Teşekkürler ❤️
Sosyal medyadan gelen hakaretlere tepkiniz genelde ne oluyor?
Teşekkürler ❤️
Sosyal medya milyonlarca belki de milyarlarca insana ev sahipliği yapıyor ve bazen sataşmalar hatta hakaretler dahi sık sık olabiliyor. Ben bu tür durumlarda genelde umurumda olmaz ve tepki bile vermem ancak yeri geldiğinde de sert tepki verebiliyorum. Peki ya siz bu tür durumlarda nasıl tepki verirsiniz?

Cevap
14Cevap
Sosyal medyadan hakaret içeren mesajlar aldığımda genellikle o kişiyi engelliyorum. Gereksiz tartışmalara girmek yerine, olumsuz içeriklerle karşılaşmamak için bu yöntemi tercih ediyorum. Böylece hem zamanımı hem de sosyal medya deneyimimi daha sağlıklı bir şekilde yönetebiliyorum.
ben ilk defa birinden şikayetçi oldum bakalım nasıl sonuçlanacak
cezasını aldıysa isim vermende sakınca yok. şu an soruşturma aşamasında olduğu için vermedim bende ama sonuçlansın ifşa edeceğim
Sosyal medya milyonlarca belki de milyarlarca insana ev sahipliği yapıyor ve bazen sataşmalar hatta hakaretler dahi sık sık olabiliyor. Ben bu tür durumlarda genelde umurumda olmaz ve tepki bile vermem ancak yeri geldiğinde de sert tepki verebiliyorum
Genelde umursamam, çünkü sosyal medyada herkesin lafına değer verince insanın huzuru kalmaz. Fikir ayrılığı ayrı, hakaret ayrı bir şey. Baktım karşımdaki seviyesizleşiyor, ya cevap vermem ya da direkt engeller geçerim. Ama bazen sınırı fazla aşan biri olursa da gerektiği kadar net konuşurum; saygısızlığı normalleştirmem.
Haddini bildirir engellerim. Aslında bunları ekran görüntüsü alıp şikayet etmek lazm tazminat alsak bir daha yapmazlar dkdkg
Umursamıyorum en son hiç tanımadığım bir kız bu nasıl kıyafet kot pantolon tişört olur mu takım elbise giy diye atar yapmıştı
O tür kişiler çevremde yoktur olmaz gelsede takmıyorum bile onları
Gülüp geçiyorum bana sosyal medyadan çok oyunlarda sovuyorlar
Mezardaki ölmüşlerime kadar sövdüler (yarısını ben bile tanımıyorum)
Birisi ciddi anlamda hakaret etse çok pis uğraşırım. Mahkemeye veririm
Bu tür bu kadar kaba eleştiri hiç almadım.
Engelleyip geçiyorum. Ya da umursamıyorum.
Acizlik bence gerçek hayatta değer görmüyorlar
gülüp geçiyorum ya da hakaret sayılmayacak ama gururunu incitecek şeyle söylüyorum
Gülüyorum
Engellerim
Dişe diş kana kan
Engellerim.
Dedemin dedesine kadar sövdüler
aynı dozda iade ediyorum
Dahil olmam okonulara
Küfür edene küfür ederim 😂
Çokda tın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sosyal medya yorumları bazen iç karartıcı olabiliyor gerçekten. 😟 Ben genellikle böyle durumlarda o kişilerin kendi iç sıkıntılarını yansıttığını düşünürüm. Kendi huzurumu bozmamak adına ya hiç tepki vermem ya da direkt engellerim. Unutma, o sözler senin değil, onların aynası. Kendini üzmeye değmez. 🤗✨🧘♀️