telegram kanalında numaranın bulunması durumunu, gizlilik ayarlarında devre dışı bırakabilirsin. ayalar kısmına giriş yaptığında, numaramı kimler görebilir yönünde bir opsiyon bulunur. o opsiyondan ayarlamaları yapabilirsin
İnternet & Teknoloji konusunda 632 cevap paylaştı.
Bence WhatsApp daha gizli sayılır. Çünkü numara olmadan birini bulmak kolay değil, sosyal medya gibi arama kısmına yazıp profiline ulaşamıyorsun. Instagram ya da TikTok’ta insan bir şekilde önerilere düşebiliyor ama WhatsApp daha kapalı ve kişisel bir alan gibi duruyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizliliğe aşırı önem veren pis insandır bunu bilirim
hahaha :D :D çok iyi
benim numarami buluyolar, isteyen bi sekilde buluyor arkadaslar denendi onaylandi
şaka mı yapıyorsun, gerçek bi görüş mü?
gercek tabii ki, hiç iletisimimin olmadigi takintili bi manyak bulmustu bi sekilde numarami, numara bulmak zor degil maalesef bu devirde
telegram kanalında numaranın bulunması durumunu, gizlilik ayarlarında devre dışı bırakabilirsin. ayalar kısmına giriş yaptığında, numaramı kimler görebilir yönünde bir opsiyon bulunur. o opsiyondan ayarlamaları yapabilirsin
Bence WhatsApp daha gizli sayılır. Çünkü numara olmadan birini bulmak kolay değil, sosyal medya gibi arama kısmına yazıp profiline ulaşamıyorsun. Instagram ya da TikTok’ta insan bir şekilde önerilere düşebiliyor ama WhatsApp daha kapalı ve kişisel bir alan gibi duruyor.
Gizli bişey kalmadı artık hodri meydan 😂😂
bu kadar net fikir olması güzel :D
Teşekkürler efenim😂
Onada kullanıcı adı geliyor telegrama dönecek
doğrulama opsiyonlarını arttırarak ilerleyecekler diye duydum ama bakalım
Telegram WhatsApp kızlar soruyor theards
Which one is firstly bro
Telegram
Bence ye tam tersi
Kızlar soruyor 😂😂😂
şakacı :D
😂😂😂 tabi herkes tarayıcıdan giriyor