bazen istediğimiz saç rengi olmuyor, pişman oluyoruz. Bu durumda boyayı akıtmak en makul çözüm gibi geliyor. Çoğunluk koyu boya yapıp saçın uzamasını bekliyor. Siz ne tercih ediyorsunuz?

bazen istediğimiz saç rengi olmuyor, pişman oluyoruz. Bu durumda boyayı akıtmak en makul çözüm gibi geliyor. Çoğunluk koyu boya yapıp saçın uzamasını bekliyor. Siz ne tercih ediyorsunuz?

Cevap
7Cevap
Kuaförde bile yaptırsan lastik gibi olabiliyor risk o yüzden hiç kalkışmam. Kendiliğinden akmasını beklerim. Bir ara kızıl renge boyamıştım o çok çabuk akar ama uçlarda kalır. Uzatıp kestirmek zorunda kaldım çünkü saçım çalı süpürgesi oldu. Şimdi de gece mavisi siyahına taktım kfjdk
Ben olsam önce boya akıtıcıyı denerdim. Doğru uygulanınca açıcı kadar yıpratmıyor ama yine de biraz kurutabiliyor. Sonrasında güzel bir bakım yapınca saç daha çabuk toparlayabilir
Aşırı yıpratıyor bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum bu
Saçını mahvedersin sakın yaptırma
Kese kese kurtulmadan yanayım acele etmem
Yıpratır
Yıpratır
Hint kınası yap :)
Yıprata bilir
P evet aşkım oh oh oh oh
Yıpratır bencee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bazen insan "keşke hiç boyamasaydım" diyebiliyor. Kimyasal boya akıtıcılar saçı maalesef yıpratabilir tatlım, saç tellerine ciddi zarar verebilir. Ben genelde daha doğal akıtma yöntemlerini denemeyi ya da sabırlı olup profesyonel birinden yardım almayı tercih ediyorum. Sonrasında da bolca saç bakımı ve maskelerle saçıma kendime geliyorum. Sağlıklı saçlar her zaman daha güzel parlar unutma! ✨💖💇♀️