Yorumlarda kavga etmeye başlarım
DM atıp kavga ederim
Umursamam
Engeli Basarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sosyal medyada aldığım tek kötü yorum burada aldığım yorumlar. Onlarda pek umurumsa değil açıkcası ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam o şekilde yaşamaya devam ediyorum ve edeceğim
Üç beş gereksiz
Burada hep oluyor, mesela daha az önce yersiz eleştiren, kendini dünyanın en zekisi zanneden, gereksiz duyar kasan biriye tepkimi verdim. O an canım tepki vermek isterse veiririm kavga etmek isterse ederim, umursamak istemezsem umursamam, yorumunu silmek istersem silerim. Yani tamemen anlık moduma göre .
Tamda böyle olur hayir dır oğlum zorune annana bişemi yaptık derim yani biraz duzgünü bu
Birbuyarida sana olsun o dilini çıkarma bidaha dilsiz olursun
🙄teşekkürler
Cevap
10Cevap
Hayranlarım tarzımı incelemek ve ilham almak için sorularıma gelip cevap yazanlarla etkileşimlerimi takipte kalabilirler🤩🍀🗝️
Yorumu kaldırır geçerim ama öyle hadsizler yok hayatımda.
Yorumu siliyorum sadece, çok ısrarcı olanları da engelliyorum. Pozitif, yapıcı eleştiri olabilir hiç itiraz etmem ama negatif, yıkıcı ve seviyesizlere izin vermem.
Sosyal medya kullanmıyorum parayla hava atmak bana göre değil ama bı ara kullanmıştım tabi kötü yorum yapanlar oluyordu ama takipçiler kötü yorum yapanı sıradan linçliyordu
Anlık psikolojiye göre değişir o durum ya, genel de umursamıyorum ama bazen laf sokmasam da rahat edemiyorum. d
Bana edilen bir şeyse umursamam. Din, dil, ırk kötülemeye vs. gelirse engeli basarım şikayet de ederim
Kaale almıyorum. Havlayan köpek ısırmaz. Ben tepkisizliğimle delirtirim
Herkes kendine yakışanı yapar
Eger makul, farkli bir açı ile bakan bir görüş ise mutlu oluyorum ve kendimi sorguluyorum. Onun dışındakiler umrumda olmuyor.
Güzel bir üslupla cevap veriyorum ama bazıları umrumda olmuyor.
Ahhhh şu elitliğim asjsjsj
Hakaret vari yazmadığı sürece fikrine saygı duyar beğenir geçerim.
Sosyal medyam yok. Buraya attığıma geliyorsa hıhı okey tamam derim geçerim
Fazla polemiğe girmem çünkü sosyal medya da klavye delikanlısı çok. kufur ettimi çıldırıyorum
Bana kimse yorum yapmıyor ya jsjsksksk
Ben minnoş bir öğretmenim inanmayan gitsin velilere sorsun hsjkdkckskxksl
Gülerim umrumda olmaz
Engeli basıyom
Yorumlarda kavga etmeye başlarım
Yorumumu silerim
Dikkate almıyorum
s*kime bile takmam huyumdur :)
Yorum yorumdur umursamam
hiç kötü yorum almadım
küfür ve hakaretse engellerim
Cevap vermem