy99 49 dk Evet iyiyim sen de iyisin Yorumla Soran 48 dk Psikolojik olarak iyi değilim Yorumla Catboy99 41 dk İyi değilm dersen çözüm bulamazsın, bahaneyi bırak ve çözüm üret Yorumla Soran 40 dk Ya şu an ehliyet bile alamıyorum aq Yorumla Catboy99 39 dk Neden ki Yorumla Soran 38 dk Epilepsim var ondan neden olacak Yorumla Soran 38 dk Ne bahanesi nasıl çözüm üreteyim bu durumda Yorumla Catboy99 36 dk Ehliyet şu an almasan bir şey mi eksilir hayatından, olumlu konuş kendinle her zaman Yorumla Catboy99 36 dk Olumsuz konuşarak kime faydalı oluyorsun, eline ne geçiyor. Kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun Yorumla Soran 35 dk Eksilir aq hiç bir halt yapamıyorum her yerde önüme çıkıyor Yorumla Catboy99 34 dk Ne istiyorsun peki, çok kötü bir şey diyelim, en zor hayat senin diyelim, mücadele etmeyecek misin? Yorumla
Sarı_civcivim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 sa Polislik mi 0 1 Yorumla Soran 1 sa Silahla ilgili her meslek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elbette kötü geçmiş olsun
Sağol başkası diyince daha da kötü oluyoruz
Tedavisi var mı
İlaç var
Geçer diyorlar ama ama şu an gençlikte olduğu için canım çok yanıyor
Üzüldüm
Acı daha fazla acıyın
Örnek mesela
Polis jandarmalık araba ehliyeti
Hayalin neydi peki
Öğretmenlik filan şimdi ona da laf edersiniz
Aşk olsun neden laf edeyim ya asla kimseyi dışlamamda kırmamaya da çalışırım başkalarını bilemem
Yok ataması yok yok bilmem ne
Ya hanımefendiciğim ben size hiç bir meslek layık değil dmeem ki aksine keşke imkan olursa deneyin derim ben destekleyici bir yapıya sahibim haksızlık yaşamış olmanıza üzüldüm
Bütün ihtimalları öldürüyor gerixaklı hastaluk
Ehliyet bile alamıyorum şu an
Ne desem bilemedim çok özür dilerim ne iyi gelir bile bilmiyorum :(
Ağlama ya
Aynen öyle demeniz o kadar kolay ki sen dedin diye ağlamayı kesecem
Bende kanser geçirdim 3. Evre ölüyordum
Geçmiş olsun onda hayatın söz konusu brnde genç olduğum için bazı mesleklere engel oluyor ondan canım yanıyor
Başka bir şey yaparsın benimde çok hayalim vardı
Nasıl yani şu an iyi misin,
Evet iyiyim sen de iyisin
Psikolojik olarak iyi değilim
İyi değilm dersen çözüm bulamazsın, bahaneyi bırak ve çözüm üret
Ya şu an ehliyet bile alamıyorum aq
Neden ki
Epilepsim var ondan neden olacak
Ne bahanesi nasıl çözüm üreteyim bu durumda
Ehliyet şu an almasan bir şey mi eksilir hayatından, olumlu konuş kendinle her zaman
Olumsuz konuşarak kime faydalı oluyorsun, eline ne geçiyor. Kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun
Eksilir aq hiç bir halt yapamıyorum her yerde önüme çıkıyor
Ne istiyorsun peki, çok kötü bir şey diyelim, en zor hayat senin diyelim, mücadele etmeyecek misin?
Polislik mi
Silahla ilgili her meslek
Nen var
Epilepsi