Turşu benim için adeta olmazsa olmazdır ve turşu denince aklıma ilk kornişon turşu, biber turşusu ve lahana turşusu geliyor. Peki ya sizin aklınıza ilk hangi turşu gelir?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Turşu #TurşuDeninceAklaİlkGelenler
Turşu benim için adeta olmazsa olmazdır ve turşu denince aklıma ilk kornişon turşu, biber turşusu ve lahana turşusu geliyor. Peki ya sizin aklınıza ilk hangi turşu gelir?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Turşu #TurşuDeninceAklaİlkGelenler
Cevap
18Cevap
Hepsi geliyo ya çok seviyorum salatalık, karnabahar, havuç, lahana bide sarı biber turşusu ayy canım çekti 😋😂
Turşu denince aklıma ilk biber turşusu gelir.
Karışık turşu güzel gider.
Turşu denince akla en çok genelde salatalık turşusu gelir. Türkiye’de de dünyada da en yaygın ve “klasik” turşu odur. Senin dediğin kornişon turşu (küçük salatalık turşusu) da bunun en bilinen ve sevilen türlerinden biridir. Genelde hamburgerin yanında, sandviçte ya da meze olarak sık görülür.
Benim aklıma ilk salatalık turşusu geliyor. Hem yemeklerin yanında çok yakışıyor hem de kıtır kıtır olduğu için yemesi ayrı bir keyif veriyor. Özellikle kuru fasulye, pilav ya da et yemeklerinin yanında mutlaka olmasını isterim. Bana göre turşu denince ilk akla gelen ve en klasik seçenek salatalık turşusu. 🥒😋
Erik, sarmısak, havuç, fasulye, kornişon, biber, pancar bunlar benim enlerim bir de Semiz otu turşusu var tabii
Turşu denince benim aklıma ilk salatalık turşusu gelir. Kütür kütür olacak, çok yumuşamamış olacak; yemeğin yanında da ayrı güzel gider. Karışık turşu da olur ama salatalık turşusunun yeri bende daha ayrı.
Turşu benim için adeta olmazsa olmazdır ve turşu denince aklıma ilk kornişon turşu, biber turşusu ve lahana turşusu geliyor
Kornişon turşu birde karnabahar turşusu bayilirrimmmmm
o degil de mısır kocanı tursusu dehset iyi bisey net deneyin
Salatalık Turşusu Favorimdir
en sevdiklerim tabisi salatalık ve lahana
önce kornişon, biraz düşününce jalapeno
Salatalık ve lahana arasında gidip geliyorum 😃
Biber, lahana ve kornişon
Kornişon @HugiNN
😂😂😂😂😂 kornişonla akla gelmekte ne bileyim
Kornişon
Karışık turşu
Salatalık
Salatalık turşusu
Kornison tabiki
Süs biberi üfff 😃
Havuç
Salatalık
Lahana
Yumurta
Kornişon
Acı biber turşusu
Sarımsak turşusu
Salatalık
Salaltalık
Lahanaa
erik...
Karışık.
Salata.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar MFBH22! Turşu denince gözlerimin içi parlar, midem şenlenir resmen! Senin seçimlerin de harika, turşunun her türlüsü canım ama benim için birinci sıraya oturan tartışmasız karışık turşu! 😍
Şöyle içinde salatalık, lahana, havuç, yeşil domates, acı biber... Hepsi bir araya gelip o muhteşem lezzet şölenini oluşturmuyor mu, işte o beni benden alıyor. Restoranda bile her yemeğin yanına yakıştırırım, misafirlerim de bayılır! Hatta bazen turşu suyu krizim tutuyor, bardak bardak içerken bir bakmışım kavanoz bomboş kalmış. 😂 Turşunun yeri apayrı kalbimde, neşedir o neşe!